Şimdi Ara

MATEMATİK 1'İ 'YUTMAK' İÇİN SÜPER KONU ANLATIMLI KİTAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
14.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 11.SINIF ÖĞRENCİSİYİM. MAT 1'E EKOLHOCA DVDLERİNDEN ÇALIŞIP, İYİ BİR ŞEKİLDE ANLASAMDA, KENDİME BİR MATEMATİK 1 KONULARINI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATAN (KOLAY OLAN) BİR KİTAPLA ÇALIŞMALARIMA KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETMEK, HATTA ŞU MAT 1 ŞEYSİNE EN BAŞTAN BAŞLAMAK İSTİYORUM. BANA ÖYLE BİR KİTAP LAZIM Kİ KONULARI HER ÇALIŞTIĞIMDA, ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLAYABİLEYİM.. BANA ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜMLÜ SORULAR ÇÖZEN, TESTLERİ ÇOK ZOR OLMAYAN, MAT1'E YENİ BAŞLAYAN BİRİ İÇİN KOLAY OLAN BİR KİTAP LAZIM! ÖZELLİKLE ANLATTIĞI KONULARI KODUĞUMUN BİREY YAYINLARI YGS MAT1 (A) KİTABI GİBİ AFEDERSİNİZ ZKİMSONİK BİR ŞEKİLDE ANLATMAYAN KİTAP LAZIM.. BANA ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.. MAT1'SEVİYORUM VE KAZANACAĞIM KONUSUNDA DA AZİMLİYİM... ZATEN BİR İSTEK OLMADIKÇA KOLAY KİTAP BİLE İŞE YARAMAZ DEĞİLMİ?

• 60 kere incelenmesinen rağmen hiç bir yardımın gelmemesi üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 27 Aralık 2010; 21:14:13 >
  • Sana önerecegim tek sey mat2 calısman.Zaten mat2 yapan biri mat1 i gözü kapalı çözer.Demek istedigim YGS matematik cok basit sorular geliyor ve mat2 calısırsan mat1 in mantıgını kavrıyorsun orada.11.sınıfsın zamanını iyi degerlendir.Görmüş oldugun mat2 konularını tara ve devamlı tekrar et.İnsallah basarılı olursun.

• UP

• karakökü öneririm:D
  • @asigenc_bedri nin dediği gibi Karekök Yayınları'nın YGS Matematik 1-2 kitabını al bunun yanına Celal Aydın Yayınları'nı da alabilirsin
  • güvender alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kesinlikle güvender femde alabilirsiniz ama bazı şeyleri unutuyorum diyorsan konu özetlisini alma derimm eğer mattan hiçbirşey anlamıyorum diyosan korfezin mat1i alablrsn. geometriden anlmyrum diyenlerede guvender kolay geometri ilacınız olacak.
  • hala söylenmemiş olması çok ilginç.2.sene hazırlanıyorum.mat1 im 0a yakındı.fem simetrinin 3 kitaplık mat1 setini bitirdim geçen sene hala 40 soruda 30 un altına düşmem denemelerde bu sene doğru düzgün mat1 çözmedim hala mükemmel anlatıyor fem simetriler onları bitirirsen çözemediğin soru az olacaktır.
  • fem simetri bencede yeterlidir. Kuralı verip ardından 2 3 tane kuralla ilgili çözümlü örnek ardındanda 2 3 tane sizin çözmeniz için örnek veriyor. Konu sonundada konunun testi var. Konu analtım oalrak kitabı bitirincede Güvender-fem mat 1 soru bankaları önerilebilir. Mat 1 de fazla zor sorularda kasmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum.
  • karekök 0 alabilirsin.Daha sonra karekek ygs1-ygs2 al .eminim ki sana çooooooook faydası olacaktır.
  • karekök benim işlem yeteneğimi geliştirmişti 1-2 sini çözmüştüm ama bir süre sonra skmıstı karekok tarzı.Yazın fem simetri mat1 almıştım ilk 2sini çözdüm 3.duruyo güzel kitap öneririm.
  • matematik öğretmeniyim . bulabilirsen adım adım matematik serileri var onlara bakmanı tavsiye edeyim , senin istediğin tarzda bir kitaptır.
  • matematiğim kötü değil ama şöyle konu başlarına en kolaylara da bir uğramak istiyorum. bazı sorularda komik hatalar yapabiliyorum. çok teşekkür ederimm bu arada.
  • ne demekk keşke herkes 11.snfta bu kadar düşünceli olsa...
    zaman o kadar çabuk geçio kiii şimdiden çokkk çok sıkı tut işi snra zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

matematiğim kötü değil ama şöyle konu başlarına en kolaylara da bir uğramak istiyorum. bazı sorularda komik hatalar yapabiliyorum. çok teşekkür ederimm bu arada.

hocam her alanda güvender derim öğrencilerin ve öğretmenlerin tavsiyesi ayrıca bi seti var ygs seti güvenderin 3 kitap doğru hatırlıyorsan alabilirsin ayrıca başka dersler içinde iyi yayındır (esen alma :)
  • güvender 3 lü set sipariş verdim. onu alacaktım zaten teşekkürler cr7_35
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.