Şimdi Ara

Master Alc. Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alc master olacağım ama daha önce kasmadığım için alc hakkında bilgim az.alc de master seçeneklerinden sadece birini seçebiliyoruz sanırım.280 lik binek için para kasmaya başlıcam alc kasan arkadaşlar para kazanmak için hangi alc masterlığını almam konusunda ne önerirsiniz.
    görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    (bu arada bununla ilgili başlık warmıyydı bilmiyorum bulamadım varsa da sorry)

• alch da pek para yok

en fazla raid falan yaparsan kendi ihtiyacını çıkarırsın ilerde

herb olarak satsan daha fazla para eder

örneğin fel lotus BL de 30-40g arası

fel den yapılan flask larda 40-45g , kırk yılda bir proc lıycak da para kazanıcaksın
    zorr
  • Alchemist para getiren bir meslek degildir ama güsel yanlari vardir özellikle 2.4 patchinde oyunun en iyi healer trinketi(Diger trinketlarda oldukca güsel ama healing trinketi kadar imba deiller bana göre)(Memento of tyrande daha iyi olabilir:D)geldi ve sadece alchemistler kullanabiliyor bunun yaninda Elixir veya Potion master olursan kendi ihtiyaclarini kolay karsilar hatta guildindeki arkadaslarina yaparak herkese faydali olmus olabilirsin $ayet Alchemistte para kazanmak biraz zor ilk olarak transmute masteri secme cünkü 4tane primal might istiyor(yanlis hatirlamiyorsam 4 dü 5'de olaiblir) onun yerine nerdeyse hic bir masrafi olmayan potion masteri sec eger begenmessen 150gold verip masterini transmute olarak(transmute de daha cok para var :)) degistirebiliyorsun(primal might vermekten daha ucuza geliyor)....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

alch da pek para yok

en fazla raid falan yaparsan kendi ihtiyacını çıkarırsın ilerde

herb olarak satsan daha fazla para eder

örneğin fel lotus BL de 30-40g arası

fel den yapılan flask larda 40-45g , kırk yılda bir proc lıycak da para kazanıcaksın
    zorr

vay ki ne vay. elixir master/ herb mage imle 8 günde 6k para kastım günde 6 7 saat kasarak. alch de para yok ha?
  • ben transmute master oldum skyfire diamond yapıyorum herb ilede topladıklarımı satıyorum gayet güzel para geliyor 3200 goldum oldu bir hafta önce 70 oldum 2k daha topladım mı epic binek ki daha blades edge netherstorm ve shadowmoon valleydeki questler duruyor :P
  • @Güntülü

o parayı sen herb le kasmışsın

alch la alakası yok onun

wow da para toplayıcı mesleklerde

herb , skin , mine

para bunlarda
  • O trinket icin BS sildim Alch kasmaya basladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MS Hakkında yardım....
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

@Güntülü

o parayı sen herb le kasmışsın

alch la alakası yok onun

wow da para toplayıcı mesleklerde

herb , skin , mine

para bunlarda

elixir/flask yapıp sattım. bi kere bile çiçek koymadım aha. primal life agi elixir + flask. kalanlarla mana pot.

herb olmadan alchemy kasıp da meslek para getirmiyor diyorsanız herhalde getirmez. ahtan malzeme alınıp elixir pot mu yapılır.
  • quote:

ahtan malzeme alınıp elixir pot mu yapılır.

+5000000000000000000000000000000000000

LOL demekten başka bişey diyemiyorum
    alchemyde NASIL PARA YOK ???????????!!!!!!!

uçan epic mountumu üstüne 5k goldu sadece alchemy ile kastım

Elixir mastery var...

sırf flaskların tanesini 48-50g arası satıyorum nasıl para olmaz

güntülünün dediği gibi çicekleri ahden alırsanız tabiki bitek raidlerde işinizi görürsünüz o kadar....

herb & alchemy alın bakalm görelim

• transmute master'ım 1 haftadır hergün primal might yapıyorum ne hikmetse hiç proclamıo lanet şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

transmute master'ım 1 haftadır hergün primal might yapıyorum ne hikmetse hiç proclamıo lanet şey

transmute master hiç bir işine yaramaz...

alt bir madenci charın varsa ondan malzelemeri gönderir yaparsın olduğu kadar fakat transmute ile başka bişey yapamazsın.. daha doğrusu elixir masteryle oranla daha az para kasarsın ve jewelcrafterlara çalışırsın

alchemyde en mantıklısı elixir mastery kesinlikle...
    priestimle raidlere girerken çok fazla mana potion harcıyorum, alt chara acaba potion masterymi alsam diye çok düşündüm fakat mana potionun malzemeleri uçuk değil ve çok bulunan çicekler
    dolayısıyla potion masteryde pek bir işe yaramaz diye düşünüyorum ..

hiç değilse elixir mastery ile flask yaparsan bide proclarsa .. alllaaaaaaa
    dün mesela Pure death flask yaptım 3 potluk malzemem vardı proclama ihtimaline karşı biraz daha malzeme toplayıp öyle yapayım dedim fakat dayanamadım 2. ve 3. flasklar x2 çıktı

=100g kar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 3 Nisan 2008; 2:25:48 >

• quote:

transmute master'ım 1 haftadır hergün primal might yapıyorum ne hikmetse hiç proclamıo lanet şey

transmute gerçekten az kazandırıyo ama bazen öyle bi procluyoki silmekten vazgeçiriyo en azından benim öyle oldu:)
    1 ay önce might yapıyım dedim x3 procladı ertesi gün x5 procladı
    sonra jc olan arkadaşım için skyfire yaptım ara ara x2 procladı sonrada bişey olmadı hesap frozen 2 haftadır:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

transmute gerçekten az kazandırıyo ama bazen öyle bi procluyoki silmekten vazgeçiriyo en azından benim öyle oldu:)
    sonra jc olan arkadaşım için skyfire yaptım ara ara x2 procladı sonrada bişey olmadı hesap frozen 2 haftadır:)

peki bu proc olayı nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: errenius

quote:

quote:

transmute yapınca yaptığın şeyden %20 şansla x2 x3 x4 x5 çıkıyor

transmute de en çok para eden şey skyfire olduğu için onu yapmak daha mantıklı proclarsa daha çok kar birde primal might a pek gerek kalmadı artık craft meslekleri yapan çok yok ama jc her daim kullanılıyor herb ü silip jc almayı düşünüyorum zaten transmute için herb e gerek olmuyor

• Alchemy + Herbalism ile çoook iyi para kazanan arkadaşları duydum. Sadece Skettis teki 72 lvl ağacı keserek günde 2-3k para kasıyor arkadaşım. Oldukça rahat.. Bi de flask master olursan uff ! Para akıyor resmen :)
  • Valla 2. char'ıma alchemy + herbalism kastımdaha lvl 45'im fakat 500g'den fazla kazandım.Üstüme başımı yeniliyorum daha hızlı level kasabiliyorum.70 olunca kimbilir neler olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

quote:

Orjinalden alıntı: errenius

quote:

quote:

transmute yapınca yaptığın şeyden %20 şansla x2 x3 x4 x5 çıkıyor

transmute de en çok para eden şey skyfire olduğu için onu yapmak daha mantıklı proclarsa daha çok kar birde primal might a pek gerek kalmadı artık craft meslekleri yapan çok yok ama jc her daim kullanılıyor herb ü silip jc almayı düşünüyorum zaten transmute için herb e gerek olmuyor

jc kendin için düşünüyosan ii,kısa vadede para kasmak istiyosan recipleri pahalı olduğu için biraz zor gibi ama uzun vadede ii para getirir

• Kesinlikle transmute masterlığı tavsiye etmem . Hergün düzenli olarak primal might transmute ettim fakat buzaman kadar sadece 2 haftada en fazla 3-4 defa maxiumum x3 procladı Herkes genel olarak potion mastery tavsiye ediyor ki en matıklısı da o bence. proclamadığı zamanlarda 24 saat cd beklemeniz insanı okadar uyuz ediyor ki resmen pişman oluyosunuz transmute aldığınıza
  • bu gidişle elixir master olucam galiba.ama jc/mine/ench/skin/herb/alch mesleklerim var, flask için farm yapıcağıma mining yaparım çıkan gem ler daha ii para eder.alch de extra dan transmute parası alıyorum.
    fakat ah piyasasına baktım da flask için olan çiçekler flask parasından 10g felan düşük.bu şekilde ah den alıp flask yaparım proc şansına göre kar ederim.ne zarar ne zaman kaybım olur.bir çok alternatif var.
    transmute canımı sıkana kadar devam edicem bakalım.
  • elixir mastery doğru tercih olacak sanırım bi deneyelim bakalım
    yorum yapan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.