Şimdi Ara

Mat1 soru bankası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fem mat1 konu özetli soru bankası aldım matematigim çok iyi degil sizce degistirmelimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi değil derken ne denli iyi değil, bunu da bilmek lazım fakat o kitapta gördüğüm kadarıyla ilk testlerde pek bir sıkıntı yok, kavramayı güzelce sağlıyor son testlerde ise birazcık daha yoruma dayalı birazcık daha zor sorularla bezenmiş durumda. Bana kalırsa eğer 'orta' veya 'ortanın biraz' üstü seviyedeysen o kitaptan yol al derim ben sana.Hem de internetten çözümlerini rahat bir şekilde bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BDNU

İyi değil derken ne denli iyi değil, bunu da bilmek lazım fakat o kitapta gördüğüm kadarıyla ilk testlerde pek bir sıkıntı yok, kavramayı güzelce sağlıyor son testlerde ise birazcık daha yoruma dayalı birazcık daha zor sorularla bezenmiş durumda. Bana kalırsa eğer 'orta' veya 'ortanın biraz' üstü seviyedeysen o kitaptan yol al derim ben sana.Hem de internetten çözümlerini rahat bir şekilde bulabilirsin

Nasıl anlatılırki iyilik derecesi ortanın biraz altı desek uygun olur peki bu kitaptan başka soru bankasına gerek varmı hedefim 15-20 net kadar

• huss1987 H kullanıcısına yanıt
    hedefin 15-20 netse fazla gelir kitap benim hedef min 25 net ve orta duzeydeyim kitaba yeni başladım .bence bu kitaptan önce başka yayın çöz
  • Hocam sizin derdinize derman olacak kitap: Körfez YGS MAT1 kitabıdır. Sorunun zorluk dereceleri mükemmel derecede ayarlanmış orta şekerli bir kitap.
    Gerçekten internetten isterseniz pdfsine bakın ne demek istediğimi anlarsınız, üstelik dvdsininde olması çok iyi bi şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROKİNG00

hedefin 15-20 netse fazla gelir kitap benim hedef min 25 net ve orta duzeydeyim kitaba yeni başladım .bence bu kitaptan önce başka yayın çöz

Başka kaynaklarımda var ama bu kitap faydalı olurmu zormudur diye merak ettm

başlardaki 2-3 test kolay orta arası ama sonlara doğru zorlaşıyor ygsden önce bitirirsen 20+bile yapabilirsin ama şuan zamanı olmayabilir moralin bozulur çözemeyince ilk biraz kolay kaynaktan gidebilirsin fem simetri halledip bu kitabı çözersen zorlanmazsın mesela ama zamanım yok dem simetri uğraşamam diyosan konu anlatım hızlıca video dinle ardından güvender,zirve yada başka kolay kitaplardan çözebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

başlardaki 2-3 test kolay orta arası ama sonlara doğru zorlaşıyor ygsden önce bitirirsen 20+bile yapabilirsin ama şuan zamanı olmayabilir moralin bozulur çözemeyince ilk biraz kolay kaynaktan gidebilirsin fem simetri halledip bu kitabı çözersen zorlanmazsın mesela ama zamanım yok dem simetri uğraşamam diyosan konu anlatım hızlıca video dinle ardından güvender,zirve yada başka kolay kitaplardan çözebilirsin

simetri yerine antremanlarla mat2 kitabını aldım konu anlatım için bunun harici finalin dergileri var başka kolay yayın almaya gerek varmı peki

vll hocam yetebilirde antremanlarla mat zaten kolay finalin dergiler hakkında bilgim yok yani bunları çözüp gecebilirsin sana bağlı
  • quote:

vll hocam yetebilirde antremanlarla mat zaten kolay finalin dergiler hakkında bilgim yok yani bunları çözüp gecebilirsin sana bağlı

Anladım hocam tesekkur ederim cok yardımcı oldunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.