Şimdi Ara

matbaakent.com Şikayet İSKİTLER/ANKARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartvizit bastıracağım için internette forum sitelerinden matbaa araştırma yapmam sonucu Ankara/İskitler de bulunan matbaakent.com firmasına denk geldim. Bu firma hakkında donanımhaber de bir kullanıcının fiyat ve işçilik olarak övmesi sonucu konuda belirttiğim yere 1 000 tane kartvizit bastırmak için Adobe İllustrator da yaptığım çizimi 06.04.2015 de gönderdim.

10.04.2015 de kargodan teslim aldığımda yaptıkları işçiliği gördüğümde tam bir rezaletti. Orta da şöyle bir rezalet vardı. Parlak selefonlu kartvizit isteyen biri olarak selefon kartvizitlere tam çekilmemiş 3 mm kala erken kesilmişti yani selefon kartvizitlere yarım çekilmişti. Hemen durumu +90 312 342 38 38 numaraya arayarak belirttim. Siprariş ile ilgilenen Çiğdem hanıma durumu bildirdim. Oda öyle bir şeyin mümkün olmadığını daha bu zamanda kadar öyle bir şikayetle karşılaşmadıklarını ve hatanın benim kartvizit tasarımımdan kaynaklandığını belirtti.

Bunun üzerine bende tasarımla ilgili bir durumun olmadığını ve kartviztlerin bir bölümünü fotorağfını çekip göndereceğimi belirttim. Ve fotoğrafları mail olarak gönderdim. Fotoğraflara cevap olarak "bu bütün kartlarda mevcutmu " cevap geldi. Bende hepsinde de aynı hata olduğunu belirttim.

Aradan bir gün geçtikten sonra matbaanın bana herhangi bir geri dönüş yapmamaları üzerine son durum hakkında bilgi almak için matbaaya mail attım. Onlarda bana aynen şu cevabı yazdılar : "onların kenarında traş alınmamış ya bize geri gönderin yada ordaki bi matbaacıdan traş aldırın ". Bunun üzerine bende matbaayı aradım.Bu sefer de siz hehangi bir matbaadan traşlatın veya kargo masraflarını siz ödemeniz takdir de biz traşlaytalım dedi. Ben de hata sizden kaynaklanıyor. Sizin bunu telafi etmeniz lazım desemde yok şirket prensibiymiş. İşin enterasanı bayan bu sefer de beni yalancılıkla suçladı biz nerden bilelim kartvizitlerin hepsinde aynı hatanın olduğunu belki yeniden bastırmak için diyorsunuz diye de cevap verdi. Bende telefonu kapattım

Konuşma kısaca özetlemem gerekirse matbaa yaptıkları hatayı kabul etmemekte ısrar edince kartivizitlerden vazgeçtim. Ve ne enterasandır ki sorunu traşlanmamış şeklinde bahane üretlemeridir. Çünkü o selefon çekilmeyen alanlarıda kestikten sonra geriye kartvizit kalmıyor.

BU MATBAAYI FORUM SİTELERİNDEN ARAŞTIRIP BULMAM SONUCU İŞ YAPTIRAN BİRİ OLARAK AĞZIM YANDI. BENİM GİBİ KİŞİLERE EĞER BU MATBAAYA DENK GELİRSE BU YAZIMI DİKKATE ALMALARINI ÖNERİRİM. (KARTVİZİTLERİM ARASINDAN BAŞKA FİRMALARINDA KARTVİZİ ÇIKMASI ÜZERİNE O YERLERİ DE ARADIM ONLARDA BAZI TASARIMLARIN RENKLERİNİN BİRBİRİNE GİRDİKLERİNİ TAM İŞİ YAPAMADIKLARINI DA SÖYLEDİLER)

• ben surekli calisiyorum matbaakentle kartvizit konusunda kesinlikle onerilmez kim kartvizit konusunda övdüyse daha once hic kartvizit gormemistir. Ancak el ilani felan yaptiracaksaniz fiyatlari iyidir.isciligide orta seviye yeterli oluyor. ancak eski personelleri ciktiktan sonra telefonla siparis alip ilgilenen kisi kaba gelmeye basladi tabiki sikayet edemiyoruz matbaanin sahibin esiymis.
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin bayan büyük bir ihtimalle benim tahmin ettiğim kişi Melike Hanım. Aynen kaba ve tok satıcı gibi konuşması vardı. El ilanına gelince; kartviztlerimin arasından başka yerlerinde kartviziti çıkmıştı onlarında tasarımda sıkıntı vardı. Aklıma o kişileri arayıp memnun olup olmadıklarını sordum. Onlarda daha çok el ilanı bastırdıklarını söylediler. Kaliteye gelince El ilanların kiminin renkleri birbirine girmiş, kimi soluk vs. bunlardan sıkıntıları olduklarını, tanış aracılığıyla iş yaptıkları için bişey demediklerini söylediler.

Benim anlamadığım nokta millet ısrarla niye aynı yer ile çalışıyor, ben onu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeUğur

Senin dediğin bayan büyük bir ihtimalle benim tahmin ettiğim kişi Melike Hanım. Aynen kaba ve tok satıcı gibi konuşması vardı. El ilanına gelince; kartviztlerimin arasından başka yerlerinde kartviziti çıkmıştı onlarında tasarımda sıkıntı vardı. Aklıma o kişileri arayıp memnun olup olmadıklarını sordum. Onlarda daha çok el ilanı bastırdıklarını söylediler. Kaliteye gelince El ilanların kiminin renkleri birbirine girmiş, kimi soluk vs. bunlardan sıkıntıları olduklarını, tanış aracılığıyla iş yaptıkları için bişey demediklerini söylediler.

Benim anlamadığım nokta millet ısrarla niye aynı yer ile çalışıyor, ben onu anlamıyorum

örnegi kendimden vereyim el ilani yaptiriyorum surekli fiyatlari ucuz ve kalitesi benim icin yeterli ama bu kaliteli anlamina gelmiyor.Kartvizit asla yaptirmam mesela rezillik gercekten.

iste o telefondaki kadin yoktu eskiden şeker gibi personelleri vardi iyiydikte simdi biraz gicik oluyorum azarlar tarzda konusmasi var. degisememe nedenim Başka yer bulmak gerek once fiyati uygun olmasi gerek arti bunlardan daha iyi olacagininda garantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orada grafikle ilgilenen bir bayan vardı. Amatör fotoşop çalışmalarıma bile 5 dakikada ayar verip hatasız basılmasını sağlıyordu. Nedenini bilmiyorum ama ayrılmış. O gittikten sonra bir sticker bastırdım, hatalı kesildi. Tekrar iş yaptırır mıyım, bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Kardeş ucuzluktan dolayı yaptırıyorsanhttp://www.turmatsan.com/ bu firmaya da bak derim o zaman. Firma araştırırken bu firmaya da denk geldim kartvizit için bana matbaakent ile aynı fiyatı vermişlerdi. O zaman fiyat katologlarına baktığımda da çok hesaplıydı. Artı google da matbaa firmaları diye araştırdığında bir çok matbaa firması denk geliyor hesaplı işler yapan.

Bence pazar genişken diğer kişileri de dene derim. Çünkü sen iş yaptırıyorsun, başka kişi iş yaptırıyor sonra müşteri fazla olunca müşteriyi adam yerine koymuyorlar. Nasıl olsa geri gelir diye. Şikayetvar.com dan da bu firmanın şikayetlerini okudum hep ilgisizlikten ve yanlış yapılan işten dolayı şikayetleri var.

Bugün matbalık işim olsun sana gönderdiğim linki veya diğer firmaları denerim.

matbaakent ile ilgili olan şikayetlerden bulduklarımdan bazıları:

http://www.denetleme.info/2014/02/matbaakentcom-denetleme.html
    https://matbaabilgi.wordpress.com/2012/07/05/ucuz-matbaa/
    https://www.sikayetvar.com/matbaakent

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.