Şimdi Ara

Masif Ahşap İle Yapılan Döner Merdiven Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masif Ahşap İle Yapılan Döner Merdiven Uygulamaları



    Yapılarda iç kısımda katlar arası geçiş yapılması için kullanılan merdiven ürünlerinde geniş alanlı bir kullanım için döner merdiven uygulaması yapılabilir. Bu merdivenler, tamamen masif ahşap sayesinde imal edilerek istenilen durumda son basamakları ya da tüm basamakları döner bir şekilde dizayn edilebilir. İstenilen şekilde tasarımların uygulanması noktasında Sanat Merdiven firması tarafından hayal gücünüze ve dekoratif kullanım mantığınıza uygun bir şekilde tasarım çalışmaları yapılabilmektedir. Ev veya işyerinizde daha estetik bir dekorasyon istiyorsanız ve göz alıcı bir görünüme sahip olan merdivenler talep ediyorsanız firma ile iletişime geçebilirsiniz.

    Farklılık Oluşturan Döner Merdiven Tasarımları

    Yapı içerisinde farklılık oluşturan bir şekilde döner merdiven tasarımları ile birlikte hem estetik bir görünüm hem de daha konforlu bir kullanım amacı güdüyorsanız başlangıçtan son noktaya kadar L şeklinde veya U şeklinde hazırlanmış merdivenler seçebilirsiniz. Ara kat şeklinde yapılmış ya da klasik bir şekilde korkuluklar ile düzenlenmiş veya çok dar alanlarda tamamen döner bir şekilde tasarlanmış merdivenler tercih edebilirsiniz. Alanın yüksekliğine göre özel bir şekilde tasarım yapılan merdivenler modern ve klasik bir şekilde hazırlanabilirken kullanılan tüm malzemeler dayanıklılık ve estetik görünüm oluşturmaktadır. Masif ahşapta renk tercihlerinin değişmesi ile birlikte uygulanan yapıda da değişim göstermektedir.

    Ekonomik Rakamlarla Döner Merdiven Uygulamaları

    Sanat Merdiven firması tarafından gerçekleştirilen tasarımlarda kullanılan malzemeler ile birlikte tüm tasarım ve uygulama işlemleri için uygun fiyatların talep edilmesi birçok müşteri için avantaj oluşturmaktadır. Özel tasarımların uygulanması için profesyonel bir şekilde öncelikle bilgisayar tasarımları daha sonra ise uygulama noktasında çalışmalar sağlanmaktadır. Bu sayede en kaliteli malzemeleri kullanarak en uygun ücretlerle döner merdiven uygulamaları için sanatmerdiven.com sayfası üzerinden nitelikli bir hizmet alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.