Şimdi Ara

Mat1/ Karekök 0 versus Fem Simetri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 sayısala geçtim, ilk dönem okul dersleri yanında ygs mat bitirmeyi düşünüyorum, matematik yeteneği olan biriyim ancak ygs konularına ve soru tiplerini unutmuşum baya gitmiş konular, hangisi daha gerçekci daha güzel ve başarılıdır ? hangisi alınmalıyız

• Simetri cok detay 12 olsan eyv da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

11 sayısala geçtim, ilk dönem okul dersleri yanında ygs mat bitirmeyi düşünüyorum, matematik yeteneği olan biriyim ancak ygs konularına ve soru tiplerini unutmuşum baya gitmiş konular, hangisi daha gerçekci daha güzel ve başarılıdır ? hangisi alınmalıyız

önce 11 dersleri felaket önemlidir yani 11 derslerini boşlayıp ygs derdine düşme 11 derslerini oturt bu çok çok önemlidir 11 i çalışırken(ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM SAKIN YGS MAT İÇİN FALAN 11 İHMAL ETME) simetriden bitirebilirsin hatta rahat biter tüm seneye yayarsın mis

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-991671A40 -- 8 Ağustos 2014; 8:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahamutlucurtma

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

11 sayısala geçtim, ilk dönem okul dersleri yanında ygs mat bitirmeyi düşünüyorum, matematik yeteneği olan biriyim ancak ygs konularına ve soru tiplerini unutmuşum baya gitmiş konular, hangisi daha gerçekci daha güzel ve başarılıdır ? hangisi alınmalıyız

önce 11 dersleri felaket önemlidir yani 11 derslerini boşlayıp ygs derdine düşme 11 derslerini oturt bu çok çok önemlidir 11 i çalışırken(ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM SAKIN YGS MAT İÇİN FALAN 11 İHMAL ETME) simetriden bitirebilirsin hatta rahat biter tüm seneye yayarsın mis

edit:imla

hocam 11 için en önemli ders hangisi sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    Apotemi tyt mat sb alayimmi
    5 yıl önce açıldı
    2016 LYS Fem Kapsül
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.