Şimdi Ara

Master & Ardream Kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maneste level 55 warriorum var, Itemler;

1- Hell Breaker +7
    2- Chitin set +7
    3- Takılar: Opal earring, Görev küpesi, Lupus Pendant +1, str +12 health 1 kemer, str +14 2 health yüzük ve görev yüzüğü

Bu itemlerle manes serverında ardreamde iyi yapar mıyım yoksa geç kaldım mı acaba master açıp 60+ mı kasıyım?

• eğer zevk almak için oynuyosan ardream ama ilerde satarım para kazanırım diyosan master

oyun bu sonuçta zevkini çıkar
  • itemlerin güzel 59'a kadar kas ardream yap.mastera açarsa değil 70 75' kadar kasman gerekecek bu hiç kolay değil maneste eslantta parti bulmakta zor daha onceden warrior kasttım orada gercekten zor..manes ardreamda çok kalabalık teke tek vs de zor oluyor kimin kiem daldığı belli değil buna rağmen ardream derim
  • Kasma itemlerin iyi .. Ardreamda iş yaparsın combo biliorsan
  • Ardream daha iyi olur. Diğer türlü 80e kadar kasman lazım. Ztn ardreamda Club defans giyen yoktur ii de vurrsun
  • ardeam yap şahsen bn 57 olunca (kaç ay sora artık bilemem)ardream yapcam
  • bende ardream yapacam diyodum scleri satmak için 60 oldum eslant a bi gittim gidiş o gidiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bi priest aç tabii kasabilirim diyosan 62 ye kas ortalığın tozunu attır hem hell breaker de var party bulmanda kolay olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem94

Bence bi priest aç tabii kasabilirim diyosan 62 ye kas ortalığın tozunu attır hem hell breaker de var party bulmanda kolay olur

katılıyorum
  • 72 ye kasarım dıosan kas yoksa andreamda kal
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem94

Bence bi priest aç tabii kasabilirim diyosan 62 ye kas ortalığın tozunu attır hem hell breaker de var party bulmanda kolay olur

+1 super olur hatta 72 kas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.