Şimdi Ara

Matbaa - Tabela - Reklam işlerinden ürünler alınacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yerel olarak bu işi yapanlardan fiyat aldım ancak çeşit konusunda pek tatmin olamadım, fiyatları da buna kıyasla fazla geldi. Ayrıca bir standart yok. Aynı ürün olduğu söylenerek teknik tabirler kullanılıyor. 3 farklı yere soruyoruz aralarında birer kat fiyat farkı oluyor. Matbaa için kıstas olarak matbuu.com kullanıyorum ancak eğer sizlerden devamlı çalışabileceğim bir arkadaş olursa orayı da bırakmak isterim.

Ek olarak, yerel fiyatların yüksek olması nedeniyle (ör: a5 çift yön broşür) tanıdıklarımızdan da online matbaaya yönlendirdiğim oldu. Elimden geldiğince sizlere de, kendime de kazandırmak isterim.

Ofis için kullanılmak üzere şu ürünlerle ilgili fiyat almak istiyorum. Hepsi sizde olmasa da fiyat, kargo, kargo ücreti, ürünün ne kadar süreyle dayanacağı, örnek ürün görseli ve varsa r10 referansınızla beraber özel mesaj atmanızı rica ediyorum. (Aydın'da ikamet ediyorum.)

• Dışarısı için ışıklı tabela. Çok büyük olmasını istemiyoruz, logo ve yanına 4-5 kelimelik bir metin, altına da telefon ve web sitemizi yazmamız yeterli. Eğer fiyatı daha uygun olursa ışıklı elips çift yönlü olanlar da olabilir ancak elinizdeki önerileri fiyatlarıyla beraber almak isterim. (Branda baskıyı gerdirip arkasına floresan ile ışıklandırma yapılan türden şeyleri pek düşünmüyoruz)
    • Kumlama cam filmine baskı. (Ofisin dış camına şerit şeklinde ortasında amblemimizin olduğu kumlu cam filmi çekmek istiyoruz)
    • 10 bin ve 20 bin adet için a5 115 gr tek yön el ilanı baskısı için de fiyat rica edeceğim. (tasarımımız var)
    • 60x30 cm branda baskı, logo ve yazı olacak. 4 yanında delikler olacak yahut başka öneriniz varsa almak isterim. denemelik 100 adet için fiyat istiyorum. Bunda en önemli olan en azından ilkbahara kadar solmaması ve yırtılmaması. Zira şehirde doğalgazcıların bazılarının yaptırdıkları bir hafta bile dayanmıyor. Ancak evladiyelik olmasına da gerek yok, şu aşamada maliyet daha önemli
    • A4 boyutunda arkası yapışkanlı (direklere vs. yapışabilen) ancak en az 1 yıl solmayacak etiket, deneme amaçlı 500 adet için fiyat rica ediyorum. (daha önceden yapılan 1000 adeti, yaklaşık 1 ay sonra soldu ve 3 ay sonra okunamaz oldu. onca emeğimiz boşa gitti. Evet maliyet önemli ancak f/p oranı gibi düşünürsek benim için de verdiğim emeğe değmesi de önemli. 150 liralık ürünü tüm şehre yapıştırtıyorum, 3 ay sonra çöp oluyor. onun yerine 300 verip kalıcı olmasını tercih ederim ama 500 vermek de istemem, gibi.
    • Oturma grubunun olduğu yerde, kabartma harflerle ve eğer çok farketmeyecekse ışıklandırma ile logo yahut sadece yazı için de fiyat talep ediyorum

Özellikle branda için bugün fiyat almam acildir. Tabela ve kumlama şerit film için bu hafta içerisinde karar vermem gerek. Diğerleri için bir süre bekleyebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir. Özellikle branda ile ilgili aciliyet devam ediyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.