Şimdi Ara

MAT 1 SAATTE BİTMİYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce karekok 7. denemeyi çözdüm 1 saatte 13 boşla biraktim.

Çok yavaş cozuyorum mezunum bide denemelere yeni yeni yoğunlaşıyorum.
    Sb olarak karekoku 2 senedir cozuyorum. Çap + Yuzdeyuz yayınları problem fasikullerini yarıya kadar çözdüm. Olasılık istatistik faiz eksik ama genelde mantikla yapıyorum
    Hedef +30 ne yapmalıyım

Yardım edin lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Türkçe ile fende hızlanmalısın(sayısalsan) matematikte 65 dk bence yetişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamana kadar sb yerine deneme çözseydin hızlanırdın, matematik süresi pek artmaz bu saatten sonra ama bol bol mat denemesi çöz orta zorlukta ve diğer bölümlerde hızlanmaya bak
  • Kardeşim bu saatten sonra deli gibi artar insanların dediklerine bakma sen. Süreni 1 saatte ayarla sonra bırak kalanları hesapla netini sonra kalanları çöz. fark edeceksin ilerde boş soruların kalmayacak

• Ben 70dk da çözdüm 2016da. Tabi 39 net çıktığı için pek sorun etmedim ama hem çok süre verip hem az net çıkarıyorsan bir şekilde çözüm bulman lazim

• Hocam kaç k oldun ve diğerlerinden kaç yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam kaç k oldun ve diğerlerinden kaç yaptın?

Tr 37.5 sos 18 küsür fen 35 net

ygs1 5k

• Hocam Tr,Sos,Feni kaç dk çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam Tr,Sos,Feni kaç dk çözdün?

Onları hatırlamıyorum matematiği de ilk mattan başlamıştım o yüzden hatırlıyorum. Bitirince saate bir baktım 11:10 . Halbuki hızlı çözdüm gibi geldiydi

Sadece coğrafya sorularının yarısına bakamadan sürenin bittiğini hatırlıyorum (sosyal kısmından en sona coğrafya sorularını bırakıyordum, coğrafyam 0dı çünkü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 17 Şubat 2017; 23:7:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.