Şimdi Ara

MATRİX ONLİNE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NERDE SATILIYO SATILAN YER VARMI ISTANBULDA YADA TURKIYEDE?

• Ne zaman çıktı yaw o ???
  • Bende daha çıkmadı diye biliyorum, çıktığındada wow gibi ücretli olur bence.
  • daha cikmadi arkadas o bende arastirmistim
  • ya nasıl cıkmadı ya bılıpte yazın be kardesım oyun acıldı mıllet delı gıbı oynuyo artı olarakda gamersloot.net de cd key olarak satılıo malum herkez gıbı sızler gıbı bende pc dvd sını almak ısterım 50 dolar verıpte tek cd key alınmıo!!! bu verdıgım sayfada ındırebılıosunuz oyunu bende sız bılırsınız dıye sordum sız benden eksık turkıyede cıktıgı anda ılk kım gorurse duyursunda gırıp turklerın grubunu kuralım... selametle...
  • Anladığım kadarıyla 22 Martta çıktı yazıyor sitesinde, kimsenin haberi yok.
    http://thematrixonline.warnerbros.com/web/live/index.jsp

anzorat : Verdiğim sayfa demişsin ama link yazmamışsın, yada ben göremedim.
  • walla bursa da bilgisayarcıda war..
    30 lira diyo kılllandım ama alacam bu gün inşallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cikti ama tr ye gelmedi galiba
  • abi walla ben ankarada görmedim gören warsa haber wersin acele
  • www.gamersloot.net de ındırıp cd key ısatın alabılıyoruz bu 1 ıkı 22 martta dunyada cıktı aynı anda turkıyede cıktı turkıye dıstb yok oldugu ıcın getıren gkendı getırıo bu yuzden sordum bılen varmı dıye neyse mılletwww.gamersloot.net burdan takıp edın burda worldof war craft a var heme dalarsınız:)))
  • ben canadayim burda 23 marta cikti ama 60 dolar ben alicaktim 60 dolari werip ama aylik 20 dolar weince wazgectim:(
  • arkadaslar oyuna 30 miyon falan diyorlar ben olsam almazd1m parana yazik olur oyun cunku 80usd falan nasil olurda 30 milyona satilir ben bunu anlamadim
  • sahte rakı davasına benzemesin?
  • abi cikti biliyom hatta bi siteden oyun hakkinda oyunu ogreten bi filim bi indirdim ben ama tr de ne bilmiyom daha
  • 30 milyona nerde satiliyo?
    bence 30 milyon aylik ucreti paketi almak icin 60 dolar wericen sonra her ay 30 milyon;)
  • oyun boş iştir.
    Boş işlerle zaman öldürmeme kararı aldım. tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 14 Nisan 2006; 9:28:54 >
  • bekLeyin arkadaşım korsanıda çıkar crackLi server'i de:) 1 kaç ay bugLarLa uğraşırsınız sonra mis gibi sorunsuz oynarsınız.. tahminen yazın güseL güseL oynar miLLet:D
  • ben sneak previeviewi'ni (12-15 mart arasındamıydı neydi, kısa süreliğine ön gösterim tarzı), 1-2 günlüğüne daha doğrusu 1 gece diyim oynama şansı buldum. karakterimle Level 4-5'e gelmiştim. Beta cd key ile. Fakat Preorder olayına girince iş yattı tabi. account status'te Preorder cdkeyini yazarak Convert etmemi bekliyorlar ama daha beklerler çok

Oyunun. gamespot.com , eb games ve amazonda preorderi var 49.9$'a. Fakat türkiye'ye sadece gamespot.com yolluyor ki shiping ücreti 59.9$ gibi uçuk ötesi bir rakam.. ayrıca Aral'da gelecek oyunlar arasında yeralmakta ve gene sitesindeki forumda ne zaman gelceğine dair bi soru sorulmuş fakat, herhangi bir cevap verilemiş ilgilelilerden.. yani Türkiyeye aral getircek gibi ama ne zaman gelir orası muallak

oyunun server'da oynayabilmek için aylık ücreti ise 14.99$.

• quote:

Orjinalden alıntı: El_Emin

walla bursa da bilgisayarcıda war..
    30 lira diyo kılllandım ama alacam bu gün inşallah..

birader alma, yalan dolan onlar. parana yazık ne 30 milyonu ya iyi bir bağlantın varsa oyunu netten bile çekebilirsin de sorun oyunu elde etmekte deil. cd keyde. Ayrıca aylık $15 vermeyi gözden çıkarmayan oyunu unutsun
  • bu bizim bildiğimiz matrix dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.