Şimdi Ara

Master Yi ve Garen e hangi itemler alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Master yi oynuyorum genelde. Yeni başladım oyuna fakat oyun sırasında hangi itemleri almam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

edit : Garen in de almasi gereken itemleri yazarsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 28 Temmuz 2013; 3:20:00 >

• Rework geldi mi ona? Gelmediyse yetenek gücü kas q bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap item ne varsa al 6 tane slot var gönlunce kullan
  • ilk lich bane çıkıp sonra rabadon devam ediyorum. sonra en çok ap veren eşyalardan dfg ve zhonya ile devam ediyorum. bot dahil 5 slotumuz dolduğu için son eşya olarak sana kalmış void staff olur abyssal scepter olur duruma göre.
  • @TheMetallurgist
    Daha yeniyim dedigim gibi. Rework ne demek bilmiyorum. Q kullaniyorum zaten.

@einhander

itemin ap oldugunu nereden anliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

ilk lich bane çıkıp sonra rabadon devam ediyorum. sonra en çok ap veren eşyalardan dfg ve zhonya ile devam ediyorum. bot dahil 5 slotumuz dolduğu için son eşya olarak sana kalmış void staff olur abyssal scepter olur duruma göre.

cevap icin tesekkurler. bunu deneyecem.
    bu arada ben daha once bir yerde okumustum. sunu yapiyordum.

once cizme aliyorum. sonra kanasusamis kilicini alt esyalarla aliyordum. sonrada hayalet dansci kilicini alt esyalarla aliyordum.

• Rework demek şampiyonun görünüş,skillerini değiştirmek gibi bişey master yi ye gelince göreceksin zaten

Ap=yetenek gücü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Rework demek şampiyonun görünüş,skillerini değiştirmek gibi bişey master yi ye gelince göreceksin zaten

Ap=yetenek gücü

anladim tesekkurler.

• Garene : Merkürün Adımları
    Günateşi Pelerini
    Ebedi Kılıç
    Son Fısıltı(Biraz Damage İçin)
    Warmog
    Bide duruma göre Ruh Gömleği alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

Garene : Merkürün Adımları
    Günateşi Pelerini
    Ebedi Kılıç
    Warmog

Sagolasin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

Garene : Merkürün Adımları
    Günateşi Pelerini
    Ebedi Kılıç
    Warmog

Sagolasin hocam.

Ebedi Kılıcı Garen'in E'si yüzünden kasıyorum zaten tanksın tfde gir araya E aç çok yüksek damage verirsin Son Fısıltıda daha fazla damage için

• quote:

ilk lich bane çıkıp sonra rabadon devam ediyorum. sonra en çok ap veren eşyalardan dfg ve zhonya ile devam ediyorum. bot dahil 5 slotumuz dolduğu için son eşya olarak sana kalmış void staff olur abyssal scepter olur duruma göre.

Lux için pure ap kasmak istediğimde rabadon,zhonya,dfg alıyorum. Sonrasında ne alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Lux için pure ap kasmak istediğimde rabadon,zhonya,dfg alıyorum. Sonrasında ne alınabilir?

Kadeh ve morlenamekon mu ne varya %20 cd veren kitap onlari alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Kadeh ve morlenamekon mu ne varya %20 cd veren kitap onlari alabilirsin

morelle'yi oyun başında alıyorum. f/p olarak op gibime geliyor

• Genellikle karşı takıma göre item dizilir.

Bilmediğin şampiyon itemleri dizimi içinhttp://www.mobafire.com/league-of-legends/champions yada farklı build sitelerini deneyebilirsin.
  • garen
    İe
    pd
    lw
    botrk
    bc
    bt
    teq atarsın qnq
  • Bilmediğin şampiyonun ismini google a xxx build diye yazıyorsun mobafire girip en yüksek oy alan buildi yapıyorsun ki şimdilik böyle yap item karşıya göre çıkılır her zaman. Şöyle özetleyim karşıda ad ağırlıklı şampiyonlar varsa büyü direnci çıkamassın demi
  • Garen için tank kasmanı öneriyorum.(zırh- büyü direnci- can). Merkürün botları - Warmogun bilmemneyi-Rünlü kalkan - Günateş pelerin(güneş yaz çıkar zaten )Kara balta - Randuinin Zırhı.Karşıda çok fazla kasmış yetenek gücü taşıyıcısı varsa Randuin yerine Ruh Gömleği yapabilirsin. 1-2-3 açtıktan sonra E'yi fulle.Sonra duruma göre takımın çok tank ihtiyacı varsa W fulleyip daha rahat tanklarsın.Herşey iyi gidiyorsa Q fullersin.

Master Yi için rework gelmeden önce yetenek gücü oynamanı tavsiye ediyorum.

Sihirdar botları - Rabadon şapkası - Lich boğan - Dikenli sopa ( böyle sanırım)- Zhonyanın kumsaati-Son itemi kafana göre çık Ölümateşi bilmemneyi olabilir.

İsimlerin türkçesini çok bilmiyorum kusura bakma bulursun ama rahat.

• Bunlar yanlış söylüyorlar sana.İnanma.Bak şimdi oyundayken yetenek gücüne giriyorsun.Karşına çıkan sayfadaki en sonuncu itemlerinhepsini alıyorsun.Karşı takımdaki full tanka bile tek atarsın

Şakaydı
  • Yorumlariniz icin cok tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.