kardeşim ben indirdimde açılmıyor yazı olarak görukuyor başlıklar
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman35
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
quote:
quote:
Hocam Allah razı olsun sonuçta hepimize çok yararı dkonuacak bir iş yaptınız.Mesaj kutumda 150 tane mesaj varken şimdi 4 tane gösterioyor ve sistemden dolayı geçici bir arıza olduğunu söylüyor bu yüzden atılmıyor sanırım.
Verdiğiniz not defterinde ki linkler pm ile atacak olduğunuz linkler mi hocam ? İçinde tüm ygs var mı?
aynen not defterinde tüm derslerin linkleri var ayrı ayrı her dersin.. konuyu acan arkadas matematik dersinin istemisti. ona sadece matematiği pm attım.. sonradan böyle isteyince herkes, tek tek ugrasmak yerine not defterine yapıstırdım tüm derslerin linklerini oradan dileyen istediği dersi indirsin diye.
Hocam vallaha ellerine sağlık ilk 2 partı indirdim güzel gibi görünüyor daha izlemedim ama konular lys işte binom filan var.Ayrıca içinde tüm ygs konularıda mevcut mu bu partların?
matematik konuları bunlar.. toplam hepsi 9.38 gb..
Hocam demek istediğim 9.sınıfın başından 12'nin sonuna kadar tüm konular var mı?_
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
quote:
quote:
Hocam Allah razı olsun sonuçta hepimize çok yararı dkonuacak bir iş yaptınız.Mesaj kutumda 150 tane mesaj varken şimdi 4 tane gösterioyor ve sistemden dolayı geçici bir arıza olduğunu söylüyor bu yüzden atılmıyor sanırım.
Verdiğiniz not defterinde ki linkler pm ile atacak olduğunuz linkler mi hocam ? İçinde tüm ygs var mı?
aynen not defterinde tüm derslerin linkleri var ayrı ayrı her dersin.. konuyu acan arkadas matematik dersinin istemisti. ona sadece matematiği pm attım.. sonradan böyle isteyince herkes, tek tek ugrasmak yerine not defterine yapıstırdım tüm derslerin linklerini oradan dileyen istediği dersi indirsin diye.
Hocam vallaha ellerine sağlık ilk 2 partı indirdim güzel gibi görünüyor daha izlemedim ama konular lys işte binom filan var.Ayrıca içinde tüm ygs konularıda mevcut mu bu partların?
matematik konuları bunlar.. toplam hepsi 9.38 gb..
Hocam demek istediğim 9.sınıfın başından 12'nin sonuna kadar tüm konular var mı?_
Alıntıları Göster
quote:
valla olan bunlar ya.. o kadarını bilmiyorum.. dediğim gibi matematik-geometri ve tarihi indirdim ben sadece.. matematikte konu isimleri yazıyor resimdeki gibi. ama geometri ve tarihte sadece ders001, ders002.... diye gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Marje3321
kardeşim ben indirdimde açılmıyor yazı olarak görukuyor başlıklar
nasıl yani? yazı olarak derken?
indir yazısına tıkladım ordan çıkan sıtede download yere tıkladım bir dosya indi açtım btün konularin video ismi çıktı bir tanesını açtım şuanda yukluyor ama 1 kb bile çekmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Marje3321
indir yazısına tıkladım ordan çıkan sıtede download yere tıkladım bir dosya indi açtım btün konularin video ismi çıktı bir tanesını açtım şuanda yukluyor ama 1 kb bile çekmıyor
tamam işte not defterinde tüm derslerin linkleri var. indirmek istediğin dersin linklerini sırasıyla indir.. her part'ın boyutu 1 gb. o yüzden uzun sürebilir. bi de indirdiğin siteler premium yani paralı üyelik istiyor. eğer üyeliğin yoksa elinde free indirmen gerekicek o da uzun sürüyor. dosyalarda sorun yok. ben gayet düzgün bi şekilde indirdim. resmini de koydum konuya.. indiren arkadaslarda var yorumlarda yazıyor. sorun sende sanırım..
Ya Hocam Banada Acill Linkleri Gönderebilirmisin Sınavlar Yaklaşıyo...
banada yollaya bilir misiniz ?
Arkadaşlar videolar elinde mevcut olan arkadaş var ise yandisk aracılığı ile paylaşması mümkünmüdür.
link olarak...
DGS sınavı yaklaşıyor da.. :(
Hayırlı geceler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme