Şimdi Ara

Mat +40 ve geo +20 yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calisma sekliniz ve kullandiniz kaynaklar????ha bide varsa öneri :-) :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık kaynak falan kar etmiyor hızlı düşünmen gerek yani biraz pratik zeka tabi ki konuları da adam akıllı bir kaynaktan bitirmelisin

• Paso matematik calistim 40 gecemedim. Hic geo calismadim denemeden denemeye 20 yi gectim. Sen dusun dostum bunun calisma sekliyoe alakasi yok. Kismet isi oluyor bazen

• Soru bankası kesinlikle bilfen olsun.
    Sinav anında aklımdan gecti sorular Bilfenin soruları gibiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 ı geçmek için ygs 60k olması lazım forumda falan dikkat etmedin mi 60k olanlar hep 40 45 net önemli olan bu kaynak falan hikaye yani

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Hocam 40 ı geçmek için ygs 60k olması lazım forumda falan dikkat etmedin mi 60k olanlar hep 40 45 net önemli olan bu kaynak falan hikaye yani

Aynen aga ben ordan kaybettim.
    10 bindeki 20 bindeki adamlar 35-38 diyolar
    40-50 bindeki adam 40-25 diyor

• 42 44 arasi bekliyorum limit turev integrale apotemi alacaksin limitte guray kucuk de alabilirsin geometri birey tabiko
    Bunun disinda karekok ve femi gotur bir arada hallolur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilader benim Mat+40, Geo+20 yahut tam 20..

10 sınıfta ortalamam 55 idi.
    Ben bu senenin başından beri tabiri caizse köpek gibi MAT 2 çalıştım. Bak Mat 2 diyorum, YGS'de öyle çok iyi bir etim yok..

3,5 soru bankası bitirdim. 150 üzerinde deneme çözdüm.. BR'den tüm dersleri 2-3 kere dinledim, anlamadığımı Nejdet K.'den dinledim, Teknofem izledim.. Kısacası 1 sene de bir MF'nin yapabileceği her şeyi yaptım.

Ancak yok,,, 40 üzerinde olmam şans.. Dikkatsizlikten kaçırdığım (EVET HALA) 3 soru var mesela.. Onlar olmasa..

Ya da şöyle düşünelim, dikkatsizlikten 3 soru daha kaçırsam..

Böyle 50 tane zaman çalan soruya 75 dk verdikleri sürece kaderimiz bu. Ya Matta olimpiyatçı olacaksın, ya da soğukkanlılıkta bir sürüngenden bile daha iyi.
  • Kesinlikle Dh üyesi olman lazım. Çünkü Türkiye geneli sıralamada ilk bin kişiden 3 bini dh üyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat denge denemesi der susarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

42 44 arasi bekliyorum limit turev integrale apotemi alacaksin limitte guray kucuk de alabilirsin geometri birey tabiko
    Bunun disinda karekok ve femi gotur bir arada hallolur

Apotemiyi bitirmediğim için köpek gibi pişman oldum seneye yağcı serisi ve apoteminin bitireceğim apotemiler yazın bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıgenç10k -- 18 Haziran 2015; 18:27:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bilfen lys soru bankasını çözmelisin yanında iki kaynak daha çözmen lazım türev integral için deneme olarak ben dengeyi kullandım
  • Allah'ın yardımı lazım kardeşim, çalışmak kâr etmiyor, dua ediceksin orucu tutup teravihine gideceksin sonra çalışıp tevekkül edeceksin.

LYS karekök bitirmek çok zor bana kalırsa, apotemi çöz, geometride hayal gücünü kullan, çözüm yolunu değil de ulan kaçtır bu diyerek çöz soruları o zaman oluyor.

Sen dua et de bak ramazana da girdik, Allah'ın izniyle buradaki herkes de istediğini Hayirlisiyla elde etsin, önümüzdeki fen ve edebiyat sınavında başarılı olsun.

Olamayan olursa da neden demesin, her şeyin hayırlısı, belki okuyamcagmz bi bölüm şehir vs. Istiyoruz ya da başımıza gelecek kötü şeyler var oralarda, sen Allah'a inan güven de hayat sadece 5 sınavlik LYS ya da ygs teog kpss yds pmyo dgs.... den ibaret değil.
    Hic biri de dünyanın sonu değil.

Hayırlı ramazanlar.

Edit: Olimpiyatci olmak da büyük fayda sağlıyor, 10-15k daki arkadaslarim 47-44 civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceynt -- 18 Haziran 2015; 18:35:32 >

• O an soruyu tam düşenemiyorsan çoğu şeyi kaçırıyorsun ki yorum yapıcaksan soruda saçma sapan şeyler bile aklına geliyor.Burdaki çoğu kişi sana kaynak önermiş ama benden tavsiye iyi bi matematik hocası yahut netten yahutta dershane hocası çok iyi bir matematik hocası olucak sorularını sorucaksın püf noktalarını falan şurda şöyle düşün diyicek sen 10 soru bankası bitir 10 bin soru çöz o an onu düşemiyorsan o kadar soru bankasıda boşa gider.Mat2nin temeli soru bankası değil hoca yani.Geometri için bi önerim yok geometrim iyi sayılmaz ama her yol iyi bir öğretmenden geçiyor.
  • bu sinavda 40 i gecmek kolay degil sen inanma kimseye 40 i geciyorum diyip de dogru soyleyen bir elin parmaklarini gecmez burda 1 yillik calismayla yapmak cok zor bu sinavda sana soyle soyliyim derece sinifi arkadaslarim 2-3 yildir calisiyo ve hepsnin en az 10 bosu var sinavda sen kimseye inanma bu sinavda sure sikintisi su ana kadar ki hic bir sinavda yasanmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bilader benim Mat+40, Geo+20 yahut tam 20..

Ben bu senenin başından beri tabiri caizse köpek gibi MAT 2 çalıştım. Bak Mat 2 diyorum, YGS'de öyle çok iyi bir etim yok..

3,5 soru bankası bitirdim. 150 üzerinde deneme çözdüm.. BR'den tüm dersleri 2-3 kere dinledim, anlamadığımı Nejdet K.'den dinledim, Teknofem izledim.. Kısacası 1 sene de bir MF'nin yapabileceği her şeyi yaptım.

Ancak yok,,, 40 üzerinde olmam şans.. Dikkatsizlikten kaçırdığım (EVET HALA) 3 soru var mesela.. Onlar olmasa..

Böyle 50 tane zaman çalan soruya 75 dk verdikleri sürece kaderimiz bu. Ya Matta olimpiyatçı olacaksın, ya da soğukkanlılıkta bir sürüngenden bile daha iyi.

hangi soru bankalarını bitirdin

• Apotemi
    Mustafa Yağcı
    Behzat Rasuli

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer
    Bilader benim Mat+40, Geo+20 yahut tam 20..

hangi soru bankalarını bitirdin

Hocam benim çalışmam tamamen 1 senelik, bir de 11. sınıfta matı sağlam tuttum. Ama pek soru çözmedim geçen sene..

Final mavi kitap,
    Eksen LYS,
    FEM İnce Beyaz,
    Finalin ince efsane kitap (basımı yok sanırım)

tamamen bitti.

Karekök ve Final Çözümlü devasa kitabı ise bitiremedim. Bu ikisine YGS'den sonra başladım; sonradan Deneme çözmenin daha avantajlı olduğunu düşündüm. Bu ikisi %60-70 çözüldü.

Bunun dışında arkadaşlarımın çözdüğü 10 kadar farklı yayınında sorularına baktım diyebilirim. Hatta simya soru bankasından bin civarı soru çözmüşümdür A4 kağıdına.

Deneme olarak,

Fem Kapsül,
    Fm Denge,
    Palme,
    Final,
    Uğurun 10'lusu,
    Apoteminin 5'i,
    Körfez 12'li
    Birkaç zaman,

çözdüm.

Şimdi bakınca hakikaten bayağı çalışmışım gibi geliyor.. Ayrıca Türev-İntegral için kesinlikle APOTEMİ öneririm. Biliyorsunuzdur zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 18 Haziran 2015; 19:50:20 >

• Evlat soru bankasi falan cozmedim pek karekokle bilfene baktim biraz.turev integralde esen fasikuldrn calistim sinavda soru kacirmadim. deneme abandim ben 345 apotemi denge fen bilimleri limit bunlari cozdum.konulari kitaptan bitir deneme aban.ha bi artimda denemeleri cozerken olabildigince az sure verdim kendime bunun faydasinida sinavda gordum

• ygs'de dusuk yap kanka. ygs ne kadar dusukse matematik o kadar +45 oluyor cunku bu forumda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.