Şimdi Ara

Masaüstünde sağ tıklama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle direk konuya girmek isterim.Bundan yaklaşık 3-4 ay önce birşeyler oldu artık masaüstünde sağ tıklayıp menüyü açmak istiyince menü açılmıyor masaüstü komple donuyordu işin garip yanı masaüstü donup bilgisayarın diğer tarafları çalışıyordu mesela internette gezebiliyor,oyun oynuyabiliyordum bu 2-3 dakika bekliyor sonunda menü geliyordu ben bu durum için kayıt defterinde hasar var diye düşünüp advanced system care 6 indirdim kayıt defterindeki sorunları hallettim ancak oturup kapatıp açınca menü hemen açılıyor.Neyse bilgisayarı kapatıp açınca gene sorun devam ediyor format atmayı düşünüyorum ama çözümünü bilen vardır diye buraya yazayım dedim yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadraazam

öncelikle direk konuya girmek isterim.Bundan yaklaşık 3-4 ay önce birşeyler oldu artık masaüstünde sağ tıklayıp menüyü açmak istiyince menü açılmıyor masaüstü komple donuyordu işin garip yanı masaüstü donup bilgisayarın diğer tarafları çalışıyordu mesela internette gezebiliyor,oyun oynuyabiliyordum bu 2-3 dakika bekliyor sonunda menü geliyordu ben bu durum için kayıt defterinde hasar var diye düşünüp advanced system care 6 indirdim kayıt defterindeki sorunları hallettim ancak oturup kapatıp açınca menü hemen açılıyor.Neyse bilgisayarı kapatıp açınca gene sorun devam ediyor format atmayı düşünüyorum ama çözümünü bilen vardır diye buraya yazayım dedim yardımlarınızı bekliyorum

virus bulaşmış olabilir format atın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fare çift tıklama sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.