arkadaşr masaüstünki müzikler klasörüme manzara vs resimler koyamıyorum acaba nasıl oluyo bu illet bilen varsa yardım edebilirmi
Simgeyi mi değiştirmek istiyorsun ? Yoksa klasöre resim mi koymak istiyorsun ?
Eğer simgeyi değiştirmek istiyorsan farklı programlar mevcut. TuneUp Utilities diye geniş kapsamlı bir program var. Bu program ile simge değişimi de yapılıyor. Sadece klasör ve simgeleri değiştirmek için ufak programlar da vardır muhakkak.
Ama klasöre resim koymak istiyorum diyorsan çok kolay. Koymak istediğin resmi klasöre at, ismini folder olarak değiştir. Klasörde resim olarak gözükecektir
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Simgeyi mi değiştirmek istiyorsun ? Yoksa klasöre resim mi koymak istiyorsun ?
Eğer simgeyi değiştirmek istiyorsan farklı programlar mevcut. TuneUp Utilities diye geniş kapsamlı bir program var. Bu program ile simge değişimi de yapılıyor. Sadece klasör ve simgeleri değiştirmek için ufak programlar da vardır muhakkak.
Ama klasöre resim koymak istiyorum diyorsan çok kolay. Koymak istediğin resmi klasöre at, ismini folder olarak değiştir. Klasörde resim olarak gözükecektir
Arkadaşım dediğin gibi resim dosyasının adını folder olarak değiştirdim ancak bir tane klasörde istediğim görüntüyü yakaladım.Resimdeki klasör görüntüsünü bütün klasörlerde nasıl yakalarım?