Şimdi Ara

MAT VE GEO'su 0 OLAN BİRİSİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜNDEN İTİBAREN İYİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA BAŞLASA;

YGS: MAT:15-20 NET

LYS: MAT:15-20 NET
    GEO:15 NET

VEYA DAHA FAZLA BİR NET YAPABİLİRMİ ?

• Planlı ve düzenli bir çalışmayla 30 da yaparsın 35 de yaparsın hocam sana bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: byreal

Planlı ve düzenli bir çalışmayla 30 da yaparsın 35 de yaparsın hocam sana bağlı

eyw hocam sağol inşallah
  • Kısma kendini dediğin netler çok kolay arkadasın dediği gibi 35-40 bile yapabilirsin mat 2 den.mat 1 de ayni sekilde ama geometri için yorum yapamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefi bu kadar küçük koyma bence. Yani 10 matematik diyip ileride "10 tane zaten yapılır" diyip salabilirsin kendini veya 10 tane yapacak kadar konu öğrendim diyip de gerçek sınavda yapamayabilirsin. 25 veya 30 koy mesela. 30 yapacakmış gibi çalışırsanız 20 gelse bile hedefe ulaşmış olursunuz. Yani bu sene öyle yapmayı planlıyorum ben.

Geometriye kafam basmadığından bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 23 Ağustos 2013; 19:04:57 >

• antrenmanlarla matematik bu kitaby bitir e?er hiç bir?ey bilmiyorsan matematik hakkynda . o kitaplar bittikten

sonra nejdet hocanyn anlatymy ile mat1 konularyny anlamamak imkansyz gibi bir?ey ve yanyna ilk adym soru bankasy al femin baktyn hepsini yapabiliyorsun
    fem soru bankasy alyrsyn ilk olarak ben bunlary öneririm
  • Hakikaten biri geometri hakkına birşey söyleyebilir mi? Geodan 10 net (lys) yapılabilirmi? geosu 0 olan ama hakikaten 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.