Şimdi Ara

Mat Olimpiyatçıları bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Ben 2020de sınava girmiş ve mezuna bırakmış biri olarak bu sene matematiğimi ciddi manada geliştirmek istiyorum.Herhangi bir sınır yok gerekirse en baştan almaya hazırım her şeyi ama fena olmadığını düşünüyorum matematiğimin.Olimpiyatçı arkadaşların önerilerine açığım.Kaynak bakımından ise yerli yabancı fark etmez ingilizcem iyi.
    Netler Tyt Mat 30 7 (Panik yaptım sınavda normalde 35 netlerdeydim) Ayt Mat 38 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4DC9D96 -- 24 Ağustos 2020; 12:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 24 Ağustos 2020; 12:44:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen önce yks matı hallet olimpiyata bakarsın.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olimpiyatçı değilim, o seviyede olmak için zaten o seviyeye özel ayrı bir eğitim görülmeli. Ama yapman gereken şey, kulağa basit ama zamana yayınca uzun ve zorlu bir şey. En az 4-5 zorlu kaynak bitirip çıkmış soruları çözüp bunları çöze çöze soruların mantığını beyninde çok iyi oturtman lazım. Daha sonrasında zamanla zor soruları yapabilirliğin, denemeler sırasında hızın artıyor. Ayrıca şimdiden normal denemelerden de bağımsız sürekli zamana karşı TYT matematik denemesi çöz ki sınav anındaki durumunu da geliştirebilesin. Kaynak önerim pek yok ama çıkmış sorulara bakman kaynak olarak da konuları öğrenme aşaması için bir adet kolay kaynak, devam süreci için de zor kaynaklar kullanman en iyisi. Denemelerde ise sınav seviyesi ve bir iki tık daha zorları almanı öneririm.

• Yks matematiği basit o kadar kasmana gerek yok bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda tam aksine olimpiyatcilardan tavsiye almaman lazim cunku bizim altyapimiz ile normal mufredatin verdigi altyapi bambaska. Yine de genel tavsiye gelicek olursam
    Tyt matta 1 cebirli kitap cozup (karekok) deneme gecmek en iyisi eger konu eksigi yoksa.
    Ayt matta 3 sb (karekok endemik acil benim uclum) cozmek uzerine konu bilinmiyorsa apotemi lti fulletir sınavı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam yks mat acisindan kafamda cok soru isareti yok.Konularim tamdi ama hiz konusunda ve ilk denemede cozmede sikintilarim vardi.Gecen sene dediginiz kitaplari cozmustum bu sene deneme agirlikli gidiyorum netlerim 30-35 arasinda suan tyt mat icin.Bu sene kendimi hiz konusunda ciddi manada gelistirmek istiyorum.Bol deneme cozecegim belki zamanim kalirsa biraz daha ust duzeye gecerim diye dusunmustum ama bilemiyorum.

• Ayt mat soru Bankası çöz olimpiyatcilarin amaci farkli

• Gerek yok hic ugrasmayin lise olimpiyat seviyesi ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.