Şimdi Ara

Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
35.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rakip olarak bence hyundai matrix görülebilir incelemende yarar var

    uzay aracı gibi bi araç benim pek hoşuma gitmeyen bir dizayn olmuş ama renkler ve zevkler tabi :)
  • siyah rengi tam mezarcı arabası gibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: glaxi



    siyah rengi tam mezarcı arabası gibi




    hocam hollywood filmlerinin etkisinde kalmıssın
    Türkiye de mezarcı diye bi kavram yok ki arabası olsun
  • Buz beyazı eşsiz duruyor yolda!!Geçen yoldayken yanımdan geçti!Dikkat ettim;sadece ben değil;herkes aracı şöyle bir süzdü!!Daha öncede belirtmiştim:Aracın tasarımı ya çok beğeniliyor ya da iğrenç görülüyor ama kim ne derse desin bir bakan KESiNLiKLE bir daha bakıyor!Şahit oldum!

    Matrix le farkı da burada başlıyor işte!Matrix dönülüp de bakılan bir araba değil ama..... Materia......!!!! : Bir bakışın yetmeyeceği araba!
  •  Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?

     Materia almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı?




  • arkadaşlarım bence hoş arabada iç mekanındaki konsolu hoşuma gitmedi toyata yarisleri andırıyor.ve 32 mılyar cok bu araba için 0 olarak 28 milyar da 2.el diyosun ama çok pahalı veriyosun tipe baksaydık şuan ne arabalar zarar etmeden ssattılırdı.ama derim iyi düşün.2005megane sw.2007peugeot 307 sw .2006 wvcaddy.0 doblo full.peugeot partner.renault kangoo.citroen berlingo. yine kararını degıstırmek gıbı olmasın
  • Bu araçların hiçbiri Materia ile aynı kulvarda değil yalnız dostum!!Bu aracın kulvarı Mini MPV..! Bu sınıf ancak Modus v.b. araçlar kapsamında değerlendirilebilir..Eğer ölçülerine biraz olsun rakamsal olarak bakabilseydin;ya da birebir görüp karşılaştırmış olsaydın ne demek istediğimi anlardın! 0doblo full falan dediğin araba mesela bundan hiçbir artısı olmayan hatta eksisi olan bir arabadır!(Perde havayastıkları mesela paranla bile alamıyosun..!) Araba bazıları için aşk gibidir!Kimse de olmasın, herkesin gözü üzerimde olsun istersiniz!Ben bir Sirion kullanıcısıyım..Daihatsu da bunu yaşıyorum ve saydıklarınızdan hiçbiri bana bunu veremez! Sıfır araba almak ise zaten hiçbir markanın hiç bir modeli için çok akıl kârı değil! Fakat 27 milyara aldığınız Materia nızı en kötü ihtimalle 25 milyara elinizden bugün çıkartabilirsiniz!Yani ikinci el aldıktan sonra zarar etmek diye bi olay yok!Bunu bir Daihatsu kullanan birine sormak lâzım!Yaşayan birine!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 5 Nisan 2008; 14:35:12 >




  • bence tasarımı çok güzel kubik tasarımı ya çok beğenirsin ya hiç sevmessin bu zevk meselesidir bende yumurta gibi arabayı sevmem her yeri oval kesik erkeksi hatlar çok hoşuma gider arabada..

    araca gelirsek araç tamamen still tarz arabası daihtasu zaten kötü araba yapmaz 20 yaşındaki applause lar hayla sokaklarda ilk günkü gibi tertemiz geziyorlar.. özellikle arazi aracı üreten ve bu konuda uzman olmuş bir araba firması binek araçlarda çok başarılı işler çıkartır..

    araba güzel birazda alan el atsa kendi xenon far güzel bir jant ince yanaklı lastikler falan.. öne arkaya park sensörü içine güzel bir deri döşeme araba gayet ömürlük binilicek bir araba olur..

    geçenlerde bir tane beyazını gördüm tepesini damalı bayrak gibi yapmış kaplama sanırsam.. ön farlarının içi siyah önde audi gibi led vardı. xenon farlı falan dı orjinal fuardaki janta benziyen ama daha şık bir jant vardı sanırım biraz yerede vermişdi yada jantlardan öyle duruyordu araba cadde de starbucksın önünden ağır ağır geçerken resmen yüzlerce cadde yürüyen bilhassa bayanlar cafelerde oturanlar her kez kafaları çevirip bakdı.. caddeki düşünün 5 dakkada bir her tür ferrarisinden lambosuna kadar piyasa için geçen araçlardan oluşur.. aracın caddelerde az olması farklı tasarımı da ayrı bir artı..




  • çok eski bir başlığı öne almış oluyorum ama bu arabayı kullanan var mıdır?
    sıfır modeli sanırım çıkmıyor artık bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

    çok eski bir başlığı öne almış oluyorum ama bu arabayı kullanan var mıdır?
    sıfır modeli sanırım çıkmıyor artık bilgisi olan varmı?
    Benim arkadaşımda vardı mecburiyetten satmak zorunda kaldı hala üzülüyor. Bende zamanında lmak istemiştim ama sonradan vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.