Şimdi Ara

matlab nerden indirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar matlab lazim google a yaziyorum sacma sapan seyler cikiyo yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben her tür indirme işlemi için (film, dizi, şarkı, program) VUZE kullanıyorum, tavsiye ederim.
    Mesela matlab yazdım şimdi, 131 tane sonuç buldu, yok linux için yok windows için yok 32 bit yok 64 bit.
    Bu arada bu ney ki böyle 5 gb..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iapetosster

Ben her tür indirme işlemi için (film, dizi, şarkı, program) VUZE kullanıyorum, tavsiye ederim.
    Mesela matlab yazdım şimdi, 131 tane sonuç buldu, yok linux için yok windows için yok 32 bit yok 64 bit.

Ben sadece duzenlicem full gerekmez heralde 5 gb nedir ya

• quote:

Ben her tür indirme işlemi için (film, dizi, şarkı, program) VUZE kullanıyorum, tavsiye ederim.

matlab yüksek dereceli bir programlama dili denilebilir. İçinde zibilyon tane toolbox barındırır bunlarla devre çözmekten sinyal işlemeye yine bir o kadar zibilyon tane işlemi yapabilir. Bilgisayarda yapamayacağı birkaç şey var, işletim sistemi yazmak gibi şeyler bunlar çünkü işletim sistemi olmadan matlab'ı yükleyemiyorsun ve matlabı çalıştıramıyorsun ki matlabın belki en büyük sorunu şu an şudur bence. Her türlü türev integral çeşitli işlemi takır takır yapabilmesine rağmen, taşınabilir yapısı olmadığı için kullanılmıyor. Fakat bir mühendis için mutlak gerekli programlardan biri diyebilirim.

• Biz koftiden mühendismişiz demek,
    12 senedir hiç gerekmedi, bırak, adını bil duymamıştım
  • quote:

Biz koftiden mühendismişiz demek,
    12 senedir hiç gerekmedi, bırak, adını bil duymamıştım

Estağfirullah hocam öyle değil de bana göre gerekli birşey. Misal elinde çok fazla veri var verileri işlemek için bu programı kullanabilirsin. Fakat genel olarak her işi yapmak için özel program çıkarmışlar onları kullanıyor olabilirsin. Mekanik hidrolik sistemleri, yaptıkları davranışları modelleyebilirsin. Bunların oluşturduğu diferansiyel denklem takımlarını çözebilirsin. Elde ettiğin kar zarar vb. sonuçlarının olasılık hesaplarını, yoğunluk fonksiyonlarını bulursun. Matlab'la yapamayacağın matematik hesabı yok gibi birşey. Matlab ile robotunu kontrol eden, evindeki eşyaları kontrol eden tanıdıklarım var. Herşey yapılabiliyor ki elektrik için ideal misal mikrofonu giriş olarak tak içine çeşitli filtreleri koy çıkışı hoparlör olarak ayarla ses değiştirme programı yaparsın. Belli sesleri elersin falan. Matlab'la piksel piksel fotoşop yapanı da var. Fakat üstte de belirttiğim gibi matlabın sorunu taşınabilir olmaması ve belli şeylere özgü değil. Misal senin mühendislik bürosunda yaptığın hesap bellidir. Bu hesaba göre basit minik ve ücretsiz bir program yazmışlardır onu kullanırsın. Paralı olarak autocad, solidworks ıvır zıvırın falan olur. Fakat en azından bir tez falan yazarken, sonuçların grafiklerinin çizimi, verilerin işlenmesi olarak büyük yardımı oluyor diyebilirim.

• Programda neyms oyle arkadas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emulator nasıl kurabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada yeni uyelik actim arkadaslar 1 gunu gecti daha yeni taraftar bolumune konu disina falan mesaj atamiyorum nedendir acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.