Şimdi Ara

Masaüstü pc Klavye yavaş yazma sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavye'm çok yavaş yazıyor sanki ping var klavye'de yazarken komutları çok geç algılıyo 1ms geç algılıyo sanki çok can sıkıcı klavyeyi krcam nerdeyse başka klvye taktım yine aynı..,

1-Başlat
    2-Çalıştır
    3-msconfig.exe
    4-Hizmetler sekmesi
    5-ati hotkey poller

genellikle bu yardımı sunmuş forumlar ama bnde ati hotkey yok Nvidia kullanıyorum Nvidia hotkey' diye bişeyde yok..

Regeditten çözmeye kalkışmışlar ama ordanda denedim yine düzelmedi..

ÇOK ACİL YARDIM EDEBİLİRSENİZ Bİ ARKADAŞINIZIN DELİRMESİNE ENGEL OLABİLİRSİNİZ ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LaBeNs__ -- 6 Eylül 2011; 13:26:39 >

• Yardmcı olabilcek olan yokmu
  • Selam
    Ah birde hangi işletim sistemi kullandığını yazsaydınız, bizim hem vaktimizi almaz, hemde açıklaması daha basit olurdu.

Klavyenizin durumunu önceden hızlı tuşlayacak şekilde ayarlamışmıydınız, bunu bilmiyorum? Ama aşağıdaki yazdıklarım sanırım sorununuzu çözecektir.

XP kullanıyorsanız; Denetim masasından Klavye simgesine tıklayın ve açılan pencereden üstteki sürgüyü en sağa çekin, Uygula ile pencereyi kapatın.
    Win7 kullanıyorsanız; Denetim masasına girin ve sağ üstteki Kategori'ye tıklayın, Büyük veya Küçük simgeler konumuna getirin. Orada Klavye simgesine tıklayarak yine sürgüyü en sağa çekerek, Uygula ile pencereyi kapatın.
    Kolay gelsin..
  • Yüzbaşı onları hepsini denedim olmuyo sorun şuki akşam üstüne doğru düzeliyo:S
  • O zaman bilgisayar herhangi bir servere bağlanıyor ve oradan gelen giden veriler yüksek olunca bilgisayar kasıyor.
    Bilgisayarınızı Virüs taramasından geçirin. Akşama doğru düzelmesinin nedeni bu olacağını sanıyorum.

Ayrıca; Gelen giden verileri ve CPU'yu gözlemleyin. Yazarken ne durumdalar. Eğer yükseliyorlarsa, keylogerden şüphelenmelisiniz.
    Kolay gelsin..
  • Yazarken CPU kullanım %50'e 60'a yükseliyo nrmalde 1 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LaBeNs__

Yazarken CPU kullanım %50'e 60'a yükseliyo nrmalde 1 2

Eğer öyleyse Keyloger şüphesi artıyor kardeş. Bastığınız her tuş karşı taraftan izleniyor demektir.
    Lütfen kredi kartı numarası veya banka hesap numaranızı, şifrenizi klavyenizden girmeyin!!!!!!

Birde sanal klavyeden yazmaya çalışın bakalım CPU durumu % kaç olacak?
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaa ben virüs'dür diye full format attım hatta win xp'den win 7'e geçtim ama yinede devam ediyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LaBeNs__

Yaa ben virüs'dür diye full format attım hatta win xp'den win 7'e geçtim ama yinede devam ediyor :S

Günaydın
    Buna göre, başka bir USB veya PS/2 Klavye ile deneyeceksiniz kardeş. Belki klavyenizin tuş algılama plakasında(elektroniği) bir sorun vardır?
    Kolay gelsin.
  • @Bay_KG hocamın da eklediklerinin üzerine, acaba klavye girişinin bağlı olduğu yerde bir elektronik sorun mu var acaba kasa içi voltajın dalgalanıp işlemci kasılmalarına sebep oluyor diyorum ki düşük bir ihtimal. Benim de aklıma bu geldi ama @Bay_KG'in söyledikleri dışında benim de aklıma bir yöntem gelmedi, USB'den ise PS/2, PS/2 girişliyse USB'den bir klavye çalıştırıp denemeniz gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.