Bildirim
Masrafsız Kredi kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cebteteb _____________________________ -
yapı kredi play _____________________________ -
World Eko al. Aidat yok, kampanyalardan da muaf değil. Play kartım var ama limit yükseltilmiyor, limiti yükseltmek için world eko alacağım ben de. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: day_dreamer
World Eko al. Aidat yok, kampanyalardan da muaf değil. Play kartım var ama limit yükseltilmiyor, limiti yükseltmek için world eko alacağım ben de.
bazı bankalar her kampanya için para istiyorlar word kartta öyle bir olay varmı ? taksit yapıyormu birde_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: çetinov
quote:
Orijinalden alıntı: day_dreamer
World Eko al. Aidat yok, kampanyalardan da muaf değil. Play kartım var ama limit yükseltilmiyor, limiti yükseltmek için world eko alacağım ben de.
bazı bankalar her kampanya için para istiyorlar word kartta öyle bir olay varmı ? taksit yapıyormu birde
İlerde ne olur bilemem ama şu an için aidatli kartlardan farkı yok, kampanya ücreti falan istenmiyor._____________________________ -
Bonus Genç kullanıyorum. Memnunum. _____________________________ "Eleştiri eğer çözüm de içermiyorsa hiçbir kıymeti yoktur."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler