Şimdi Ara

Matematiği Yapamıyor musunuz ? Gelin içeri. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
91
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu özetli mi zor yoksa karekök mü sizce ? birde temelim yoksa fem simetri alsam bana faydası olurmuki ? bu arada konu özetliyi çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum cidden bendemi sorun var anlamadım
  • projectx072 kullanıcısına yanıt
    Karekök daha zor. Fem simetri kullanmadım ben ama illaki faydası olur. Konu özetlide zorlanıyorsan simetriden çalışmanı öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simetride bence azda olas biraz temel istiyor gibi antrenmanlarla matematik 2'yi bitirip başlasam acaba olurmuki ? 25 net yapsam yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearlK

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal66

Hocam birde fizik tavsiyesi yazssanız😀

Hocam bence siz ilk önce Türkçe yi halledin

Düzelttim.Bu arada ne yapalım güneşte bile leke yokmu illaki kusur olacak Teşekkürler tdk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal66 -- 22 Eylül 2015; 14:29:04 >

• quote:

quote:

quote:

Düzelttim.Bu arada ne yapalım güneşte bile leke yokmu illaki kusur olacak Teşekkürler tdk

Yazssanız değil yazsanız olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazssanız değil yazsanız olacak

Kanka işte diyor Napolyon Güneş'te bile leke var her neyse sağolun hatamı gösterdiniz 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hannibal66 kullanıcısına yanıt
    Her türlü gösteririm kanka

• Piyasadaki en faydalı kaynak bence.Kitabın kalitesi bir yana teknofemdeki çözümlerinin çok iyi olmasından dolayı da bunu söylüyorum.İlk soruları biraz basit ama sonraki her soru ygsde çıkabilir o gözle bak o kitaba.
  • Ekstra olarak konu içerisindeki testler çok fazla. Konuyu tam öğretiyor gibi hissediyorum. Ama tabi 345 veya karekök de çözülmeli bundan sonra bence

• Bence ygs mat için 2 soru bankası çözmeye hiç gerek yok.Fem kö den sonra direkt denemelere başlanmalı.İlla içime sinmez diyorsanda karekök veya 345in son ve sondan ikinci testleri çöz.
  • Mantıklı, öyle yaparım heralde

• Ygs matematik bana çok zaman kaybettiriyor hocam ne yapmaliyim? Sosyal yetişmiyor mat yüzünden...

• Araya girmiş gibi olacam ama tek gereken fazla soru çözmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D74C1BD6 -- 22 Eylül 2015; 23:59:15 >
  • seneye sorular bu sene gibi gelirse konu özetliye harcadığın vakide yazık olacak çünkü hiç benzer soru göremedim ona harcayacağım vakit yerine türkçe kasaydım odtü ee falan olurdu heralde
  • ygs mat için tek yapman gereken çok pratik yapıp işlem yapma hızını artırmak olur

benden tavsiye türkçeye çok önem ver mümkün olduğunca türkçe sorularını kısa sürede cevaplandırmaya bak çok işine yarayacak sınavda
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    karekök 0 al kullan hocam o sana uygun olur muhtemelen
  • doktoradayı_98 D kullanıcısına yanıt
    11. sınıf konularına mutlaka özen göstermelisin moruk ha 11. düzenli bi şekilde gidiyor boştan vaktim de oluyor dersen 11. sınıfta da çözebilirsin
  • her ne kadar sizi sevmesem de doğru şeyler yazmışsınız güzel ve yararlı bi konu olmuş umarım insanlar sadece kitaplara bakıp geçmez
  • Hocam diğer dersler için de kitap tsvsiyesi verebilir misin?

• Katılıyorum örnek verdiğiniz kitaplar cidden içerik bakımından kaliteli kitaplar,diğer dersler içinde önerebilirsen birçok kişinin hayır duasını alacaksın ben şimdiden sana teşekkür ettim bile

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.