Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun mizahi yönü şahane animasyon filmi gibi grafiklerde gerçekten şahane olmuş daha başlarındayım oyunun ama hemen içine aldı beni dün aldım denemek için iyiki almışım diyorum kendime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dublaj gelir bence PS Türkiye türkiyedeki spiderman kitlesinin farkındadır diye düşünüyorum

Aynen hocam bende 2 kez platilerim en az küçüklügümden beri hayranıyım spidey in ama bir tane iyi oyunu yoktu şimdi olacak inşallah

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynarken aklıma hemen Disney'in animasyon filmleri geldi onun kadar sağlam çok başarılı. Keşke Bu şirketten Toy Story'in oyunu felan gelse mükemmel olurdu. Hazır Toy Story 4 2019 mu 2020'de geliyor sanırım güzel olurdu :)
  • Evet hocam 2019 da geliyor süper olurdu spiderman çıkarsa ozamana kadar belki PS exclusive bir toy story görürüz insominiactan

Süper olur bence gelirse :)

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    İnsomniac Games animasyon işinde çok başarılı sinematikler hele ki bayılarak izliyorsun baş yapıt. Ben açıkcası süper kahraman temalı ve animasyon çizgi film tarzında oyun yapmasını isterim her zaman bu türü bozmasınlar çok güzel oyunlar getirirler. Toy Story ile çok uyumlu olur keşke gelse :) Spiderman'ın çok üst bir oyun olacağını düşünüyorum o eski oyunlarla alakası bile olmayan sinematiklerle, karakterleriyle bizleri çok mutlu edicek :)

İçini doldurucak bir açık dünya yapsınlar, yan görevler güzel olsun tekrar etmesin başka bir şey istemiyorum :) Spiderman evrenini seviyoruz zaten.
  • Yalnız filmlerinden bile daha güzel olacak gibime geliyor oyun hikaye olarak.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor sürekli hikayeden bahsediyorlar zaten baya iyi olacağını düşünüyorum :)

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Son rezalet filmden sonra bu oyun onu ezip geçecektir hikaye açısından. Hem de karşımızda çocuk olmayan, tecrübeli ve ciddi Örümcek Adam var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Banada öyle geliyor sürekli hikayeden bahsediyorlar zaten baya iyi olacağını düşünüyorum :)

Beklentilerin üstünde olacaktır işte bu yüzden

Giresunlufuk

Aynen öyle hemşerim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Son rezalet filmden sonra bu oyun onu ezip geçecektir hikaye açısından. Hem de karşımızda çocuk olmayan, tecrübeli ve ciddi Örümcek Adam var.

Hocam bu oyun son filmin senaryosuna göre yapılmayacakmıydı ? Kostümler filanda dahil.Dediğiniz gibiyse güzel olur.

• Hayır hocam İnsomniac Games ile Marvel bambaşka bir Spider Man evreni yapacaklar. Oyunun filme göre yapılacağını hiç duymadım bugüne kadar. İlk defa sizden duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 27 Aralık 2017; 16:31:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her yerde bas bas bağırdılar. bu oyun bir spiderman filmine ait değil. Spiderman'ın belli başlı bir hikayesi var. Yaşadığı bir şehir, hepimizin bildiği işi, gücü, çevresi, dostları, düşmanları var. Buna bağlı kalınacak ama kesinlikle bir Spiderman filmi oyunu olmayacak. Bambaşka bir hikaye ve hafif süslenmiş bir Spiderman kurgusu ile karşılaşacağız.
  • Hikaye hüzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ilk geliştirilme aşamalarında Miles Morales'i pek fazla oyuna dahil etmek istemediklerini ancak karakterin arka plan hikayesini okuduklarında kesinlikle oyuna daha fazla dahil edilmesi gerektiğini belirten Intihar, Miles Morales animasyonları üstünde özel olarak çalıştıklarını belirtti.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    PS4'e çıkacak olan Spider Man hakkında yeni bilgiler geldi
    http://www.merlininkazani.com/ps4e-cikacak-olan-spider-man-hakkinda-yeni-bilgiler-geldi-haber-98676

• PS4 e özel olduğu için alınır
  • Bu oyuna türkçe dublaj en kötü türkçe altyazı çok yakışır ama dublaj olursa aman aman

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Hocam bu oyun son filmin senaryosuna göre yapılmayacakmıydı ? Kostümler filanda dahil.Dediğiniz gibiyse güzel olur.

Son filme göre yapılsa başından kaybeder zaten hocam !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Bu oyuna türkçe dublaj en kötü türkçe altyazı çok yakışır ama dublaj olursa aman aman

Normalde bende dublajı pek sevmem ama bu oyuna dublaj yakışır ya. Şu Deadpool'u seslendiren kişi olursa on numara olur. Dublajın kalitesi çok önemli Sony Türkiye kesenin ağzına açıcak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Bu oyuna türkçe dublaj en kötü türkçe altyazı çok yakışır ama dublaj olursa aman aman

Normalde bende dublajı pek sevmem ama bu oyuna dublaj yakışır ya. Şu Deadpool'u seslendiren kişi olursa on numara olur. Dublajın kalitesi çok önemli Sony Türkiye kesenin ağzına açıcak artık.

Harun can’dan bahsediyorsunuz sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam kendisi bana teklif gelirse seve seve yaparım demişti. Dublajlayacak insanlar var ama şirketlerin istemesi lazım önce.

• Türkçe altyazı olsun da dublaj da gözüm yok.Altyazı bile zor yapıyorlar Naughty Dog oyunları hariç
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.