Şimdi Ara

MATEMATİK VE ÜNİVERSİTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaptan Matematico

Tekrar merhaba, YGS nasıl geçti? Nasıldı matematik?

Matematik herkese olduğu gibi bana da kolay geldi, ama bunu sınavdan sonra öğrendim :) şöyle oldu, kapsülde max 20-23 tane işaretleyebiliyordum konu eksiğim vardı ortalama 18-20 arası netim vardı bu yüzden 33-35 sosyal yaptığım için ve Mat zaman aldığı için sona bırakıyordum ve 70 dk ayırıyordum ama ygsde sosyalin azizliğine uğradım ve 40 dk anca kaldı mata 18 işaretledim 18 net çıktı ama sınavdan sonra en az 25 yapabileceğimi gördüm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Matematik herkese olduğu gibi bana da kolay geldi, ama bunu sınavdan sonra öğrendim :) şöyle oldu, kapsülde max 20-23 tane işaretleyebiliyordum konu eksiğim vardı ortalama 18-20 arası netim vardı bu yüzden 33-35 sosyal yaptığım için ve Mat zaman aldığı için sona bırakıyordum ve 70 dk ayırıyordum ama ygsde sosyalin azizliğine uğradım ve 40 dk anca kaldı mata 18 işaretledim 18 net çıktı ama sınavdan sonra en az 25 yapabileceğimi gördüm :(

Bu YGS'de sosyal, özellikle felsefe ve din, geçen yıllara göre nispeten biraz daha oyalacıydı. Bir de sınav atmosferi her zaman daha farklıdır: evde veya dershanede çözdüğünüz denemelere pek benzemez. Zamanı kontrol etmek zordur. LYS de oturumların ayrı ayrı olması, zaman kontolü açısından YGS'ye göre daha çok avantaj sağlıyor. YGS biraz daha yorum gerektirir. Doğru seçimi yapmak zaman alabilir. LYS'de bilgi daha ön plandadır. Soruyu biliyorsan yaparsın. YGS'de çok iyi bildiğin konudan bile soru kaçırmak mümküm.

Evet, matematiğe daha çok zaman kalsaydı daha çok net çıkartabilirdin. LYS için matematiksel alt yapın oluşmuş. Kalan zamanda akıllıca çalışarak istediğin netlere ulaşırsın.

Bir sorun olursa buralardayım.

İyi çalışmalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Bu YGS'de sosyal, özellikle felsefe ve din, geçen yıllara göre nispeten biraz daha oyalacıydı. Bir de sınav atmosferi her zaman daha farklıdır: evde veya dershanede çözdüğünüz denemelere pek benzemez. Zamanı kontrol etmek zordur. LYS de oturumların ayrı ayrı olması, zaman kontolü açısından YGS'ye göre daha çok avantaj sağlıyor. YGS biraz daha yorum gerektirir. Doğru seçimi yapmak zaman alabilir. LYS'de bilgi daha ön plandadır. Soruyu biliyorsan yaparsın. YGS'de çok iyi bildiğin konudan bile soru kaçırmak mümküm.

Evet, matematiğe daha çok zaman kalsaydı daha çok net çıkartabilirdin. LYS için matematiksel alt yapın oluşmuş. Kalan zamanda akıllıca çalışarak istediğin netlere ulaşırsın.

Bir sorun olursa buralardayım.

İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim valla sizin gibi insanlar çok az artık :) lys hedefim 25-30 arası yapacağıma inanıyorum, evet mat2yi daha kolay öğreniyorum gibi tek sorun süre çünkü pratik yapmaya pek vaktim kalmıyor ve çok yavaş çözüyorum :) muhtemelen yeterince hızlı olamayacağım için son sorulara vakit kalmayacak gibi, bu yüzden limit türev integrale çalışmama gibi planım var hem konular yetişmez hem sınavda göremem diye :D tekrar teşekkür ederim size sınavdan sonra sormanız büyük incelik )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.