Şimdi Ara

Matematik Kanalım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
6
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scientia

İleri matematik içerikleri yapmayı düşünüyor musunuz? Calculus, lineer cebir, sayısal analiz, bulanık mantık gibi?

Calculus, lineer cebir , Soyut Matematik ve belki karmaşık analiz olabilir bunlar aklımda yapmayı düşünüyorum.Elimde bolca metaryal ve notlarım var. Ama tabi bunlardan önce şu an odaklandığım lise müfredatı.Eğer lise müfredatını bitirebilirsem sıra calculusa gelebilir.Çünkü calculus bile çok büyük ve geniş bir konu içeriği var.Yani bunlar şu an benim için yapılmayacak şeyler değil fakat dediğim gibi ilk önce lise müfredatını bitirmem gerekiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazmutlu kullanıcısına yanıt

Elbette. O üniversite konularında rekabet daha az. Pek düzgün içerik yok. Lise müfredatı kadar izlenmez belki ama yine de ciddi kitlesi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: scientia

Elbette. O üniversite konularında rekabet daha az. Pek düzgün içerik yok. Lise müfredatı kadar izlenmez belki ama yine de ciddi kitlesi olduğunu düşünüyorum.

Öğrencilik zamanımda bunun eksikliğini çok fazla çektim. Yani düşünsene akademik derslerin eğitim videoları o kadar az ki .Ve aslında dediğin gibi kitle fazla ve bir pay var orada. Bu payı düşünen de yok. Çünkü akademik dersler hem ağır hemde hazırlanış biçiminde çok fazla detay var. Olabildiğince basit anlatmakta herkesin yapabiliceği bir şey değil. Umarım o günleri görebilirim. O günleri görüpte akademik olarak eğitim videoları hazırlamaya başlarsam kendimi çok daha iyi ve mutlu hissederim. Bu konuyu dile getirmen çok güzel. Teşekkür ederim :)

• Günceldir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmutlu -- 9 Haziran 2021; 1:7:35 >
  • Günceldir:)

• uzun zamandır forumun bu alt bölümünde yazılanları incelemeye çalışıyorum konunuzla yeni karşılaştım, video içi düzenlemeler ve anlatışınız gayet iyi ayrıca ses tonunuz da hiç sıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowne -- 9 Haziran 2021; 4:26:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nacizane tavsiyem clickbait baslık atmayın videolara faydadan çok zararı olur size... anlatım sorular zaten iyi gelisirsiniz ilerde basarılar

• Hocam 12ye geçiyorum, kanalda pek video yok o yüzden nasıl değerlendirme yapabilirim bilemedim. Mantık serinize baktım, ayrıntılıydı büyük ihtimal o seriyi tek oturuşta izleyip mantık halledilebilir. Fonksiyon serinizde yanlış görmediysem uzunca, belki o deneyeceğim ve güzelse buraya uzun uzun yazarım düşüncemi. Ha bir de ytye matematika yazınca çıkmıyor kanalınız, onu halletmek lazım nasıl bilmiyorum ama :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowne

uzun zamandır forumun bu alt bölümünde yazılanları incelemeye çalışıyorum konunuzla yeni karşılaştım, video içi düzenlemeler ve anlatışınız gayet iyi ayrıca ses tonunuz da hiç sıkmıyor

Yorumun için teşekkür ediyorum. Devamlılığı sağlayabilirsem bu şekilde ilerlemeye çalışacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: javad marroufi

nacizane tavsiyem clickbait baslık atmayın videolara faydadan çok zararı olur size... anlatım sorular zaten iyi gelisirsiniz ilerde basarılar

Evet bu konuda sana katılıyorum. İlk başta çektiğim videolarda bunu denemeye çalışmıştım. Çok çirkin bir görüntü elde ediliyor. Teşekkür ediyorum temenniniz için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FeynmanSverdlov

Hocam 12ye geçiyorum, kanalda pek video yok o yüzden nasıl değerlendirme yapabilirim bilemedim. Mantık serinize baktım, ayrıntılıydı büyük ihtimal o seriyi tek oturuşta izleyip mantık halledilebilir. Fonksiyon serinizde yanlış görmediysem uzunca, belki o deneyeceğim ve güzelse buraya uzun uzun yazarım düşüncemi. Ha bir de ytye matematika yazınca çıkmıyor kanalınız, onu halletmek lazım nasıl bilmiyorum ama :/

2007 yılında açmıştım bu hesabı .Son iki yıldır aktif kullanmaya çalışıyorum bu da mümkün olmadı maalesef. Şu an şartlarım daha iyi olduğu için youtube kanalıma daha fazla önem vermeye başladım. Kanal da çok fazla video olmamasının sebebi bu. Yavaştan hem konu anlatımlarına hemde soru çözümlerine başladım. Umarım içeirkleri doldurup yararlı olmaya çalışırım. Kanal zamanla geliştikçe daha sonra ki düşüncelerini çok merak ediyorum. Youtube ismimi çok yakın bir zamanda güncellediğim için bu zamanlarda aramalarda çıkmaması normal. Zamanla düzelebilecek bir şey. Değerli yorumun için teşekkür ediyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.