Şimdi Ara

MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Ben yaklaşık 2 hafta önce ygs matematiğe başladım ve bugün mutlak değerde bitti.Geriye dönüp baktığımda hemen her testten 3-4 yanlışım olduğunu gördüm.Şuan teknofemden konu izleyip elimdeki fem konu anlatımlı- fem konu özetli sb ve final mavi kitabı götürüyorum aynı anda sırasıyla.Sizce yanlış giden birşeyler var mı hedef tm ilk 10k olunca yanlışlar biraz fazla geldi sanki. Tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darino -- 30 Haziran 2013; 1:07:39 >

• up
  • Gayet normal çalışmaya devam.
  • çok teşekkürler.Yarın lys matematik almayı düşünüyorum önerebileceğiniz üst seviye bir kitap var mı peki?
  • Zamanla azalır o yanlışlar merak etme. Tüm denemelerde bilemediklerini sora sora fule yakın yaparsın korkma ygs matematikten :)
  • yanlış yaptıklarının fotosunu çekip buraya koy ki yorum yapabilelim. en basit sorularda bile yanlış varsa sıkıntı var demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: darino

çok teşekkürler.Yarın lys matematik almayı düşünüyorum önerebileceğiniz üst seviye bir kitap var mı peki?

fem simetri 3lü seri bunu almanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik zor değil mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son genel tekrar testlerindeki yanlışlarım diğerleride aşağı yukarı bunun gibi sorular.Birde ben dil bilgisi ve tarihe de çalışıyorum da onları daha sonraya mı bırakmalıyım acaba ?
     MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ? MATEMATİK YETERLİ Mİ SİZCE ?

• tm olmama rağmen ygs den de fen dersleri için kaynak arıyorum birşeyler önerirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.