Bildirim
Mat 1 Cok kolay
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
denklemin kök diyorya x=2 alacaksın sonrası balon patlatma -
quote:
Orijinalden alıntı: LuckyDay
denklemin kök diyorya x=2 alacaksın sonrası balon patlatma
bu soruyu nasıl yaptınız anlamadım:S -
Normalde şıklardan gideerek cevap cıkıyor fakat ben payda eşitleyerek yapmak istedim böyle oldu yanlış mı yaptım dikkatlı bakarsanız -
Bunun cevabı 4 değil mi? -
evet 4 benim yaptıgım yöntemde neresi hatalı -
quote:
Orijinalden alıntı: beşiktaşsenınle
Normalde şıklardan gideerek cevap cıkıyor fakat ben payda eşitleyerek yapmak istedim böyle oldu yanlış mı yaptım dikkatlı bakarsanız
cevap iki mi dört müS: -
quote:
Orijinalden alıntı: beşiktaşsenınle
evet 4 benim yaptıgım yöntemde neresi hatalı
10-a yazmışsın 10-2a olacak orası
http://sketchtoy.com/50327612
Edit:Ama soruyu çok uzatmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 18 Eylül 2013; 12:51:32 > -
ben cevabı 4 buldum arkadaşım.şu şekilde yapacaksın. 6 yı 5 in tarafına at sonra içler dışlar çarpımı yap oldu bitti. -
Bu tür sorular baloncuk yöntemiyle 30 saniyede çözülüyor bi araştırın bu arada cevap 4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x'in çözüm kümesi 5 ise x'e 5 ver gerisi geliyor zaten niye uzattın öyle.http://sketchtoy.com/50335862
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 18 Eylül 2013; 18:11:55 > -
kardeş şöyle o 3-(1/x-a) kısmı 2 ye eşit olmak zorunda değil mi?Çünkü 6 dan 2/2 yi yani 1 i çıkardıgında
5 kalır sadece..ee demekki 3-[1/x-a]=2 yani burdanda 1/x-a=1 çıkar.. Çözüm kümesi 5 dediği için x=5 olmalı..
burdan da a=4 çıkar.Bu tür soruları genel olarak düşün ilk..10 saniyeni almaz bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@yWaLKer35 -- 18 Eylül 2013; 18:31:43 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X