Şimdi Ara

## Mars'a Gitmeye Gerek Yok: Foxconn'dan P35 Mars ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

unutmakı orda bakır var.o bakır dedıgın seyler pahalı ve onun ıscılıgını dusunursen tabı pahalıya gelır.dıkkat et butun anakartların yanı bakır bol anakart pahalı neden.cunku malzeme ve ıscılık.ramlar bakırlarla sogutuluyor.bakırın ne kadar ıı bır ısı tutucu oldugunu unutmayalım dımı?

+1

quote:

Orjinalden alıntı: Tigerspeed

Asus üst düzey anakart kullanmadılarsa bilmezler boşver.Asus dünyanın en iyi anakart üreticisidir pahalı olması normaldir ama en iyi destek ve hizmetide onlar veriyor.Sen gidip mercedesi 20milyara alamazsın herhalde en azından en son çıkan ve en iyi modelini.

+1

quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

Kesinlikle katılmıyorum.Asus'un anakart dünyasında ne kadar problemli olduğunu forumu biraz karıştıran bilir ! Şansen kimseye asusun herhangi bir ürününü önermiyorum,kullanmayacağımda...

2.si ise Foxconn un dandik olduğunu nerden biliyorsun ? Kullandın mı ? Cevabın hayır ise BENDE kullanmadım ama bok atmıyorum sağa sola.Hadi şimdi bende dedim ki Bu anakartın Performansının SÜPER MEGA HİPER olacağından EMİNİM !

Benim bu dediğim ne kadar belirsiz ise senin yazdığın "adamlar sadece şekil yapmış,bunda performansta eser olmadığına eminim" demen ile aynı şekilde işlembeden sallamak olur !!!

3.sü ise o büyük marka ASUS,Gigabyte,Play Station 2,Msi vs vs vs gibi tüm markaların anakartlarında Foxconn'un parçaları kullanıyor !

Fx57 nin de dediği gibi Foxconn şu anda bu saydığım firmaları Satın almaya bile yetecek güce sahip,ama KOMPLE Anakart dalında yeni olduğu için arkadaşların,bende dahil olmak üzere çekingelerimz olduğu doğrudur...

-----------------------------

Anakarta gelince aktif soğutma eğer ses yapmıyor ise,yani ses konusunda handikapı yoksa tasarım olarak P6N SLİ-Fi ile beraber gerçtekten güzel ürünler...
    DFİ mühendisleri,dfi anakartındaki gibi OC yeteneklerini bu karta da taşıyabilmişseler + Katı kapasitör ile birde düşük fiyatlı çıkarsa(En azından DS3 fiyatında) gerçekten alınabilir bir kart !

Bravo Foxconn...

-999999999999

1997 yılından beri asus un ürünlerini kullanıyorum henüz hic bi sorun yasamadım ( anakart, ekran kartı ve baska aklıma gelmeyen kartlar )

bu forumu 2002 yılından beri karıstırıyorum oyle bahsettigin gibi Asus boarddan cok bariz sikayeti sıkıntısı olan görmedim ( 1-2 tane hatırlıyorum e okadarda olsun )

en saçmaladığın nokta ise Foxconn un Asus u satın alması, bilip bilmeden konusmayın lütfen...

ve ;

FX57 isim yapmıs bircok firmayı demiş bunun içinde Asus'u kast etmediğinden adım gibi eminim lütfen bilip bilmeden yeterli tecrübe sahibi olmadan KARALAMA yapmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 5 Temmuz 2007; 10:30:47 >

• Asus ile sorun yaşamadım diyen arkadaşlar acaba ne düzeyde kullanıyorsunuz? Word excelmi? ya ne olur arkadaşlar şaka bir yana ama yapmayın ben hayatımda bu kadar problemli anakartlar görmedim. Tamam asusun adı var eskiden de tadı vardı ama şimdi bom.b..k anakartlar çıkartıyorlar. Haa 1-2 tane modeli dışında diğerleri bana göre 5 para etmez. Bu arada 2 arasında ne fark var demişsin? Dostum focconn gri renkde bir de üzerinde kullanılacak olan giriş ünite renkleri çok tatlı olmuş, en azından asus kadar insanın gözünü yormayan bir anakart. Neyse gelelim foxconn için dandik diyen arkadaşa biraz araştırma yaptım bide baktım çoğu anakartın arka panelindeki elemanlarının üzerinde foxconn yazısı var bu nedemek? demekki foxconn kalitesiz değil (Buna asusda dahil o bile kullanıyor). Her neyse bizler tabiki foxconn anakartlarının üst seviyelerini daha önce türkiyede görmediğimiz için bilgisizdik. Ama asusuda bana sırf adı asus diye övmeyin arkadaşlar. Bir çok modeli dediğim gibi 1-2 si hariç hepsi dandik. Bu kadarmı problem çıkarır bir anakart. Geçenlerde kafam bozuldu valla kartın üerindeki bütün elemanları tek tek havyayla yoldum galiba kendimi kaybetmişim sinirden.

Not: Bu arada fx57 acaba bu foxconn anakartı amd içinde üretim yapıyormu?

• bide bu lnkdeki foxconna bakın isterseniz yanlış anlamadıysam 16x,16x

http://www.i-tech.com.au/products/17455_Foxconn_N68S7AA_8EKRS2H__LGA775__.aspx

400$ (Bumu dandik?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ste_ganos

Asus ile sorun yaşamadım diyen arkadaşlar acaba ne düzeyde kullanıyorsunuz? Word excelmi? ya ne olur arkadaşlar şaka bir yana ama yapmayın ben hayatımda bu kadar problemli anakartlar görmedim. Tamam asusun adı var eskiden de tadı vardı ama şimdi bom.b..k anakartlar çıkartıyorlar. Haa 1-2 tane modeli dışında diğerleri bana göre 5 para etmez. Bu arada 2 arasında ne fark var demişsin? Dostum focconn gri renkde bir de üzerinde kullanılacak olan giriş ünite renkleri çok tatlı olmuş, en azından asus kadar insanın gözünü yormayan bir anakart. Neyse gelelim foxconn için dandik diyen arkadaşa biraz araştırma yaptım bide baktım çoğu anakartın arka panelindeki elemanlarının üzerinde foxconn yazısı var bu nedemek? demekki foxconn kalitesiz değil (Buna asusda dahil o bile kullanıyor). Her neyse bizler tabiki foxconn anakartlarının üst seviyelerini daha önce türkiyede görmediğimiz için bilgisizdik. Ama asusuda bana sırf adı asus diye övmeyin arkadaşlar. Bir çok modeli dediğim gibi 1-2 si hariç hepsi dandik. Bu kadarmı problem çıkarır bir anakart. Geçenlerde kafam bozuldu valla kartın üerindeki bütün elemanları tek tek havyayla yoldum galiba kendimi kaybetmişim sinirden.

Not: Bu arada fx57 acaba bu foxconn anakartı amd içinde üretim yapıyormu?

arkadasim ben yıllardır asus kullanıyorum simdiye kadar elime 50 taneden fazla anakartı gecti halada evde asus a8n sli premium kullaniyorum ve 8 yıldır grafikerim isyerinde kullandigim ekran kartlarından tut anakartına kadar hep asus tu 3d tasarım yapıyorum elimde daha bu zamana kadar asus marka bi ürün bozulmadı ve hic bir sorun yasamadım cok satan bi marka oldugundan sorun yasayanlar tabiki olacaktır bana bozulmayan bi elektronik malzeme söyleyebilirmisin ? Foxconn'un kalitesini burda bir cok kisidende fazla bilirim foxconn ilede sorunsuz calıstıgım pc ler oldu sen kalkmıs ( Allah bilir ne sebepten ) bi tane asus boardin elektronik parcalarını sökmüssün burda kalkıpta oyle bi markayı karalama herkes sizin gibi olsaydı forumda hic iyi bi marka kalmazdı su an...

• quote:

Orjinalden alıntı: ste_ganos

bide bu lnkdeki foxconna bakın isterseniz yanlış anlamadıysam 16x,16x

http://www.i-tech.com.au/products/17455_Foxconn_N68S7AA_8EKRS2H__LGA775__.aspx

400$ (Bumu dandik?)

Evet o anakart 16x + 16x SLI konfigürasyonu sağlayabiliyor zira üzerinde ki yonga seti Nvidia'nın nForce 680i SLI'ı

• quote:

Orjinalden alıntı: fx57

- Foxconn bugün piyasada isim yapmış ve büyük olarak bilinen birçok üretici firmayı satın alabilecek potansiyele sahip.
    - Nvidia'nın nForce 680i SLI yonga setini kullanan referans anakartın da Foxconn ile birlikte geliştirildiğini biliyor muydunuz ?

@FeNoMeNMaN

Yukarıda ki Fx57 nin de cevabını okusaydın benim ve Fx57 nin ne demek istediğini anlardın...Konuyu okuyup öyle cevap yazalım lütfen...Ama Asusu satın alır mı almaz mı orası tartışılır.

"PİYASADA İSİM YAPMIŞ VE BÜYÜK OLARAK BİLİNEN BİRÇOK ÜRETİCİ FİRMAYI SATIN ALABİLİR " DENİYOR !!!!

Yani isim verilmemiş,Hani nerede ASUSU SATIN ALABİLİR YAZIYOR ! ?Fanatiklik öylee hat safadaki yazılmayan şeyleri uydurup kendin inanıyorsun.... Ama belki bunlar arasında ASUS ta vardır,belki yoktur o ayrı......
    Bilip bilmeden konuşmayı kenara koy(Kİ BANA BÖYLE BİRŞEY SÖYLEME HAKKINA SAHİP DEĞİLSİN),,

OKUMADAN YORUM YAPMAYALIM !
    KOMİK OLUYORUZ...

İkincisi ise...

Dahili bileşenler de ASUS P5B KULLANANLAR BURAYA diye bir başlık var.Oraya gir ve baştan aşağı oku görürsün asus problem çıkarıyormu çıkarmıyor mu...Gerçekten gir bak.O 1-2 kişi sorun yaşamış diyorsun ama bu başlıkta 10 larca arkadaş problemle karşılaşmış,hala da karşılaşıyorlar......

Onboard ses te cızırtılar mı ararsın,Sıcaklık problemleri mi ararsın,Raid kurarken problem sürüsü mü ararsın...Ve daha bir sürü...

Biraz karıştıralım o başlığı da görelim insanlar ne gibi problemlerle uğraşıyorlar... !!!

Not:Asus anakartının İO panalenie yakından(hani şu PS2 bağlantılarının olduğu yer var ya) bakarsan,bütün kutucukların üzerinde Foxconn markasını görebilirsin...Msi da öyle,Gigabyte da öyle İntel de öyle.Koyar insana ama gerçek bu ne yazık ki..

Not:Şunu da söyliyeyim,Asus P5B li bir makina topladım arkadaşıma allahtan bizde ki problemsiz çıktı...Sonradan öğrendim ki İlk revizyonu problemsizmiş,diğerlerinde herkes sıkıntı çekiyor...

Ha bi de +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirogluBilal -- 5 Temmuz 2007; 15:35:30 >

• Kart şekil olmuş be...

foxconn kendini göstermeye başladı sanırım...alttan alttan geliyor... asus ve diğer firmalar hep şekil kartlarla kazandı...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

- Foxconn bugün piyasada isim yapmış ve büyük olarak bilinen birçok üretici firmayı satın alabilecek potansiyele sahip.
    - Nvidia'nın nForce 680i SLI yonga setini kullanan referans anakartın da Foxconn ile birlikte geliştirildiğini biliyor muydunuz ?

@FeNoMeNMaN

Yukarıda ki Fx57 nin de cevabını okusaydın benim ve Fx57 nin ne demek istediğini anlardın...Konuyu okuyup öyle cevap yazalım lütfen...Ama Asusu satın alır mı almaz mı orası tartışılır.

quote:

3.sü ise o büyük marka ASUS,Gigabyte,Play Station 2,Msi vs vs vs gibi tüm markaların anakartlarında Foxconn'un parçaları kullanıyor !

Fx57 nin de dediği gibi Foxconn şu anda bu saydığım firmaları Satın almaya bile yetecek güce sahip,ama KOMPLE Anakart dalında yeni olduğu için arkadaşların,bende dahil olmak üzere çekingelerimz olduğu doğrudur...

"PİYASADA İSİM YAPMIŞ VE BÜYÜK OLARAK BİLİNEN BİRÇOK ÜRETİCİ FİRMAYI SATIN ALABİLİR " DENİYOR !!!!

Yani isim verilmemiş,Hani nerede ASUSU SATIN ALABİLİR YAZIYOR ! ?Fanatiklik öylee hat safadaki yazılmayan şeyleri uydurup kendin inanıyorsun.... Ama belki bunlar arasında ASUS ta vardır,belki yoktur o ayrı......
    Bilip bilmeden konuşmayı kenara koy(Kİ BANA BÖYLE BİRŞEY SÖYLEME HAKKINA SAHİP DEĞİLSİN),,

OKUMADAN YORUM YAPMAYALIM !
    KOMİK OLUYORUZ...

İkincisi ise...

Dahili bileşenler de ASUS P5B KULLANANLAR BURAYA diye bir başlık var.Oraya gir ve baştan aşağı oku görürsün asus problem çıkarıyormu çıkarmıyor mu...Gerçekten gir bak.O 1-2 kişi sorun yaşamış diyorsun ama bu başlıkta 10 larca arkadaş problemle karşılaşmış,hala da karşılaşıyorlar......

Onboard ses te cızırtılar mı ararsın,Sıcaklık problemleri mi ararsın,Raid kurarken problem sürüsü mü ararsın...Ve daha bir sürü...

Biraz karıştıralım o başlığı da görelim insanlar ne gibi problemlerle uğraşıyorlar... !!!

Not:Asus anakartının İO panalenie yakından(hani şu PS2 bağlantılarının olduğu yer var ya) bakarsan,bütün kutucukların üzerinde Foxconn markasını görebilirsin...Msi da öyle,Gigabyte da öyle İntel de öyle.Koyar insana ama gerçek bu ne yazık ki..

Not:Şunu da söyliyeyim,Asus P5B li bir makina topladım arkadaşıma allahtan bizde ki problemsiz çıktı...Sonradan öğrendim ki İlk revizyonu problemsizmiş,diğerlerinde herkes sıkıntı çekiyor...

Ha bi de +1

evet sadece yukarda söylediğin mavi renkle belirttiğim kısıma katılıyorum... Sen kendin ne söylediğinin farkında değilsin arkadasim bırak baskasının laflarını...

• .............................EDİT.....................
    .............................EDİT.....................
    .............................EDİT.....................

Kötü söz,bilinçsizlik,kendini beğenmişlik,bilgisizlik,saygısızlık sahibine aittir....

Selametle...
  • Başlık şahane
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.