Şimdi Ara

mat2 = konuları... yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tm ciyim mat2 im cok iyi değil zaten belirli konulara calışıcam ..

sormak istediğmi ; konunun mantığını terimleri nasıl kullanılacağını öğrendikten sonra direk soru çözümlerinden gitsem yanlış yapmış olurmuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: liverpool3838

arkadaslar tm ciyim mat2 im cok iyi değil zaten belirli konulara calışıcam ..

sormak istediğmi ; konunun mantığını terimleri nasıl kullanılacağını öğrendikten sonra direk soru çözümlerinden gitsem yanlış yapmış olurmuyum

Bence en iyi taktik bilgiyi öğrendikten sonra o bilgiyi pekiştiren ve nasıl kullanacağını öğreten sorular çözmek.. Yani doğru yapmış olursun bana göre ama fazla ayrıntılara takılma çünkü ayrıntıları öğrenmek için geç oldu diye düşünüyorum. Tabi bu dediğimi sağlam konularda yapma. Mesela türev gibi bir konuda en ufak bir ayrıntıyı atlamak soruyu götürebilir..
  • quote:

arkadaslar tm ciyim mat2 im cok iyi değil zaten belirli konulara calışıcam ..

önce konuyu kavra sonra çözümlü örnek ve çözümlü test çöz sonra cevaplı testlere geç
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi mat2 konularının hepsne calışmyacağm bana 20 net cıkartacak kadar bilgim yeter o yüzden ayrıntıya inmek için benim için geç olmadı diye düşünüyorum

logaritma , carpanlara ayırma , matrs , dizile ve seriler , K.S gibi konularda soru üzerinden gitmeyi düşünüyorum

aynı şek,ilde türev limit trigo integraldede ...

bu konulardan max kaç net çıkartabilirim en kötü ihtimal
  • quote:

dediğim gibi mat2 konularının hepsne calışmyacağm bana 20 net cıkartacak kadar bilgim yeter o yüzden ayrıntıya inmek için benim için geç olmadı diye düşünüyorum

logaritma , carpanlara ayırma , matrs , dizile ve seriler , K.S gibi konularda soru üzerinden gitmeyi düşünüyorum

aynı şek,ilde türev limit trigo integraldede ...

bu konulardan max kaç net çıkartabilirim en kötü ihtimal

çarpanlara ayırma hariç diğer saydıkların sert konulardır. ne kadar çok soru tipi o kadar fazla olasılıkta iyi net çıkarmak diye nitelendirebilirim.. tahminimce türev-integral 9-12 soru civarı karmaşık sayılardan 3-4 tane logaritma 3 civarı trigonometri 3-5 civarı limit 2-3 tane matris 2-3 tane toplam- çarpım ve dizilerden de 1 er tane gelir. çarpanlara ayırma haric 25-30 soru gelse bunlardan çoğunu doğru yapman gerekir. ve açıkçası mat 2 temelin yoksa bu konularla ilgili soruları imkanı yok çözemezsin. Mesela türev çözmen için özel tanımlı fonk. grafikleri ve parabol bilgisi eşitsizlik hatta parabol bilgisi gerek bide üstüne analitik geometri bilgisi de gerek. yani maalesef ben bunu çalışıp şunu atlayayım yapamayabilirsin..

• iki tane parabol bilgisi yazmışım onlardan biri 2. dereceden denklemler olucak. mesela ekstremum noktaları diye bişey var türevde delta<0 olayları falan var oralarda çakışık kök kök yok vs vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mat sorum,yardım
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.