Şimdi Ara

Matematik,Geometri,Kimya ve Fizik özel ders notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fizikle alakalı tüm notları ve kimya'dan hidrokarbon ve entalpi konularını arkadaştan aldım.

bugün kü lys sınavına baya bir katkısı oldu teşekkür ederim. öylesine girdiğim için sınav öncesi akşam yani dün akşam 4 saate yakın hızlıca göz gezdirdim birazda temel olduğu için çok faydalı oldu.

kısaca bu aldığım notlar gereksiz detaylardan arındırılmış ,püf noktaları anlatan ve örneklendiren bir şekilde hazırlanmış.90 da 80 işaretledim süre sıkıntısı olmadı zaten kolaydı sınav ve tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol7dier

fizikle alakalı tüm notları ve kimya'dan hidrokarbon ve entalpi konularını arkadaştan aldım.

bugün kü lys sınavına baya bir katkısı oldu teşekkür ederim. öylesine girdiğim için sınav öncesi akşam yani dün akşam 4 saate yakın hızlıca göz gezdirdim birazda temel olduğu için çok faydalı oldu.

kısaca bu aldığım notlar gereksiz detaylardan arındırılmış ,püf noktaları anlatan ve örneklendiren bir şekilde hazırlanmış.90 da 80 işaretledim süre sıkıntısı olmadı zaten kolaydı sınav ve tavsiye ederim.

Öncelikle sizin adınıza çok sevindim sınavınızın iyi geçtiğinden dolayı umarım sonuçta gönlünüzce olur.
    Ayrıca notlarım hakkında ki olumlu görüşleriniz içinde çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 - 20 Eylül tarihleri arasında %50 indirim ve müthiş fiyatları ile ilanımız satıştadır! Bu fırsat kaçmaz!
  • abi sen ozel dersın parasını cıkartmaya calısıyorum dıyorsunda sen bu para karsılıgında bır hızmet almışsın sımdıde gelmıs notları satıyorsun boyle ısmı olur azıcık empatı kur belkıde durumu olmayan bırının cok ıhtıyacı var...? Hepsını koysan ne olacak sankı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

abi sen ozel dersın parasını cıkartmaya calısıyorum dıyorsunda sen bu para karsılıgında bır hızmet almışsın sımdıde gelmıs notları satıyorsun boyle ısmı olur azıcık empatı kur belkıde durumu olmayan bırının cok ıhtıyacı var...? Hepsını koysan ne olacak sankı...

Bende bir hizmet veriyorum hocam saati 100tl olan bu değerli notları, doğru ve öz, zamandan tasarruflu ve bol sınava yönelik olan sorularla dolu olan bu notları gayet uygun rakamlara, , özel ders almaya durumu olmayan veya alabilecek durumu olup cebine tasarruf yaptiriyorum.Unutmayin ki hocam böyle bilgilere ulaşmak zordur ve bunu ihtiyacı olanlara ulaştırmak da hizmettir.

• tamamda kardesım haklısın hayırlı satıslar ama senın ozel ders parasını cıkartıyorum yazman yanlıs nıye yanlıs cunku sen hızmet almıssın adamlar oturup sana anlatmıs ama sen sadece dokumanı satıyorsun

• Alınabilir fakat kafama takılan şey şu onlarca konu özetli kitap veya konu anlatımlı kitap var gerekirse özet bizde cıkartıyoruz mesela formülleri vs. Kitaplarda olmayan farklı bilgiler var mı bu notlarda veya Bir matematikte 1 konuda kitapta sunulan bilgilerden farklı mı ?

eğer gerçekten çok büyük fark varsa alınabilir onun haricinde bu kadar para vermeye deymez alırım konu özetli kitap calısırım veya kendim özet çıkarırım 3 günümü almaz hemde yazarken tekrar etmiş olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 8 Eylül 2013; 16:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Alınabilir fakat kafama takılan şey şu onlarca konu özetli kitap veya konu anlatımlı kitap var gerekirse özet bizde cıkartıyoruz mesela formülleri vs. Kitaplarda olmayan farklı bilgiler var mı bu notlarda veya Bir matematikte 1 konuda kitapta sunulan bilgilerden farklı mı ?

eğer gerçekten çok büyük fark varsa alınabilir onun haricinde bu kadar para vermeye deymez alırım konu özetli kitap calısırım veya kendim özet çıkarırım 3 günümü almaz hemde yazarken tekrar etmiş olurum

Kitaptan farklı olmasa insanlar özel derse yönlenmezlerdi,özel ders ile konu daha yalın daha hedefe odaklı daha efektif şekilde öğrenimin yolunu açar.Tabi ki hoca faktörü önemlidir ama burada hoca her zaman çalışmaya yönelik bir not hazırlamışsa daha da etkilidir kitaptan.Çok fazla kişi temin ederek bu farkı bireysel görmüş oldu.
    Benim tavsiyem bu farkı deneme yoluyla kendinizin analiz etmesidir.Tabi ki bu cümlem notların hepsini alın ve görün mesajı içermemektedir.

• yav şakamısın dostum sen ???

2 tane formül yazdıgın kagıtlara yazmıssın 3 lira 5 lira.

o paraya nejdet hoca 4-5 saat bi konuyu anlatıyor 150 tane soru çözüyor bide üstüne bu notların pdf sini veriyor.

Sadece geometri 150 liradan fazla tutuyor.

Bide yazmıssın Türkiye çapında çok ses getirdi yok özel ders veren hocalar aldı bide kitap çıkartaydın.

Senin gibi 2-3 kişi daha var bu forumda yok notları defterleri satmalar çözdügü kitabı sıfır fiyatına satmalar kazıklıcak adam arıyonuz!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc13 -- 8 Eylül 2013; 23:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

yav şakamısın dostum sen ???

2 tane formül yazdıgın kagıtlara yazmıssın 3 lira 5 lira.

o paraya nejdet hoca 4-5 saat bi konuyu anlatıyor 150 tane soru çözüyor bide üstüne bu notların pdf sini veriyor.

Sadece geometri 150 liradan fazla tutuyor.

Bide yazmıssın Türkiye çapında çok ses getirdi yok özel ders veren hocalar aldı bide kitap çıkartaydın.

Senin gibi 2-3 kişi daha var bu forumda yok notları defterleri satmalar çözdügü kitabı sıfır fiyatına satmalar kazıklıcak adam arıyonuz!.

Benim şaka olmadığım kesinde senin saygısız olduğun kesin dostum öncelikle yaşının getirdiği olgunluğu göstererek üsluplu konuşmayı öğren.
    Bu notlar öyle küçümseyeceğin notlar değil ayrıca benim kendim hazırladığım notlar hiç değil üniversite sınavına gireceksin sana okuduğunu doğru okumayı ve anlamayı öneririm.
    Şunu da ekleyim istersen almazsın bu bu kadar basittir illa her şeye konuşmak veya yazmak zorunda değilsin.hangi alıcıya toplamını(bütün ders notlarını) 150tl'ye satmışım bir alan arkadaşa sorda öğren.
    Bizim amacımız özel ders alma durumu olmayana bir şekilde fırsat yaratmak.Bunun kazıklama ile alakası yok.
    Her satışın kazıklama girişimi olmadığını olgunluk seviyen gereği anlayamacağını düşünerek bu gereksiz konuşmayı uzatmayı gerekli bulmuyorum.
    Umarım sınav yeteneğini ve bilgi birikimini geliştirirken kendini geliştirmeyi unutmazsın.
    Sınavında başarılar dilerim.

• Süpriz İNDİRİM!!!
    Her bir dersin bütün notları toplam 20tl!!! Özel ders notları bir kitap fiyatına!!!
    Geometri=25tl,Kimya=25tl,Matematik=25tl!!!
  • güvenilir satıcı sözüne sadık hızlı oldu gönderim oldu notların fayda getireceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeday -- 5 Aralık 2013; 19:41:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.