Bildirim
Matematik kampına giriyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fenin halloldumu ? Kaçar net yapıyorsun fenlerden? -
Bende bugün baslaycm sadece edb ve matematik çaliscm..ama güzel bı mat kaynagi bulamadım ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeus61
Arkadaşlar 35 civarı olan netlerimi 7-8 yukarı çekmek için 1 hafta ölüm haftası ilan ediyorum.günlük 15-16 saat çalışacağım sadece mat geo yok.Önerileriniz nedir, nasıl çalışmam gerek?
hocam benimde 35-40 net civarı denemelerde ama kendime çok güvenemiyorum benim de sıkı bir kamp yapmam lazım bir fikrin olursa benimle de paylaşır mısın ? geo da 15 net civarı :S nasıl bir çalışma yapsak ki :S -
Hocam bana face adresini yolla.Hergün birbirimize gece 11 olunca hesap vercez Hergün program yapalım birlikte bu netleri yükseltmemiz lazım hergün kaç soru çözdük işte neleri yaptık mesela ben karmaşık çalıştım bi soru var çok güzel ösym sorabilir hemen o akşam sana anlatıcam veya yapamadımmı sana sorcam sende bana aynı şekilde ben sana telefonumuda verebilirm bana arkadaş gerekiyo çalışmak için motive olmak için
-
Bana kitap lazım ne almalıyım ??
quote:
Orijinalden alıntı: kralYD
Fenin halloldumu ? Kaçar net yapıyorsun fenlerden?
yok hocam ben tmyim edebiyatta 53ün altına hiç inmedim daha
Veya 5-6 kişi olursak hergün gece11 mesela ortak saat belirleyip burda buluşur konuşurz -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeus61
quote:
Veya 5-6 kişi olursak hergün gece11 mesela ortak saat belirleyip burda buluşur konuşurz
O zamn sabah 7 de baslyalim gece 1 e kadar.. 2 saat de dinlenme+yemek falan yaparız motive oluruz en azından
quote:
aynen yani sabah erken başlicaz işe ama gece 1 dedidimi bitcek çalışma.Zaten çalışmalar bitince burda buluşup 12 gibi birbirine herkez o günkü konuyla ilgili muhtemel çıkabilecek soru tarzları veya çözemediği soruları sorcak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X