Şimdi Ara

Matematiğiniz 0 ise, yırttınız oğlum yırttınız! :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ercn80

temeli sağlam olanlara ne önerirsin zor kitap tavsiyesi verir misin?

Hocam açıkcası benim evde bir sürü kaynağım var. Neredeyse 5-6 öğrenci evi birleşmiş gibi (Sınava giren akraba çok olduğu için bayağı bir kaynak bulunuyor evde)
    Yani anlayacağınız bu işte biraz bilgim var. Fakat şunu söylemem lazım; zor kaynakları değil, gerçekçi kaynakları seçin. Mesela finalin kaynakları çok saçma. (Evimdeki kaynakların %80i final, dergisinden tutun da rehberliğine kadar bir çok final yayınları bulunuyor evimde) Bu yüzden finali pek önermem. En çok önereceğim kaynaklar Karekök ve FEM'dir. Çünkü bunlar hiç çıkmayacak, saçma sapan formüller içeren kaynaklar değildir. Gerçekçidir, bu yüzden de kaynak hakkında bilgisi olan çoğu kişi finali tavsiye etmez. FEM ve Karekökün üstüne tanımam

• ben fizikte fem lys matematikte karekök kullanıyorum memnunum gerçekten karekökün fiziki nasıldır bir de mat1 de de karekök mü alayım ne dersin hocam?mat1 iyi de şimdi boş derslerde kitap lazım da ondan öneri alayım dedim senden nedir önerin?

ben fizikte fem lys matematikte karekök kullanıyorum memnunum gerçekten karekökün fiziki nasıldır bir de mat1 de de karekök mü alayım ne dersin hocam?mat1 iyi de şimdi boş derslerde kitap lazım da ondan öneri alayım dedim senden nedir önerin?

Hocam fizik konusunda gerçekten herkesten cahilimdir. Çünkü okulumdaki öğretmen bunu gerektiriyor Evimde yığınla fizik kitabı var femin beyaz kitabı da var ama henüz fizik çalışmadığım için bilmiyorum. Bu yıl başlayacağım fizik çalışmaya. Bu yüzden fizik hakkında yardımcı olamayacağım ama femin kötü olacağını hiç sanmıyorum Hatta maddi olarak bana sıkıntısı olmasa femin felsefesini bile alırım. O kadar güvenirim FEM'e ve o kadar da kalitelidir Mat-1 de de karekökün mps 1 ve 2 sini öneririm. Zaten mps 3 den sonrası 10-11-12.sınıflar. Bu yüzden mps 1-2 kullanabilirsiniz. Bu arada ben de dahil neredeyse herkes, önerileri dinlemez bunu biliyorum ama dinlerseniz gerçekten yararlı olur sizin için. Mat-1 iyiyse, FEM ve Karekök'ü beraber götürürseniz tadından yenmez Hatta piyasada onlara rakip tanımam Eğer FEM ve Karekök'ü bitirerek sınava girerseniz, YGS LYS'de fulle yakın bile çekebilirsiniz. (Konuları unutmak, sınav anı gibi istisnaları saymazsak ) Finalin kitapları varsa onları da çözebilirsiniz ama çözemiyorsanız canınızı sıkmanıza gerek yok Sakın ola ki zirve, güvender, zambak gibi basit şeyler çözmeyin (temelin iyi olduğu için söylüyorum, temeli kötüler çözse çok yararlı olur)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

ben fizikte fem lys matematikte karekök kullanıyorum memnunum gerçekten karekökün fiziki nasıldır bir de mat1 de de karekök mü alayım ne dersin hocam?mat1 iyi de şimdi boş derslerde kitap lazım da ondan öneri alayım dedim senden nedir önerin?

Hocam fizik konusunda gerçekten herkesten cahilimdir. Çünkü okulumdaki öğretmen bunu gerektiriyor Evimde yığınla fizik kitabı var femin beyaz kitabı da var ama henüz fizik çalışmadığım için bilmiyorum. Bu yıl başlayacağım fizik çalışmaya. Bu yüzden fizik hakkında yardımcı olamayacağım ama femin kötü olacağını hiç sanmıyorum Hatta maddi olarak bana sıkıntısı olmasa femin felsefesini bile alırım. O kadar güvenirim FEM'e ve o kadar da kalitelidir Mat-1 de de karekökün mps 1 ve 2 sini öneririm. Zaten mps 3 den sonrası 10-11-12.sınıflar. Bu yüzden mps 1-2 kullanabilirsiniz. Bu arada ben de dahil neredeyse herkes, önerileri dinlemez bunu biliyorum ama dinlerseniz gerçekten yararlı olur sizin için. Mat-1 iyiyse, FEM ve Karekök'ü beraber götürürseniz tadından yenmez Hatta piyasada onlara rakip tanımam Eğer FEM ve Karekök'ü bitirerek sınava girerseniz, YGS LYS'de fulle yakın bile çekebilirsiniz. (Konuları unutmak, sınav anı gibi istisnaları saymazsak ) Finalin kitapları varsa onları da çözebilirsiniz ama çözemiyorsanız canınızı sıkmanıza gerek yok Sakın ola ki zirve, güvender, zambak gibi basit şeyler çözmeyin (temelin iyi olduğu için söylüyorum, temeli kötüler çözse çok yararlı olur)

yok kolay kitap hayatta çözmem zaten ben bi bakayım alayım onu da Türkçede son 40 yılın çıkmış sorular seti oluyor onları çözmek faydalı mıdır sizce Türkçede paragraf sıkıntısı var biraz 30-10 tr yapıyom ort. 35+ lazım yanlışlar da hep paragraf ztn ya da Türkçeden kaliteli soru bankası öneriniz var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

yok kolay kitap hayatta çözmem zaten ben bi bakayım alayım onu da Türkçede son 40 yılın çıkmış sorular seti oluyor onları çözmek faydalı mıdır sizce Türkçede paragraf sıkıntısı var biraz 30-10 tr yapıyom ort. 35+ lazım yanlışlar da hep paragraf ztn ya da Türkçeden kaliteli soru bankası öneriniz var mıdır?

Türkçe' de bende sıkıntılıyım kardeşim ama şu anda paragraf (30) sorularından yaklaşık 25 doğru falan yapabilirim. Bu olay yorum gücüne bağlı. Hatta inanmayacaksınız ama biyoloji ile türkçe bile bağlantılı :) Çünkü biyoloji yorum gücünüzü müthiş derecede arttırıyor (gerçek hayatla bağdaştırırsanız). Türkçe'den finalin turuncu kitabını öneriyorlar. Bence çok da müthiş olmamak şartıyla iyi bir kitap Ayrıca Türkçe dahil -sayısallar hariç- bütün derslerden ''son x yılın'' sorularını çözmek çok ama çok faydalı olur bence. Tabii bu sayısal derslerde geçerli değil. Taban aritmetiğini bitirip çıkmış sorulara bakmak anlamsız olur Paragraf için kitap okumak kesinlikle önemli. Bugün ben de bir karar verdim ve kitap okumaya başlıyorum bu yüzden çok sıkmadan çıkmış sorular ve kitap yeterli gibi. Tabi 12.sınıfa geçtiyseniz konu anlatımlı final ve femin beyaz soru bankası sizin için çok iyi olur NOT: Türkçe fem beyaz soru bankasını ben de çözmedim ama arkadaş bana çok iyi olduğunu söyledi. Bence mutlaka denemelisiniz

• çok teşekkürler yardımcı olduğun için biyolojiyi severim dersanedeki hocamın sayesinde çalışıyorum biyolojiye de iyi gibi duruyor daha çok çalışıp iyi netler yapacağım nese teşekkürler hocam önerierin için

çok teşekkürler yardımcı olduğun için biyolojiyi severim dersanedeki hocamın sayesinde çalışıyorum biyolojiye de iyi gibi duruyor daha çok çalışıp iyi netler yapacağım nese teşekkürler hocam önerierin için

Önemli değil hocam. Biyoloji için de finalin mavi kitabı güzel, öneririm
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.