Şimdi Ara

Marvel Heroes 2015 | Rehber (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
20.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Durruk

Malesef. oynuyor olsam oyundan ulaşırdında diğer türlü ulaşabileceğin bir yol gösteripte, her soruyu cevaplamak istemem (elimden geldiği kadar oyunu unutmaya çalışıyorum :p)
    ayrıca bu siteyede pek girmiyorum. Şu konuşma yüzünden ara sıra kontrol ediyordum.

Oyundaki social chati kullanarak istediğini sorabilirsin (insanlar cevaplar). Forumları vs. de var.. Zaten oyunda endgame e kadar soracak çok bişey yok. Crafter, ench . vendorunun levelını kas (düşen epic ve üstü fazla eşyaları alta basılı tutarak bağışla. çnce crafterı)
    ilk mesajdaki rehberlere göz at.. Eski bile olsalar halen geçerli olduğu şeyler var.

iyi eğlenceler.

Hocam sizi de yoruyorum ama son iki sorum daha olacak. Inceleme videolarinda, forumda vsvs. Oyuna basladiktan sonra 200 tane splinter verilecek denmiş, yazilmis. Ben 15 lvl oldum karakteri uncap de yaptim ama hala splinter verilmedi. Bunun sebebi nedir ?
    ve bazen Bosslari falan kesince, story modu yapinca kutu gibi birsey veriyor bize. Icinden cosmic otem veya splinter cikiyor adini hatirlayamiyorum. O kutulari dusuk lvllarda acmak mantikli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 27 Nisan 2016; 8:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazda netden araştırmalısın. Oralarda eski bilgiler var.

artık 400 splinter geliyor
    gelen splinterlar karakter panelindeki (inventory), CURRENCY sekmesinde görünür.
    Hub lara git, orada ADAM WARLOCK diye bir karakter vardır. ondan RANDOM HERO BOX al 175 tane oldukça

Yanlışlıkla düşen eternity splinter ları harcamadıysan (ne bileyim karakter seçme panelinden UNCAP diyip, veya eşya almadıysan.. ) çantandaki CURRENCY sekmesinde 400 den fazla olması gerek.

bu arada 2 inci gün oyuna giriş yapıldığında geliyor bu 400 eternitry splinter.

Kutu sorusuna gelince, şuan sen her kutuyu aç. Bazı uniq kutuları saklamak gerekiyor ama banka sorunu çekersin.
  • quote:

Birazda netden araştırmalısın. Oralarda eski bilgiler var.

artık 400 splinter geliyor
    gelen splinterlar karakter panelindeki (inventory), CURRENCY sekmesinde görünür.
    Hub lara git, orada ADAM WARLOCK diye bir karakter vardır. ondan RANDOM HERO BOX al 175 tane oldukça

Yanlışlıkla düşen eternity splinter ları harcamadıysan (ne bileyim karakter seçme panelinden UNCAP diyip, veya eşya almadıysan.. ) çantandaki CURRENCY sekmesinde 400 den fazla olması gerek.

bu arada 2 inci gün oyuna giriş yapıldığında geliyor bu 400 eternitry splinter.

Kutu sorusuna gelince, şuan sen her kutuyu aç. Bazı uniq kutuları saklamak gerekiyor ama banka sorunu çekersin.

Hocam ben Uncap dedim ya. Ondan mi oldu. Ne demem lazimdi ?

• Ben mi anlatamıyorum, sen mi anlamıyorsun.. Konuşmamızda ciddi bir problem var.

Önceki mesajlarımı düşün. 7-8 dakikada 1 tane düşüyor. Başlangıçta 400 tane hediye geliyor (ikinci gün giriş yapınca). dedim. Sonra varolanları çantada CURRENCY sekmesinde görebiliyorun dedim.
    Ne kadar oynadın? atıyorum 1.5 saat oynadın. Bu durumda ortalama 10 tane düşmüştür. 400 tane de gelmiştir.
    I ya basıp çantanı açıp CURRENCY sekmesine gelip, oradaki ETERNITY SPLINTER sayısına bak.. Eğer azsa harcamışsın. Eğer çok azsa yanlışla hero açmışsın.

bu kadar basit.. Başlangıç heronu zaten oyun beleş veriyor. + 400 tane es veriyor + 7-8 dakikada bir tane düşüyor.. ister RANDOM HERO BOX alıp sürekli kar et.. istersen sadece istediğin heroları pahalıya aç.
  • quote:

Ben mi anlatamıyorum, sen mi anlamıyorsun.. Konuşmamızda ciddi bir problem var.

Önceki mesajlarımı düşün. 7-8 dakikada 1 tane düşüyor. Başlangıçta 400 tane hediye geliyor (ikinci gün giriş yapınca). dedim. Sonra varolanları çantada CURRENCY sekmesinde görebiliyorun dedim.
    Ne kadar oynadın? atıyorum 1.5 saat oynadın. Bu durumda ortalama 10 tane düşmüştür. 400 tane de gelmiştir.
    I ya basıp çantanı açıp CURRENCY sekmesine gelip, oradaki ETERNITY SPLINTER sayısına bak.. Eğer azsa harcamışsın. Eğer çok azsa yanlışla hero açmışsın.

bu kadar basit.. Başlangıç heronu zaten oyun beleş veriyor. + 400 tane es veriyor + 7-8 dakikada bir tane düşüyor.. ister RANDOM HERO BOX alıp sürekli kar et.. istersen sadece istediğin heroları pahalıya aç.

Yok hocam anladim dediginizi sakin olun
    Ben oyuna basladim 3 gun de girdim oyuna. Ironmani oyuna basladigim gibi uncap yaptim 18 lvla kastim. Dusurduklerimle beraber 20 tane splinterim var. Heralde yanlislikla hero almis olmaliyim. Yardimlariniz icin tesekkur ediyorum cok ugrastiniz. Kusuruma da bakmayin bilgim hic yok.

• sakinim elbette ama aynı cevapları tekrar yazınca kötü oluyor. Birde konuşmaya nokta koymaya çalışıyorumki, tekrar bu forumu kontrol etmek zorunda hissetmeyeyim (pek girdiğim yer değil burası)

belliki yanlışlıkla harcamışsın. yeni bir acc ile başlamak alternatif olabilir. Şuanki haliyle 3 heroya sahip olabilecekken 2 heroya sahipsin gibi görünüyor.

sözlerim sinirli gibi geldiyse kusura bakma. niyetim o değildi.
    bb
  • quote:

sakinim elbette ama aynı cevapları tekrar yazınca kötü oluyor. Birde konuşmaya nokta koymaya çalışıyorumki, tekrar bu forumu kontrol etmek zorunda hissetmeyeyim (pek girdiğim yer değil burası)

belliki yanlışlıkla harcamışsın. yeni bir acc ile başlamak alternatif olabilir. Şuanki haliyle 3 heroya sahip olabilecekken 2 heroya sahipsin gibi görünüyor.

sözlerim sinirli gibi geldiyse kusura bakma. niyetim o değildi.
    bb

Envanterde welcome pacteymis eternty splinter. Okumadim ki hic o welcome packleri. Geldi 400 splinter hocam her sey icin tekrardan tesekkurler.

• Oynayıpta "Iron Man" veya "Captain America" ya sahip olmayan varsa aşağıdaki kodları girsin (sadece 1 tarafı seçebiliyorsunuz her kod türünde)

IRON MAN
    TEAMIRONMAN
    TEAMIRONMANMB

CAPTAIN AMERICA
    TEAMCAP
    TEAMCAPMB
  • Oyunu oynayan var mı?varsa Scarlet Olsen eklesin.türk çok çok az bu oyunda.
  • Arkadaşlar oyunu yeni indirip kurdum bugün 2.günüm ama arkadaşların bahsettiği gibi Eternity Splinter falan gelmedi hiç.
  • Arkadaşlar oynayan varsa birlikte oynayalım Türk sayısı çok az 200 saatten fazla oynamışlığım var benim gibi sürekli oynayan varsa Skype Ufuk.BEDEL eklesin
  • Never Melting Core'u neredeki NPC'de kullanabilirim? Birde oyunu tam cozemedim. Amacimiz ne suan?

EDIT: Never Melting Core olayini cozdum, NPC gozumun onundeymis.
    Oyun hakkinda temel bilgileri ozet gececek biri araniyor.

Birde Never Melting Core ile ne almami onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Ağustos 2016; 6:17:52 >
  • Oyunu zamanında Parti Eksikliği yüzünden bırakmıştım. Eğer oyun sonu iş yapmak istiyorsanız boşuna heveslenmeyin. Ben 3-4 ay önce bıraktığımda bir Allahın kulu benimle parti olmuyordu. Peki oyun sonu parti olmazsa ne oluyor? Derseniz Oyun sonu zindanları var seviye seviye. Siz ilk 60 olduğunuzda bu zindanlardan birine giremezseniz sürekli yerinizde sayarsınız. YÜksek seviyeler asla sizi bir tarafına takmaz. Onlar kendi zindan haklarını kullanırlar. Ben nereden bakılsa 3-4 gün boyunca sohbet penceresinden tüm servere seslendim parti olun diye bir kşi bile parti olmadı benle. Bu oyuna bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. Yeni oyunculara asla değer vermiyor. Oyunda isterseniz 500 saat süreniz olsun, 60 a geldiğinizde tıkanıyorsunuz.... Ve arkadaşlar belki bu forumda beni tanımıyorsunuz ama size garanti veriyorum bu oyuna yatıracağınız vakte değmez, benden demesi... Başlarda çok zevk alırsınız ama dediğim gibi zindan bulamayınca, yardım eden çıkmayınca, size rehberlik etmeyince *** çuvalı gibi ortada kalırsınız. Gidin yeni oyunculara değer veren başka bir oyun oynayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notic128 -- 28 Ağustos 2016; 2:55:56 >

• noctic128
    verdiğin bilgiler yanlış. Oyunda "Parti" ye ihtiyaç olmadığı için kimse seni umursamamış. Ayrıca oyundaki partiler sadece ve sadece LFG kanalından bulunur. Tutupda social chatde yazarsan, direk ignore u yersin.

60 geldiğinde bir insanın yapacağı ilk şey ana kahramanıyla, "COSMIC TRIAL" i geçmeye çalışmaktır. Bunun için üstünü başını düzeltmesi gerekiyor (uniq ve bir kaç düzgün artifact)
    diğer şeyler:
    weekly/daily HAMMER BAY görevleri
    One-shots
    yapabiliyorsa haftalık raidler
    diğer kahramanlarını 60 yapmak.

cosmic triali geçince, cosmic modlar farmlanır. Red Raid için eşyalar iyileştirilir.
    Omega event zamanları omega farmlanır

bu saydıklarımda raid hariç hiç bir şey için partiye ihtiyaç yoktur. Zaten eşyalarınız yeterliyse anında parti bulursunuz.
    Cosmic mod dışında insanlar invite bile atmaz.
    Cosmic modda yaşayabileceğin zaman, Midtown gibi "PATROLS" alanlarındayken, bosslarda sen invite edersin insanları. Bu sayede daha hızlı weekly görevleri yapılır.

neyse uzatmayayım rehber istersen (ingilizce) :https://forums.marvelheroes.com/discussion/173432/im-level-60-now-what-endgame-progression-for-newbies-updated-7-17-16

not: endgame de yapılan en büyük yanlış, haftalık raidleri yapmamak oluyor. Bunları kesinlikle aksatmamak lazım. Kazanılacan "commendation" lar bizim eşyalarımızın seviyesini yükseltmemize yarıyor.. Yeni 60 olup üstünü dizmişler "GREEN" yapabiliyor sadece ama bir yandan haftalık, ve günlük görev ve one-shots larla biraz kazanabiliyorlar. Üstü iyi olan ve omegası olan zaten one-shot veya haftalık görevlerle hiç uğraşmıyor. Sadece 2 raid yapıp bırakıyor her hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 30 Ağustos 2016; 13:34:07 >

• quote:

noctic128
    verdiğin bilgiler yanlış. Oyunda "Parti" ye ihtiyaç olmadığı için kimse seni umursamamış. Ayrıca oyundaki partiler sadece ve sadece LFG kanalından bulunur. Tutupda social chatde yazarsan, direk ignore u yersin.

60 geldiğinde bir insanın yapacağı ilk şey ana kahramanıyla, "COSMIC TRIAL" i geçmeye çalışmaktır. Bunun için üstünü başını düzeltmesi gerekiyor (uniq ve bir kaç düzgün artifact)
    diğer şeyler:
    weekly/daily HAMMER BAY görevleri
    One-shots
    yapabiliyorsa haftalık raidler
    diğer kahramanlarını 60 yapmak.

cosmic triali geçince, cosmic modlar farmlanır. Red Raid için eşyalar iyileştirilir.
    Omega event zamanları omega farmlanır

bu saydıklarımda raid hariç hiç bir şey için partiye ihtiyaç yoktur. Zaten eşyalarınız yeterliyse anında parti bulursunuz.
    Cosmic mod dışında insanlar invite bile atmaz.
    Cosmic modda yaşayabileceğin zaman, Midtown gibi "PATROLS" alanlarındayken, bosslarda sen invite edersin insanları. Bu sayede daha hızlı weekly görevleri yapılır.

neyse uzatmayayım rehber istersen (ingilizce) :https://forums.marvelheroes.com/discussion/173432/im-level-60-now-what-endgame-progression-for-newbies-updated-7-17-16

not: endgame de yapılan en büyük yanlış, haftalık raidleri yapmamak oluyor. Bunları kesinlikle aksatmamak lazım. Kazanılacan "commendation" lar bizim eşyalarımızın seviyesini yükseltmemize yarıyor.. Yeni 60 olup üstünü dizmişler "GREEN" yapabiliyor sadece ama bir yandan haftalık, ve günlük görev ve one-shots larla biraz kazanabiliyorlar. Üstü iyi olan ve omegası olan zaten one-shot veya haftalık görevlerle hiç uğraşmıyor. Sadece 2 raid yapıp bırakıyor her hafta.

Bilgiler icin tesekkurler.
    Oyunda yeniyim, suan Black Widow'u 60 yapmak uzereyim ve 2. karakter olarakta Black Widow tarzi, uzaktan is yapabilecek ama Storm gibi oldugum yerde pat pat vurmayacagim, ucup kacacagim bir karakter lazim. Onerin nedir?

Birde 60 olunca PvP girmeyi dusunuyorum. Oyunda PvP yapan fazla insan var mi ve PvP'den ne kazaniyoruz?

EDIT: Birde istedigimiz relic'i kasmak icin bir taktik var mi? Mesela bir relic turunun daha cok dustugu mob yada surekli dustugu boss gibi?

EDIT2: Bu arada sanirim Relic of Atlantis butun karakterlerde is yapar degil mi? Butun reliclerden 1000'er tane kasmak istemiyorum acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 30 Ağustos 2016; 20:03:39 >

• rica ederim.

bu oyunda pvp yi unut.. ilerde birşeyler yaparlarsa bilemem. Şu an oyunda büyük değişiklikler olacak. ONlar hazırlanıyor ve herhangi bir spoiler vermediler. Önümüzdeki hafta değişiklikleri açıklamaya başlayacaklar. İçerisinde pvp olursa ozaman iş değişir tabi.

black widow u nasıl sevdin bilmiyorum :P. Storm olduğu yerde duramaz aslında endgame de.. hiç bir hero duramıyor. Sürekli gelen hasarlardan kaçman gerekiyor (çok defansif bir heroya, defansif birşey yapmazsan eğer)
    kahramanlar için şu bağlantıyı kullan. ORadan seçim yapıp, yüksek puan almışları aç ve altda video varsa izle.. Eğer sadece "dummy" ye vurdukları videolar değilse, oynanışları hakkında fikrin olur. Yada youtube dan "danger room" videolarına bak.
    http://marvelheroes.info/builds/#0-25-4-1
    videoları izlerken dikkat et.. düşük ayarlarda çekenler oluyor. efektler çok az görünüyor bazılarında.

scarlet witch iyidir, fazla hareketlidir ama çarpışmalarda o kadar hareket etmez. fakat üstünü düzmesi biraz daha kolaydır.

Cable, Doctor Strange, Hawkeye, storm, thor, gambit.. bunlarıdna range buildleri iyidir ama tam olarak zevkini bilmediğimden birşey diyemem.. Eğer aradığın çok hareketli bir kahraman ise (flashy diyorlar sanırım bu oyunda) psylocke, angela, cable, storm, elektra bunlara da bir bak.. melee vs. deme belki hoşuna gider. zaten zaman içerisinde hepsine sahip olacaksın. Elden geldiği kadar "RANDOM HERO BOX" a harca eternity splinterlarını. direk alırsan tuzlu olur. zaten 20 ye yakın heron olması gerekiyor endgame de. sağlam bonus geliyor.

istediğin relic için taktik var. DANGER ROOM yaparsın ama.. yeni hesaplar için kötü fikir.. crafterı kastıysan eğer, ilerde bol bol uniq düşecek. onları exchange den değiştireceksin. rast gele verecek ama zaten beleş geldiğinden sorun olmayacak.

evet atlantis baya op relic olarak. fakat dediğim gibi büyük bir yama gelecek oyuna.. diğer reliclerin böyle kötü durumda olmasına izin vermezler. atlantisi nerflerler gveya diğerlerini de bufflarlar. bütün reliclerden bende 3000 er tane var :P.. kullanmadığım kahramanları 60 yaptım, onlara taktım. lazım olursa bişey sökebiiyorum onlardan nasıl olsa.

• quote:

rica ederim.

bu oyunda pvp yi unut.. ilerde birşeyler yaparlarsa bilemem. Şu an oyunda büyük değişiklikler olacak. ONlar hazırlanıyor ve herhangi bir spoiler vermediler. Önümüzdeki hafta değişiklikleri açıklamaya başlayacaklar. İçerisinde pvp olursa ozaman iş değişir tabi.

black widow u nasıl sevdin bilmiyorum :P. Storm olduğu yerde duramaz aslında endgame de.. hiç bir hero duramıyor. Sürekli gelen hasarlardan kaçman gerekiyor (çok defansif bir heroya, defansif birşey yapmazsan eğer)
    kahramanlar için şu bağlantıyı kullan. ORadan seçim yapıp, yüksek puan almışları aç ve altda video varsa izle.. Eğer sadece "dummy" ye vurdukları videolar değilse, oynanışları hakkında fikrin olur. Yada youtube dan "danger room" videolarına bak.
    http://marvelheroes.info/builds/#0-25-4-1
    videoları izlerken dikkat et.. düşük ayarlarda çekenler oluyor. efektler çok az görünüyor bazılarında.

scarlet witch iyidir, fazla hareketlidir ama çarpışmalarda o kadar hareket etmez. fakat üstünü düzmesi biraz daha kolaydır.

Cable, Doctor Strange, Hawkeye, storm, thor, gambit.. bunlarıdna range buildleri iyidir ama tam olarak zevkini bilmediğimden birşey diyemem.. Eğer aradığın çok hareketli bir kahraman ise (flashy diyorlar sanırım bu oyunda) psylocke, angela, cable, storm, elektra bunlara da bir bak.. melee vs. deme belki hoşuna gider. zaten zaman içerisinde hepsine sahip olacaksın. Elden geldiği kadar "RANDOM HERO BOX" a harca eternity splinterlarını. direk alırsan tuzlu olur. zaten 20 ye yakın heron olması gerekiyor endgame de. sağlam bonus geliyor.

istediğin relic için taktik var. DANGER ROOM yaparsın ama.. yeni hesaplar için kötü fikir.. crafterı kastıysan eğer, ilerde bol bol uniq düşecek. onları exchange den değiştireceksin. rast gele verecek ama zaten beleş geldiğinden sorun olmayacak.

evet atlantis baya op relic olarak. fakat dediğim gibi büyük bir yama gelecek oyuna.. diğer reliclerin böyle kötü durumda olmasına izin vermezler. atlantisi nerflerler gveya diğerlerini de bufflarlar. bütün reliclerden bende 3000 er tane var :P.. kullanmadığım kahramanları 60 yaptım, onlara taktım. lazım olursa bişey sökebiiyorum onlardan nasıl olsa.

Alinti yaparak cevap vermedigin icin gec gordum cevabini, kusura bakma.
    Suan 50 levelim ve ne paralarimi ne puanlarimi harcamadim henuz. Black Widow'u 60 yapmayi bekliyorum harcamak ve yeni hero acmak icin.

Enchant'i 10 yapip full crafta yuklendim ve suan 13 level. 20 oldugunda enchanta gecicem ama relic olayini pek anlamadim.
    Unique itemlardan 1'er tane rastgele relic mi cikiyor yoksa 5-10 tane falan mi? Sanirim 1'den fazla cikiyordur yoksa cok zor is hepsinden 3k kasman.
    Birde bahsettigin olay craft kac level olunca aciliyor?

Tekrar tesekkurler bu arada zaman ayirip cevap verdigin icin.

• Sen crafterını ilk olarak lvl 20 yapmaya bak. Crafterda "EXCHANGE" diye bir taraf açılacak oradan aynı uniq eşyaları, para ya çevirebileceksin. Çevirdiğin şey para değeri yüksek bir eşya oluyor. İstersen satıyorsun istersen donate ediyorsun. Kısaca bu açıldığında, aynı uniq leri buradan buna çevirip, crafterın eksik levellarını veya enchanter ını anında 20 yapıyorsun.

aynı şekilde reliclere de çevirebiliyorsun. Aynı 4 uniq eşyayı 50 relic e çeirebiliyorsun. Endgame de sürekli uniq düştüğünden kolay bu iş.. Bu işin tek zor olan kısmı, endgame e hazır karakter yapmaya çalışmak olur.

Bu arada beklemene gerek yok, gidip "Adam Warlock" dan "RANDOM HERO BOX" ları alıp açabilirsin.

ingilizce sorunu yoksa, oyundaki social chatden soru srarsan insanlar cevap verir. yada rehber felan kurcalarsın. iyi eğlenceler.
  • quote:

Sen crafterını ilk olarak lvl 20 yapmaya bak. Crafterda "EXCHANGE" diye bir taraf açılacak oradan aynı uniq eşyaları, para ya çevirebileceksin. Çevirdiğin şey para değeri yüksek bir eşya oluyor. İstersen satıyorsun istersen donate ediyorsun. Kısaca bu açıldığında, aynı uniq leri buradan buna çevirip, crafterın eksik levellarını veya enchanter ını anında 20 yapıyorsun.

aynı şekilde reliclere de çevirebiliyorsun. Aynı 4 uniq eşyayı 50 relic e çeirebiliyorsun. Endgame de sürekli uniq düştüğünden kolay bu iş.. Bu işin tek zor olan kısmı, endgame e hazır karakter yapmaya çalışmak olur.

Bu arada beklemene gerek yok, gidip "Adam Warlock" dan "RANDOM HERO BOX" ları alıp açabilirsin.

ingilizce sorunu yoksa, oyundaki social chatden soru srarsan insanlar cevap verir. yada rehber felan kurcalarsın. iyi eğlenceler.

Anladim, tesekkurler.

Bu arada dedigini yapip hero actim, Storm, Emma Frost ve Nova cikti.
    Endgame icin hangisini onerirsin?

• emma baya iyi diğerlerine göre.. Fakat belli bir yerden sonra hepsiyle oynanabiliyor.. Fakat ilk başlarda güçlü birşey daha iyi olabilir.. Omega 8k ları geçince herşeyle oynanabilir (omega = pasif skill ağacı)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.