Şimdi Ara

MASA ÜSTÜ PC TOPLAMA BU PC NASIL SİZCE FORUMDAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

hocam son dakkada kafani karistirmiyayim da, gtx 760 biraz zayif kacar bana kalirsa. Hem daha ucuza r9 290 alabilirsin, ya da butcen yetiyorsa, dedigim gibi ssd ve optigi iptal edip ustune koyup r9 290 bile alabilirsin vatandan 950ye. arada cok fark var yani 3 kartlik fark olacak neredeyse oyle yaparsan. nvidia ancak gtx 970 aliyorsan daha avantajli suan. zaten herseyi pahaliya aliyoruz, nvidialar iyice pahali oluyor...

ekran kartı gtx 770 düşündüm 931-tl dahada fazla veremem zaten
    bakıyım yarın önce vatana sonrada
    eksene uğrayacağım artık nasip

Abi 770 olursa daha tatlı olur tabi r9 280x ile aynı performans ı verir ama tekrar belirtiyorum bütçeni zorlayacaksa 760 bile fazla fazla yeter abi , bak forumda 560 ti, 650 ti ile bile rahat oynayan arkadaşlar var, iracing dersen zaten sistemi zorlamıyor benim 5 yıllık sistemle bile rahat oynuyorum iracing i.
    Velhasıl kelam senin su an nihat in önerdiği sistem gtx 760 veya 770 ile seni rahat 2-3 sene idare eder abi.
    Sonrasında da i7 4790 (o zamana ucuzlar), gtx 980 ve 16gb ram takviyesi ile gene yola devam edersin abim paşa paşa.

Son bir tavsiye olarak güç kaynağını 600 wattan aşağı alma abi hatta arada çok fark yoksa 700-750w alman ilerisi için daha iyi olur ama çok fark olursa onu da ileride degistirebilirsin abim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 11 Kasım 2014; 11:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    koraycım sağolsun nihatın bu topladığı sisteme ilavaten

bir ekran kartını birde 700 watlık psu üzerinde thermaltake kasaısını değiştirdim 379-tl
    linki aşağıda

http://www.vatanbilgisayar.com/element-t-700w-midt-atx-siyah-kasa.html
  • quote:

koraycım sağolsun nihatın bu topladığı sisteme ilavaten

bir ekran kartını birde 700 watlık psu üzerinde thermaltake kasaısını değiştirdim 379-tl
    linki aşağıda

http://www.vatanbilgisayar.com/element-t-700w-midt-atx-siyah-kasa.html

Abi güç kaynağının 80+ sertifikası olması önemli ben öyle bir ibare göremedim o kasada, bundan emin olmak lazım ayrıca 12v kanalından 40 amper civarı akım vermesi önemli, gerekirse bu özelliklerde bir power ayrıca alınıp power i olmayan ucuz bir kasa alinabilir . Ayrı ayrı pahalıya gelirse 600 w 80+ bir power da yeter abi.

• http://www.eksenbilgisayar.com/urun/highpower-element-smart-hp-ep-750s-750w-80-bronze-14-cm-fan-ld-guc-kaynagi-.aspx

Yada böyle birşey

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/cooler-master-g-rs600-acaab1-eu-600w-80-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

150 - 170 civarı da powersiz kasa alırsın abi aynı hesaba gelir ama powerin sağlam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 11 Kasım 2014; 16:43:23 >

• İlk sistem bayaa iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

MASA ÜSTÜ PC TOPLAMA BU PC NASIL SİZCE FORUMDAŞLAR

http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12004

+1 ssd tabiki hizi epey bir artiriyor ama sonradan takilabilir onun yerine daha iyi parcalar takilmasi daha uygun olur :)

• Hocam yaris oyunlarini ben de oynayacagim, o oyunlar asiri kart istemiyor, hele o kadar sure icin...r9 280 bile rahat rahat kurtarir fullde. Yalniz tek sikinti, smart tvde input lag olabilir yani oyun icin monitor olmadigi icin, tuslara gec cevap verme ihtimali de var, bir arastir derim sonra herseyi kurup oyuna baslayinca bu ne deme
  • tüm arkadaşlara yardımları için tek tek teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp bana yardımcı oldunuz
    HAKKINIZI HELAL EDİN DOSTLAR

gelelim pc toplama işine benim için şimdilik bu olayı dondurdum
    ne bu ya VATANDA net ,den fiatlarla sistemi kuruyorsun mağazaya gidiyorsun fiatlar acaip yükseliyor

eksen dede vade farkını köklüyorlar hemde acaip olarak

orta halli bir ekran kartı fiatına en kral konsolu alıp kullanırsın 5-6 yıl bu pc işi şu an için dondurdum
    artık laptopum tırtladığı zaman çok daha iyi bir pc toplarım monitörüyle birlikte

ARKADAŞLAR TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN VAKİTLERİNİZİ ÇALDIM
    ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN
  • Helal olsun abi ne demek zaten şu ara fiyatlar yüksek abi yıl sonuna doğru bakmak lazım dolar da çok yüksek bu ara zaten laptop la idare edersin şimdilik sıcaklıkları kontrol et 90 derecelere gelmiyorsa çok problem olmaz abi
    Yılsonuna doğru ben de sistem toplamayı düşünüyorum genel bakarız beraber o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Helal olsun abi ne demek zaten şu ara fiyatlar yüksek abi yıl sonuna doğru bakmak lazım dolar da çok yüksek bu ara zaten laptop la idare edersin şimdilik sıcaklıkları kontrol et 90 derecelere gelmiyorsa çok problem olmaz abi
    Yılsonuna doğru ben de sistem toplamayı düşünüyorum genel bakarız beraber o zaman

teşekkür ederim koray kardeşim
    aynen dediğin gibi olmassa laptopun altına bir güzel zalman soğutucu koyup
    oynamaya devam ederim
    HD Tune Pro programıyla da pc nin ısıyı hdd nin ısıyı devamlı kontrol ederim
    en iyisi yılbaşına kadar böyle
    yazık ya 3000-tl para ödeyeceksin 1 sene sonra haydaa ekran kartı işlemci ram değiştir

en iyisi laptopu patlatana kadar kullanıp daha sonra
    laptop yerine iyi bir masa üstü toplamak güzel bir monitörle

• dwd mi kaldı onu cıkar bı kere :) o dedım oyunlar ıcınde ssd ye gerek yok bence windows 10 u beklemenı veya 8.1 tavsiye ederım 8 cok duzensız.

• antidot38 A kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim zaten ssd yok çıkardım bitek DVD oda 40-tl

30-40 tl yle hallolsa keşke olay
    tam 3000-tl oda ekran kartı gtx760 olan 600-tl lik kart
    windowsda zaten 8.1 düşünmüştüm 64 bit Türkçe 279-tl ydi

ya resmen varya soygunculuk gece hesapladım sabah açtım fiatlar değişmiş
    mağazaya gittim her üründe pahalılık oranına göre % 10-15 daha pahalı

resmen milleti düdüklemece şu ara dondurdum olayı bu yüzden
  • 279 tl olayına forumda fazla girmek istemiyorum orkınallık neden bu kadar onemlı bence fakırlere torrent caiz

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

279 tl olayına forumda fazla girmek istemiyorum orkınallık neden bu kadar onemlı bence fakırlere torrent caiz

işletim sistemiyle alakalımı
    herkesin düşüncesi farklıdır dostum
  • tamamen saygı duyuyorum ve imreniyorum ama fakirim memur falan olursam orjinal bi Windows alacam söz veriyorum kendime

• quote:

tamamen saygı duyuyorum ve imreniyorum ama fakirim memur falan olursam orjinal bi Windows alacam söz veriyorum kendime

tabi tabi fakirliğin gözükör olsun sen dedin bizde inandık ömer kardeşim

Sistem ve Tercihleri

Bilgisayar
    Intel

Otomobil
    Audi

Mobil cihaz
    Apple

Operatör
    Avea

ISS
    TTNET

Oyun Platformu
    Xbox

Takım
    Galatasaray

TV
    LG

Klima
    Toshiba

Ses Sistemi
    Creative

Tablet
    Tab 3

Notebook
    Apple

GPS, Navigasyon
    Tomtom

LOL
    Lulu, Jax

Kulaklık - Amfi
    Beats Audio

İşlemci
    Intel

Anakart
    MSI

Sabit Disk
    Seagate

Ekran Kartı
    MSI

Kombi
    Bosch

Modem
    Airties

Beyaz Eşya

• selam beyler : size 2 tane toplama bilgisayar soracağım sizce hangisini almalıyım?Sadece bu ikisi hakkında yorum yaparsanız.. intel core i5 4440 soket 1150 3.1GHz 6MB Cache 22nm işlemci ASUS B85-PLUS İntel B85 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI anakart Seagate 3.5'' 1TB Barracuda Sata 3.0 64mB cache 7200rpm harddisk kingston 8gb hperx beast ddr3 1600mhz cl9 xmp ram asus gtx760 directcu ıı o.c gddr5 2 gb 256 bit nvidia geforce dx11.1 ekran kartı samsung sh-224db/rsbs 24x+- double layer sata dvd yazıcı cooler master rc-k380 600w midt atx pencereli siyah kasa /////////////////// *intel core i5 4440 3.1GHz 1150p 6MP (84W) HD4600 VGA TRY+FAN *GIGABYTE H81M-DS2 1150P DDR3 V+S+GL+SATA3+USB3.0 MATX *SEAGE 1 TB 64MB SAT3 7200RPM *LG GH24NSB0 DVD-RW 24XSATA SİYAH *THERMAL TAKE VM55021N2E V2 500W MIDTOWER KASA *GALAXY GT760 GC PCI-E (256 BIT) 4GB DDR5 DVI 2 DP HDMI *8GB DDR3 1600 MHZ KINGSTON CL 11

• qazı Q kullanıcısına yanıt
    İlk seçenek hocam, ramlerin cl9 olması ve 4 gb gtx760 in gereksiz olmasından dolayı. Asus gtx760 oc versiyonu daha iyi performans verir.

• quote:

quote:

tamamen saygı duyuyorum ve imreniyorum ama fakirim memur falan olursam orjinal bi Windows alacam söz veriyorum kendime

tabi tabi fakirliğin gözükör olsun sen dedin bizde inandık ömer kardeşim

Sistem ve Tercihleri

Bilgisayar
    Intel

Otomobil
    Audi

Mobil cihaz
    Apple

Operatör
    Avea

ISS
    TTNET

Oyun Platformu
    Xbox

Takım
    Galatasaray

TV
    LG

Klima
    Toshiba

Ses Sistemi
    Creative

Tablet
    Tab 3

Notebook
    Apple

GPS, Navigasyon
    Tomtom

LOL
    Lulu, Jax

Kulaklık - Amfi
    Beats Audio

İşlemci
    Intel

Anakart
    MSI

Sabit Disk
    Seagate

Ekran Kartı
    MSI

Kombi
    Bosch

Modem
    Airties

Beyaz Eşya

@troçki

kombiyi çokomel , gps de fıratpen yap bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

İlk seçenek hocam, ramlerin cl9 olması ve 4 gb gtx760 in gereksiz olmasından dolayı. Asus gtx760 oc versiyonu daha iyi performans verir.

teşekkür ederim dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.