hocam bırakın delgado antalya maçını kurtarır sergen chelsea maçında chelseayı sahadan siler buda bizim kendimize itiraf edemediğimiz gerçektir.delgado beşiktaşın oyuncusu değil.
dostum sergene bişe diemeyiz zaten sergen ve noumaya ama insanlar bu adamı seviyor iişte :D ayrıca marsilya maçındaki süper asisti nasıl unuttun hemen :D
bu arada benide eklermisin
feneri DELgado
Sergen yattığı yerden aşırtma gol atıyodu gol.. Bu adam yalancının teki oynuyormuş gibi yapıp oynamıyor hiç birşey..
Ben Delgado'nun iyi bir futbolcu olduğuna hala inanıyorum. Çok kötü oynuyor bu sene Kocaeli gibi bi kaç maç dışında ama unutmayın Delgado bize 2007 sezonunda geldi gelmeden önce 2006 yılının Uefa kupasının gol kralıydı Basel gibi bir takımda ayrıca en değerli oyuncusu seçilmişti...
Alex gibi bir futbolcu bile bazen çok kötü olabiliyor. örneğin dünkü performansı çok kötüydü.
Lincoln desen geçen sene ilk 5-6 hafta hariç tamamen fiyaskoydu ama bu sene inletiyor resmen.
Matias'ın da kötü dönemleri bence... Ben hala güveniyorum ona.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme