Şimdi Ara

Mat1 hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem Mat Simetri kitabı var.İlk ikisi bitti 3. den bugün kümeler kartezyen çarpım birde fonksiyonları bitirsem yaklaşık 220 soru tabi konu da çalışıyorum ne kadar zamanımı alır?Bu kitap da bittikten sonra mat1 bitmiş oluyor tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

• acele bitirmek önemli değil önemli olan anlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

acele bitirmek önemli değil önemli olan anlamak

Yani çok mu hızlı olur 3 konu?
  • Mat-1 bitti diye bir şey yok arkadaşım.Mat-1 bitmez.Deneme sınavlarında o bitti dediğin konudan öyle sorular gelecek ki çözemeyince moralin bozulacak.Ya ben bitirmiştim bu konuyu diyeceksin.O yüzden 1892379237 tane soru da çözsen Mat-1 de herhangi bir konu ''bitmez'' O yüzden milyon tane soru çözme yerine konuyu iyi anlamaya bak.Ne demek istediğimi denemelere girdikçe anlayacaksın sene içerisinde.Ama Mat-2 de bitti diyebilirsin.Atıyorum Seri ve Diziler konusundan 500 tane soru çözersin o zaman o konudan soru kaçırmazsın kolay kolay
  • 5 güne bitirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Mat-1 bitti diye bir şey yok arkadaşım.Mat-1 bitmez.Deneme sınavlarında o bitti dediğin konudan öyle sorular gelecek ki çözemeyince moralin bozulacak.Ya ben bitirmiştim bu konuyu diyeceksin.O yüzden 1892379237 tane soru da çözsen Mat-1 de herhangi bir konu ''bitmez'' O yüzden milyon tane soru çözme yerine konuyu iyi anlamaya bak.Ne demek istediğimi denemelere girdikçe anlayacaksın sene içerisinde.Ama Mat-2 de bitti diyebilirsin.Atıyorum Seri ve Diziler konusundan 500 tane soru çözersin o zaman o konudan soru kaçırmazsın kolay kolay

Kesinlikle katılıyorum.

+1
  • quote:

Mat-1 bitti diye bir şey yok arkadaşım.Mat-1 bitmez.Deneme sınavlarında o bitti dediğin konudan öyle sorular gelecek ki çözemeyince moralin bozulacak.Ya ben bitirmiştim bu konuyu diyeceksin.O yüzden 1892379237 tane soru da çözsen Mat-1 de herhangi bir konu ''bitmez'' O yüzden milyon tane soru çözme yerine konuyu iyi anlamaya bak.Ne demek istediğimi denemelere girdikçe anlayacaksın sene içerisinde.Ama Mat-2 de bitti diyebilirsin.Atıyorum Seri ve Diziler konusundan 500 tane soru çözersin o zaman o konudan soru kaçırmazsın kolay kolay

Mat1 bitti derken kitap bitti demek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Mat1 bitti derken kitap bitti demek istedim.

Kitap biter tabii ki orası ayrı,yanlış anlamışım demek ki.Ama dediğim gibi 1 kitapta İşlem konusunu çalışıp sorularını çözdüğünde konu bitmiş olmuyor maalesef bu lanet ders için.Önemli olan mantık kovalamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.