Şimdi Ara

MAT PROBLEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanedeki denemelerde problemlerin bazılarını çözebiliyorum hani sıfır değilim yani şu son haftada çıkmış soruların problemlerine baksam 6-7 soru yapılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgeozbinar34

Dershanedeki denemelerde problemlerin bazılarını çözebiliyorum hani sıfır değilim yani şu son haftada çıkmış soruların problemlerine baksam 6-7 soru yapılır mı?

Zaten 6-7 tane problem çıkıyo full çeker misin bilmiyorum umarım çekersin :)

• Denemelerde ne kadar bakmiyosam hani problemlere ben onlari daha cok saniyodum ya soru onemli degil onemli olan bisiler olur mu eski sorulardan yoksa bosuna kasmasam mi

• quote:

Denemelerde ne kadar bakmiyosam hani problemlere ben onlari daha cok saniyodum ya soru onemli degil onemli olan bisiler olur mu eski sorulardan yoksa bosuna kasmasam mi

İyi kötü 3-4 olur ya

• Ilk 20 soruda 15-16 rahat oluyo geo sansa bagli 1-2 bi de problemler olsa iste

• quote:

Ilk 20 soruda 15-16 rahat oluyo geo sansa bagli 1-2 bi de problemler olsa iste

Hedefine bağlı aslında kimine 20 net çok kimine ölüm . Sana 20 net yetiyosa kahveni al filmini izle yetmiyosa napıcağını sen düşün

• 8. Sınıfta da böyle olmuştu denemeler zor gelmişti en fazla 390 görüyordum sbs 420 geldi darısı bunun başına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt mat konuları tam oturmuyor
    geçen yıl açıldı
    Problemler fasikülü
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

8. Sınıfta da böyle olmuştu denemeler zor gelmişti en fazla 390 görüyordum sbs 420 geldi darısı bunun başına

Ygs SBS gibi değil yalnız sen sınava gir çık ne verdiysen alırsın

• Zor sorular gorup calismistim yaptigimin daha fazlasini cikardim sonunda kolay geldi yani onu demeye calisiyorum

• quote:

Zor sorular gorup calismistim yaptigimin daha fazlasini cikardim sonunda kolay geldi yani onu demeye calisiyorum

Umarım yine katsayısı iyi seninde yapabileceğin sorular çıkar yapar ve yüksek alırsın :) istediğin yere gidersin umarım :) üslubumdan dolayı bi yanlış anlaşılma oldu sanırım afedersin

• Sbs gibi değil dediğinde bir asagilandim sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 11 Mart 2014; 0:26:56 >
  • Çıkmış sorularin hepsini çöz soru tarzlarini görürsün mantiğini oturttun mu tık tık çözersin. Birazda şans işi ya bu problemler bazen pat diye yapiverirsin bazen dakkalarca bakarsin soruya sen elinden geleni yapta gerisini dusunme :-)

• Eyvallah usta sağolasın

• Yanlış üslup diyelim tekrar afedersin :)

• Yok abi sorun değil eyv

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.