Şimdi Ara

marshall mg15 vs line 6 IV 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • müzik bölümünde kimse olmadığı için buraya açmak zorunda kaldım.ltd mh-50 gitarım var.Genelde metal,rock türü şarkılar çalıyorum.Arada rhcp californication vs de çalmıyorum değil,bu amfilerden hangisi bana daha çok uyar veya önerdiğiniz başka amfi var mı ?

• Line 6 çok dijital tonlar veriyo.Ama marshallın markasına güvenip alırsan da bitersin yüksek modellerinde ne kadar iyiyse düşüklerde de o kadar kötü marshall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Line 6 çok dijital tonlar veriyo.Ama marshallın markasına güvenip alırsan da bitersin yüksek modellerinde ne kadar iyiyse düşüklerde de o kadar kötü marshall.

ne alıyım o zmn ? cort filan mı işimi görcek ? şu amfi olayı hep kafamı karıştırdı zati
  • Line 6 dicital tonlar verio yhaaa. Ulan sanki lambalı amfi alacaksın onu almasan Hepsi dijital zaten. Bütçe o kadar diyorsan line 6 spider en iyisidir
  • Bana sorarsan en ucuzunu al. Anladığım kadarıyla yenisin. Ne alırsan al pişman olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

Bana sorarsan en ucuzunu al. Anladığım kadarıyla yenisin. Ne alırsan al pişman olacaksın.

yamaha rgx121z vardı dandik amfiyle önceden.Mg15 te efektler yok,onun için fx filan almam gerek ki o 460 lira filan.line 6 da efekt var.İlerde zati pedal medal alırsam diye boşuna para vermiyim efekt olayı için direk güzel bi amfi alıyım dedim.line 6 kafama yattı gibi şimdilik fikirlere yine açığım
  • line 6 spider IV 15W al çok iyi amfidir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Line 6 al..
  • Beyler gitar+amfi siparişi vericem çok acil.Thrash metal dinleyen bi insanım.Benim için en önemlisi distortion.3 amfi arasında kaldım Line 6 spider iv15 - Marshall mg15fx - peavey vip 20w.Öneriniz nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.