Şimdi Ara

Mat 1 Cok kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şıklardan giderek yapardım bu soruyu fakat böyle yapmak istedim. Kardeşler bu gibi soruların en kısa cözümü nedir söylerseneız senvınırım
    (Neresini yanlış yapmısım)
     Mat 1 Cok kolay

• denklemin kök diyorya x=2 alacaksın sonrası balon patlatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

denklemin kök diyorya x=2 alacaksın sonrası balon patlatma

bu soruyu nasıl yaptınız anlamadım:S
  • lalella kullanıcısına yanıt
    Normalde şıklardan gideerek cevap cıkıyor fakat ben payda eşitleyerek yapmak istedim böyle oldu yanlış mı yaptım dikkatlı bakarsanız
  • Bunun cevabı 4 değil mi?
  • Hayatın Anlamı kullanıcısına yanıt
    evet 4 benim yaptıgım yöntemde neresi hatalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşsenınle

Normalde şıklardan gideerek cevap cıkıyor fakat ben payda eşitleyerek yapmak istedim böyle oldu yanlış mı yaptım dikkatlı bakarsanız

cevap iki mi dört müS:
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşsenınle

evet 4 benim yaptıgım yöntemde neresi hatalı

10-a yazmışsın 10-2a olacak orası

http://sketchtoy.com/50327612

Edit:Ama soruyu çok uzatmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 18 Eylül 2013; 12:51:32 >
  • ben cevabı 4 buldum arkadaşım.şu şekilde yapacaksın. 6 yı 5 in tarafına at sonra içler dışlar çarpımı yap oldu bitti.
  • Bu tür sorular baloncuk yöntemiyle 30 saniyede çözülüyor bi araştırın bu arada cevap 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x'in çözüm kümesi 5 ise x'e 5 ver gerisi geliyor zaten niye uzattın öyle.http://sketchtoy.com/50335862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 18 Eylül 2013; 18:11:55 >
  • kardeş şöyle o 3-(1/x-a) kısmı 2 ye eşit olmak zorunda değil mi?Çünkü 6 dan 2/2 yi yani 1 i çıkardıgında
    5 kalır sadece..ee demekki 3-[1/x-a]=2 yani burdanda 1/x-a=1 çıkar.. Çözüm kümesi 5 dediği için x=5 olmalı..
    burdan da a=4 çıkar.Bu tür soruları genel olarak düşün ilk..10 saniyeni almaz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@yWaLKer35 -- 18 Eylül 2013; 18:31:43 >
  • Kardeşim kendimce anlattım anlaşılır inşallah
     Mat 1 Cok kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.