Şimdi Ara

matematiği 4-5 netten +15 çıkaran var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar durumumu anlatayım körfez denemelerinde 12 net felan yapıyorum . Ama zaman denemelerinde en fazla 8 net yaptım ortalama 4 net geliyor bu neti nasıl +15 çıkartırım bu durumdayken yükselten arkadaşlar varsa yardım edebilirmi konuları oran orantıya kadar yüzeysel olarak biliyorum ama farklı bi soru çeşiti gördüm mü çözemiyorum ve çalışma şevkim gidiyor LÜTFEN YARDIM edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless32 -- 6 Ocak 2013; 11:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fem simetri ygs mat + fem ygs konu özetli soru bankası al bitir.+30 garanti
  • Mezunum,geçen yıl ortalama 2,3 net yapıyordum denemelerde,ygs de ise 4.75 net yaptım matematikten,fakat asla çalışmayı bırakmadım belki tüm konuları 3,4 defa baştan sona çalışmışımdır,bu yıl ise en son zaman9 da 30net civarı yaptım mat1 den.Çalışma şeklim genelde teknofemden konu anlatımını izleyip femin mat1 konu özetli soru bankasını ve femseti çözerek ilerledim.
  • Bende matematik yapamiyorum.12 -15 net cok iyi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mychaela -- 6 Ocak 2013; 12:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Mezunum,geçen yıl ortalama 2,3 net yapıyordum denemelerde,ygs de ise 4.75 net yaptım matematikten,fakat asla çalışmayı bırakmadım belki tüm konuları 3,4 defa baştan sona çalışmışımdır,bu yıl ise en son zaman9 da 30net civarı yaptım mat1 den.Çalışma şeklim genelde teknofemden konu anlatımını izleyip femin mat1 konu özetli soru bankasını ve femseti çözerek ilerledim.

kardeş çok morel oldun bu arada bende geçen sene matematikten 3 net yaptım . Biliyorsun az bi süre kaldı bu sürede 15 net yapılır mı ve nasıl çalışayım elinde Ayset ve körfez soru bankası var femin konu ozetliye baktım 20 tl civarında bu parayı veremem daha yeni 40 tlye sözel kitaplar aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: endless32

quote:

Mezunum,geçen yıl ortalama 2,3 net yapıyordum denemelerde,ygs de ise 4.75 net yaptım matematikten,fakat asla çalışmayı bırakmadım belki tüm konuları 3,4 defa baştan sona çalışmışımdır,bu yıl ise en son zaman9 da 30net civarı yaptım mat1 den.Çalışma şeklim genelde teknofemden konu anlatımını izleyip femin mat1 konu özetli soru bankasını ve femseti çözerek ilerledim.

kardeş çok morel oldun bu arada bende geçen sene matematikten 3 net yaptım . Biliyorsun az bi süre kaldı bu sürede 15 net yapılır mı ve nasıl çalışayım elinde Ayset ve körfez soru bankası var femin konu ozetliye baktım 20 tl civarında bu parayı veremem daha yeni 40 tlye sözel kitaplar aldım

yaklaşık 10 tane soru sayılardan geliyo problemler konusundanda 5-6 tane gelse 10-15 net arsı yaparsın ama sayıalr konusuna sıkı çalışmak lazım. Bazı sorularda şıklardan gitmeyi dene 2-3 soruda öyle yapsan 15 olmasada 11-12 net yaparsın be kardeş.Sıkma canını sorunun matematik olmasın.Beklemediğin yerden darbe yememek için türkçeyi sağlam tut.Türkçeden 30 net altına inersen sınav senin için bitmiş olur en az 30 net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

quote:

quote:

yaklaşık 10 tane soru sayılardan geliyo problemler konusundanda 5-6 tane gelse 10-15 net arsı yaparsın ama sayıalr konusuna sıkı çalışmak lazım. Bazı sorularda şıklardan gitmeyi dene 2-3 soruda öyle yapsan 15 olmasada 11-12 net yaparsın be kardeş.Sıkma canını sorunun matematik olmasın.Beklemediğin yerden darbe yememek için türkçeyi sağlam tut.Türkçeden 30 net altına inersen sınav senin için bitmiş olur en az 30 net.

kardeş dediğim gibi sayılar konusunu yapıyorum körfez soru bankasında 1 testte 15 tane soru kesin yapıyorum o 5 soruyuda hocaya felan soruyorm 2. Testte 4-5 soru anca yapıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karekök mat 0 kitabını al konu anlatımlarına da çok iyi çalış örnek sorulara falan olur bu iş 15 20 yapmak zor iş deil asıl olay 30 üstünde başlıyor
  • quote:

quote:

Ben bunları kullanıyorum dedim sadece senin bunları kullama zorunluluğun yok,bence kaynak pek farketmiyor(tanınmış yayınlarda).Deneme sınavlarından sonra analiz edersen dikkat ettiğinde sürekli aynı konuları yapamaığını farkedersin sadece yapman gereken o konulara çalışmak.

• quote:

quote:

quote:

Ben bunları kullanıyorum dedim sadece senin bunları kullama zorunluluğun yok,bence kaynak pek farketmiyor(tanınmış yayınlarda).Deneme sınavlarından sonra analiz edersen dikkat ettiğinde sürekli aynı konuları yapamaığını farkedersin sadece yapman gereken o konulara çalışmak.

hacı bu problemleri felan nasıl hallettim

• ben gerçek ygs den 20+ yapsam tamam.. lys de 30+ yapacağıma inanıyorum çünkü. öküz gibi lys çalışıyorum. çalışıcam.. lys belirleyici bir sınav sonuç da. soruna gelirsek dershanede geçen sene 3,4 net yapan bi arkadaşş vardı şimdi mezun 15 20 civarı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

ben gerçek ygs den 20+ yapsam tamam.. lys de 30+ yapacağıma inanıyorum çünkü. öküz gibi lys çalışıyorum. çalışıcam.. lys belirleyici bir sınav sonuç da. soruna gelirsek dershanede geçen sene 3,4 net yapan bi arkadaşş vardı şimdi mezun 15 20 civarı yapıyor

kaç ayda yaptı ve nasıl çalıştı biliyorsan anlatır mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

karekök mat 0 kitabını al konu anlatımlarına da çok iyi çalış örnek sorulara falan olur bu iş 15 20 yapmak zor iş deil asıl olay 30 üstünde başlıyor

hocam karekok 0 çok kolay oluyor . Birde nasıl bi çalışma yapmalıyım ?

• Mezunmusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Mezunmusun ?

evet mezunum ygs4ten tercih yapcem bu yüzden 15 net yapmam lazım

• ya bende 5 net falan yapıyorum ama konuların yarısı duruyor.Bırde koklu sayılar ,uslu sayılardan da bısey anlamadım.Problemlerın hepsı duruyor

obeb -okek anlamadım pek,basit eşitsizlik,denklem çözme :D

acaba hespu bıttıgınde rahat 10 net yapar mıyım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiletixxx

ya bende 5 net falan yapıyorum ama konuların yarısı duruyor.Bırde koklu sayılar ,uslu sayılardan da bısey anlamadım.Problemlerın hepsı duruyor

obeb -okek anlamadım pek,basit eşitsizlik,denklem çözme :D

acaba hespu bıttıgınde rahat 10 net yapar mıyım .

Dostum Fem Simetri'nin Mat 1 olarak 3 tane kitabı var bu 3 kitap sana 30 tl ye mâl olur git al.Birinci kitabı aç başla ilk konudan ilerlemeye çalış biraz gözün alıştıktan sonra teknofem sitesi var gir oraya üyelik aç ücretsiz 20 kredi veriyo sana her video 3 kredi toplam 6 video izlersin mesela kitapta üslü sayılarda mısın aç teknofemden üslü sayıları zaten kitaptaki konu anlatımını anlatıyo ama daha ayrıntılı iyi oluyo eğer baktın işine yararsa yeni mail yeni üyelik açar gidersin.Bide sen o söylediğin konuları bitir gerçekten 15 net filan yaparsın.(Bu arada Fem'de filan çalışmıyorum bende sınava hazırlanıyorum öğrenciyim ve Fem'e gitmiyorum yorumumu baltalıcak arkadaşlar için baştan söliyimde).

• 3-4 netten 25 netlere kadar yukseldım.fem simetri ve arkadaşlarım sağolsun.forum uyelerinede çok teşekkur ediyorum katkılarından dolayı.çalışırsan sende yaparsın.bunda gercekten zor bişey yok.lys mat daha basit.formulleri ezberle soruyu duzenle cevap çıkar.gercekten mat zor bir ders değil.yeterkı gerektiği kadar çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

3-4 netten 25 netlere kadar yukseldım.fem simetri ve arkadaşlarım sağolsun.forum uyelerinede çok teşekkur ediyorum katkılarından dolayı.çalışırsan sende yaparsın.bunda gercekten zor bişey yok.lys mat daha basit.formulleri ezberle soruyu duzenle cevap çıkar.gercekten mat zor bir ders değil.yeterkı gerektiği kadar çalış

kardeş inceliklerini anlatırmışın tamam kitaptan çalıştın da mesala önceden şöyle yapıyordum netlerim yukselmedı şunu şöyle yaptım gerçekten oldu gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.