Şimdi Ara

Mascom Bilgisayar, ZOTAC NVIDIA Ekran Kartları’nın Türkiye Distribütörü oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

                                                        

                                     

                                  

    Mascom Bilgisayar, ZOTAC NVIDIA Ekran Kartları''nın

    Türkiye Distribütörü oldu!

     

     

    Bilişim sektörünün tecrübeli ve büyüyen şirketlerinden Mascom Bilgisayar, NVIDIA chipsetli grafik kart çözümlerinde dünyanın önde gelen ekran kartı üreticilerinden biri olan ZOTAC''ın Türkiye''deki yetkili distribütörü oldu.

     

    ZOTAC''ın yüksek performanslı grafik çözümü sağlayan ürünleri, Mascom Bilgisayar güvencesi altında çok yakında  piyasaya sunulacak.

     

     

     

     

     


    Zotac Hakkında

     

    ZOTAC International (MCO) Limited, 2006 yılında, endüstriye en üst düzey kalitede NVIDIA grafik tabanlı ürünler sunmak için kuruldu. Arkasında PC Partner Ltd. grubunun güçlü desteği bulunan firmanın merkez ofisi Hong Kong''da, üretim tesisleri Çin''de ve bölgesel satış ofisleri Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika''da bulunuyor. ZOTAC verdiği bu bölgesel destek ile tüm dünyada en yaygın olmak konusunda iddialı.

    ZOTAC, 40 SMT hattı, 6.000 çalışanı, dünyanın en büyük ekran kartı fabrikalarından birisi ve kendi endüstrisinde en yüksek teknolojili tesis ve makinalar ile üretim yapmaktadır.  ZOTAC, Hong Kong ve Çin''de bulunan 130''un üzerindeki Ar&Ge profesyonelleri, stratejik ülkelerde bulunan garanti ve servis merkezleri, hem global hem lokal olarak servis veren satış ve pazarlama desteğine sahiptir.

    http://www.zotac.com.tr

     

     

    Mascom Hakkında

     

    1994 yılında Bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Mascom Bilgisayar Tic. Ltd. Şti., sektördeki en son yenilikleri yakından takip ederek ithalatçı/distribütör kimliği ile bu yenilikleri iş ortakları üzerinden Türkiye''deki kullanıcılar ile buluşturan, güvenilir bir dağıtım kuruluşudur.

     

    Mascom Bilgisayar, portföyünde bulundurduğu; bilgisayar bileşenlerinden çevre birimlerine, ağ ürünlerinden tüketici elektroniği ürünlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile günümüzde artık ortak bir payda da toplanmaya başlayan bilişim ve elektronik sektörlerindeki çok çeşitli ihtiyaçlara çözüm sunmaktadır. Mascom Bilgisayar''ın, her yıl yenilerinin katıldığı, aralarında Kodak, BenQ, HIS, A4-Tech, Biostar, Edimax, Dane-Elec gibi kendi alanlarında öncü ve yenilikçi birçok dünya markası ile dağıtıcılık kontratı bulunmaktadır. Mascom Bilgisayar, yaygın satış ağı ve etkin satış sonrası hizmet desteği ile büyüyerek faaliyetlerini sürdürmektedir.

     

    http://www.mascom.com.tr/

     

     

     

     

     

     








  • Mascom 2015 yılının ilk ayı itibari ile çalışmalarını durdurmuştur ve Mali olarak iflas etmiştir.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.