Birkaç gün önce format attığım bilgisayarda format öncesi masaüstündeki klasörlerin yedeğini almıştım.Formattan sonra bu klasör ve belgeleri tekrar masaüstüne koydum.Bu gün bilgisayarı açtığımda masaüstünde kısayollar harici birşey kalmadığını gördüm. Sistem geri yükleme ile düzelir sandım fakat sadece klasörler ve altklasörler içleri boş olarak geri geldiler. Recovery programlarıda fayda etmedi. Bu konuda ne yapılabilir?
dosyaların uzantısı gizli dosya olabilir. veya cd romunun merceği tozlu olduğu için kopyalayamamış, sadece o an öyle göstermiştir...
önerim;
cd romunun merceğini pamuk ve kolonya ile hassasça temizle. herhangi bi klasör içinde ARAÇLAR/KLASÖR SEÇENEKLERİ/ GİZLİ DOSYALARI GÖSTER-GÖSTERME 'den gösteri seç...
cdromla koylamamıştım başka sürücüye taşımıştım. Tekrar yerine taşıdım daha sonra burda bir sıkıntı yok çünkü bu işlemlerden sonra 3-4 gün kullandım dosyaları.Klasör gizleme seceneklerinide denedim maalesef sonuç alamadım
quote:
Orjinalden alıntı: gkayaalp
dosyaların uzantısı gizli dosya olabilir. veya cd romunun merceği tozlu olduğu için kopyalayamamış, sadece o an öyle göstermiştir...
önerim;
cd romunun merceğini pamuk ve kolonya ile hassasça temizle. herhangi bi klasör içinde ARAÇLAR/KLASÖR SEÇENEKLERİ/ GİZLİ DOSYALARI GÖSTER-GÖSTERME 'den gösteri seç...
filescavenger 3.2 9 kere formatladigin hdd yi eskisi gibi eline alirsin =)) bunuda kimseye demem degerni bil :))