Şimdi Ara

Martin Mystere, Red Kit, Conan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar hep süper kahraman çizgi romanları ilgimi çekti. Ama nedense son zmanlarda diğer çizgi romanlara ilgi duymaya başladım. Bu yazdığım çizgi romanlar nasıldır tavsiye edermisiniz? Red Kit'i çok severim ama kısacık şeyler 12 TL olarak satılıyor. Martin Mystere de ilgimi çekti ama çocukça olabilir diye korkuyorum. Bu yazdıklarımdan ya da başka çizdi roman önerebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Cocuksulukla alakasi nedir? Neyi seviyorsaniz onu okuyun yav

İşte daha önce okumadığım için bir fikrim yok. Dün Red Kit'in bir çizgi romanını aldım.
  •  Martin Mystere, Red Kit, Conan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Konusu nedir?
  • Bilal0 kullanıcısına yanıt
    film, roman gibi kaynakları kendilerine göre uyarlıyorlardı benim okuduğum zamanlarda. Hatta türkiyede yayınlayan kişilerde bununla ilgili küçük yarışmalar yapıyordu, bu sayı hangi filmden uyarlama gibi... Genelde James Bond filmleri üzerine kurgulanırdı... Çizimleri ve konusu çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 11 Eylül 2014; 0:11:55 >

• 1997 yılında 200 bin liraya almışım...
    Hala yepyeni duruyor kerata.
     Martin Mystere, Red Kit, Conan Martin Mystere, Red Kit, Conan

• Peki şu an nerede bulabilirim? 200 bin TL derken, o zamanın parası ile mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal0 -- 11 Eylül 2014; 11:20:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok, dedemgilin bağı bahçeyi satıp aldıydık...

Şuan piyasada yok sanırım... Eskiden di çizgiroman mevzuları. Şimdi laf olsun diye Marvel ve DC nin çok satmış bir kaç serisini yayınlıyorlar.
  • quote:

Yok, dedemgilin bağı bahçeyi satıp aldıydık...

Şuan piyasada yok sanırım... Eskiden di çizgiroman mevzuları. Şimdi laf olsun diye Marvel ve DC nin çok satmış bir kaç serisini yayınlıyorlar.

Birde şimdiki çizgi roman sayfaları kağıttan eskiden farklıymış böyle saman gibi vallahi onlardan isterdim elimde olsun. :(
    Bak sana asıl olayı anlatayım o günlere ait..

Sabahçıyım, okuldan öğlenleyin çıkıp bizim mahalledeki gazete bayiisine gidiyordum. Öyle DNR felan yok... Bazı çizgiromanlar 2 haftada bir, bazıları aylık çıkıyordu...
    Okul harçlığım yetiyordu, öyle pahalı felanda değildiler... The Uncanny X-men alıyordum... 2 gün sonra Amazing spiderman , sonra Witchblade , Spawn, Dylan dog, Red kit , Nathan Never, Conan, Superman, Batman.... Çizgiroman kombosu yapıyordum. Ve bunların hepsini mahalledeki gazete bayiisinden alıyordum. Adam benim için ayırıyordu gelenlerden.

Bugün D&R dan çizgiroman alanlar havaya giriyor, seri topluyorum diye.. Bende koliyle vardı, renkli - siyah beyaz..
    Ben askere gidince bizimkiler çöpe atmış.

Bırak popüler çizgiromanları.. Herkül dizisi vardı eskiden, onun bile çizgiromanını alabiliyordum. Tekneloji ve lojistik imkanlar gelişmesine rağmen, çizgiroman sektörü birtürlü gelişmedi Türkiye de.. İlginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 12 Eylül 2014; 0:53:01 >

• quote:

Bak sana asıl olayı anlatayım o günlere ait..

Sabahçıyım, okuldan öğlenleyin çıkıp bizim mahalledeki gazete bayiisine gidiyordum. Öyle DNR felan yok... Bazı çizgiromanlar 2 haftada bir, bazıları aylık çıkıyordu...
    Okul harçlığım yetiyordu, öyle pahalı felanda değildiler... The Uncanny X-men alıyordum... 2 gün sonra Amazing spiderman , sonra Witchblade , Spawn, Dylan dog, Red kit , Nathan Never, Conan, Superman, Batman.... Çizgiroman kombosu yapıyordum. Ve bunların hepsini mahalledeki gazete bayiisinden alıyordum. Adam benim için ayırıyordu gelenlerden.

Bugün D&R dan çizgiroman alanlar havaya giriyor, seri topluyorum diye.. Bende koliyle vardı, renkli - siyah beyaz..
    Ben askere gidince bizimkiler çöpe atmış.

Bırak popüler çizgiromanları.. Herkül dizisi vardı eskiden, onun bile çizgiromanını alabiliyordum. Tekneloji ve lojistik imkanlar gelişmesine rağmen, çizgiroman sektörü birtürlü gelişmedi Türkiye de.. İlginç...

Çizgi romanların çöpe gitmesi çok kötü olmuş ya. Ne hatıra olurdu onlar şimdi.
    Türkiye'nin kitlesi, kitlenin de zihniyeti belli. Kitle neyi isterse o gelişiyor.

Kitleyi yönlendirenlerin hatası...

Birgün ortaokulda öğretmenin birisi, yarınki ders kitap okuyacağız, herkes kitap alsın gelsin dedi..
    Ertesi gün millet açmış yerli yabancı edebiyat , roman okurken... Ben gittim Amazing Spiderman açtım...
    Kadın beni gördü yüzünü ekşitti... Hiç iyi bir şey yapmıyorsun onu okuyarak dedi.
    Ne yapsın , o da öyle yetiştirilmiş işte..
  • quote:

Kitleyi yönlendirenlerin hatası...

Birgün ortaokulda öğretmenin birisi, yarınki ders kitap okuyacağız, herkes kitap alsın gelsin dedi..
    Ertesi gün millet açmış yerli yabancı edebiyat , roman okurken... Ben gittim Amazing Spiderman açtım...
    Kadın beni gördü yüzünü ekşitti... Hiç iyi bir şey yapmıyorsun onu okuyarak dedi.
    Ne yapsın , o da öyle yetiştirilmiş işte..

O da öyle yetiştirilmiş ama yinede saygı duyması gerekir. Herkesin kendi zevki yani böyle insanlar yüzünden yaptığımız işlerden soğuyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.