Bildirim
Marshall Major II Önerir misiniz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu Marshall modelini mağazada denedim. Gerçekten tasarımı çok hoş, kulaklığın pamuk kısmı da yumuşak ve çok rahat. Ses kalitesi iyi ancak öyle aman aman da değil. Açıkçası ben bu kulaküstü kulaklıklardan kulakiçinde aldığım performansı duyamıyorum. 150 lira civarı bir kulakiçi bana 400-500 liralık bir kulaküstünden daha iyi geliyor.
Ancak kulaküstü çok istiyorsanız denediklerim arasından hem bütçe dostu hem de ses kalitesi olarak şu modeli beğenmiştim, basları da iyiydi.
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-t450-control-talk-oe-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1170349.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower$ -- 1 Ağustos 2017; 12:40:0 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- media markt ödeme reddedildi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- yüksek sesli kulaklık önerisi
- samsung buds 3 fe
- galaxy buds core
- oneplus buds 4
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X