müzik bölümünde kimse olmadığı için buraya açmak zorunda kaldım.ltd mh-50 gitarım var.Genelde metal,rock türü şarkılar çalıyorum.Arada rhcp californication vs de çalmıyorum değil,bu amfilerden hangisi bana daha çok uyar veya önerdiğiniz başka amfi var mı ?
Line 6 çok dijital tonlar veriyo.Ama marshallın markasına güvenip alırsan da bitersin yüksek modellerinde ne kadar iyiyse düşüklerde de o kadar kötü marshall.
quote:
Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum
Line 6 çok dijital tonlar veriyo.Ama marshallın markasına güvenip alırsan da bitersin yüksek modellerinde ne kadar iyiyse düşüklerde de o kadar kötü marshall.
ne alıyım o zmn ? cort filan mı işimi görcek ? şu amfi olayı hep kafamı karıştırdı zati
Line 6 dicital tonlar verio yhaaa. Ulan sanki lambalı amfi alacaksın onu almasan Hepsi dijital zaten. Bütçe o kadar diyorsan line 6 spider en iyisidir
Bana sorarsan en ucuzunu al. Anladığım kadarıyla yenisin. Ne alırsan al pişman olacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: Lepelien
Bana sorarsan en ucuzunu al. Anladığım kadarıyla yenisin. Ne alırsan al pişman olacaksın.
yamaha rgx121z vardı dandik amfiyle önceden.Mg15 te efektler yok,onun için fx filan almam gerek ki o 460 lira filan.line 6 da efekt var.İlerde zati pedal medal alırsam diye boşuna para vermiyim efekt olayı için direk güzel bi amfi alıyım dedim.line 6 kafama yattı gibi şimdilik fikirlere yine açığım
Beyler gitar+amfi siparişi vericem çok acil.Thrash metal dinleyen bi insanım.Benim için en önemlisi distortion.3 amfi arasında kaldım Line 6 spider iv15 - Marshall mg15fx - peavey vip 20w.Öneriniz nedir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme