Şimdi Ara

masaüstü simgeleri ve görev çubuğu kayboldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bilgisayarın başındayken bilgisayarı yeniden başlattım ama bilgisayar yeniden başladığında masüstü simgeleri ve görev çubuğu yoktu.mouse çalışmıyordu ve sadece ctrl+alt+delete ile görev yöneticisinden bilgisayarı kullanbiliyorum.görev yöneticisinden explorer.exe yi kaldırıp tekrar aktif ettiğimde sorun çözülüyor ama bilgisayar yeniden başladığında aynı sorun yine devam etmekte.bilgisayarı güvenli kipte açabiliyorum ama sorunun kaynağını bulamadım.explorer.exe'ye virüs bulaşmış olabilir mi?ne yapmam gerekiyor.tavsiyelerinizi bvekliyorum...

• gizli sistem dosyalarını görebiliyormusunuz?
  • gizli sistem dosyalarını görebiliyorum.sorunun ne olduğunu anlamadım.format atmak tabi kesin çözüm olabiliri ama bana göre küçük bir sorun.formatsız çözüm için yardım istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: plexus_09

gizli sistem dosyalarını görebiliyorum.sorunun ne olduğunu anlamadım.format atmak tabi kesin çözüm olabiliri ama bana göre küçük bir sorun.formatsız çözüm için yardım istiyorum...

Bendede ses kartı olmadı indiriyorum.
    Olmazsa format
  • şimdi reg edite gir Hkeycurrentuser->Software->Microsoft->Windows->Currentversion->Run içine
    yeni dize değeri ekle adı explorer.exe olsun veri değeri ise windows yoluunun bulunduğu sürücü örneğin d: olsun
    o halde veri değeri ise "D:\WINDOWS\explorer.exe" yap bi restart at windows açıldığında açılması gerekiyo.

virüstür.muhtemeln eğer sistem dosyası olarak kendini gizlemiş ise

taskmanager17 programı ile arkaplanda çalışan programları bi incele,daha sonra şüpheli gördüklerini(bu programa göre referans alma yalnız,bazı zararlı programları zararsız,zararsızları ise zararlı görebiliyo,kendin karar ver) işaretleyer program içinde strinlere bakma var yani yazılara dosya yolu vs. eğer program içinde(virüs içinde) yazıyorsa hangi dosya olduğunu anlarsın silersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 30 Ağustos 2008; 18:11:23 >
  • arkadaşlar benim sorunun hala devam etmekte ve bu virüsü bulamadım.ne yapmam grekiyor?
  • masaüstü sağ tik>simgeleri yerleştir>masaüstü simgelerini göster de ama görev çubuğunu gitmesi garip geldi bana

poqovic arkadaşımızın çözümü muhtemelen çözmesi gerekirr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: plexus_09

arkadaşlar benim sorunun hala devam etmekte ve bu virüsü bulamadım.ne yapmam grekiyor?

kardeşim sana reg editi değiştiren bir program yazacağım donetfx 2.0 ı indir kur programı yollayacağım sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.