Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi İktisat (ing) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kur olayını bilmiyordum. Aslında geçebileceğimi düşünüyorum hazırlığı orta seviye ingilizcem diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiberalVatansever L kullanıcısına yanıt
    Buna pek inanmıyorum açıkçası. Dediğiniz üniversiteler tabi ki hem Türkiye'de hem dünyada adı olan okullar. Ancak iktisat işletme gibi bölümlerin kendini geliştirmeyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Kimse vezneci olmak için seçmez bu bölümü. Boğaziçi'nden mezun olmuşsundur ama kendini yeterince geliştirmemişsindir. İsim kesinlikle önemli ona lafım yok, ama Boğaziçi'nde yüksek lisans da hayal değil bana kalırsa. Bu ülkede her şeye önyargıyla yaklaşıldığı için böyle düşünülüyor..

• SinanJan S kullanıcısına yanıt
    Isverenler oyle demiyor

Zaten bence bu bolum bos bende kazandim ama gitmicem hukuk hepsinin ustunde hukuk okuyan iktisat diplomasi alir uzmanlasir ama iktisat okuyan yapamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanJan

Hocam neden böyle diyorsunuz pişman olmanızın sebebi nedir.

ne pisligini anlatayım sana hangisini istersin.bi kere saçmalıkların oldugu bir bölüm bir ders için bütün seneni yakabilirsin ögrencinin arkasında durma destek olmak yok.okdugun göztepe kampüsü tam bir siyasal savaş alanıdır.okulda hergün 5toma uyumaktadır.diyelim ki bu fakültede bir bölüm kazandınız. diyelim ki bölümleriniz ingilizce (işletme, iktisat, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler)den herhangi biri olsun. öğrenci belgesi alabilmek için ya üç gün beklemek durumundasınız yada göztepeden kalkıp 1.5 saat yolun sonunda bahçelievlere varıp -üstelik saat 4.30dan- önce o kağıdı onaylatırsınız. diyelim ki mezun oldunuz. mezun olduğunuzla ilgili bir kağıt verirler ve 3-5 yıl sonra gerçek diplomanızı elinize alabilirsiniz. saçınız uzun ve küpeliyseniz göztepe kampüsünün bazı bölgelerinde dikkatli olmanız gerekir zira bazıları saçınızı çekip kulağınızı koparabilir. işte böyle bir fakültedir marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi. ha hiç mi iyi yanı yok? olmaz mı? diyelim ki uluslarası ilişkiler okuyorsunuz. işte o zaman pırlanta gibi hocalara sahip olursunuz ve kesin 7 yıl okursunuz.marmara iibf eskiden iyiydi şimdi öldü artık.

• Evet hocam bunları ilk kez duymadım haftalardır araştırıyorum orada burada okudum bu tarz şeyleri. Zaten siyasetten hoşlanan biri değilim böyle şeyler beni oldukça yorabilir. Bu yüzden biraz gönlüm Yıldız ing iktisata kaydı gibi. Teşekkür ederim yorumlarınız için..

• quote:

Evet hocam bunları ilk kez duymadım haftalardır araştırıyorum orada burada okudum bu tarz şeyleri. Zaten siyasetten hoşlanan biri değilim böyle şeyler beni oldukça yorabilir. Bu yüzden biraz gönlüm Yıldız ing iktisata kaydı gibi. Teşekkür ederim yorumlarınız için..

abi okulda rahat edermisin edersin ögrenim olarak kötü dersem ben sana yalan söylemiş olurum..aynı benim kafadasın ve ben 2sene dayanabildim bu siyasi olaylara ders mers yalan okulda gidersen eger gittigin vakit anlayacaksın eğer sosyal biri isen burda sana herkes avantajlarından bahsetmişki zaten marmaraya kötü diyeni Allah çarpar..okursun ama sürüne sürüne okursun temiz dayak yemişligim bile var okulda sırf siyasi olaylar yüzünden okulun içinde satır görmüştüm ve okulda sosyallik 0 tek sosyal tarafın okulda güçlü olan siyasi örgütlerin birine üye olcan anca öyle etkinlik oluyor onlarda kendi aralarında zaten kullanıyorlar direk seni.. aklında varsa soru pmden sorabilirsin bu arada ögrenci işleri türkiyede en kötü ve en yavaş işleyen okul marmaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 8 Temmuz 2014; 4:07:36 >

• Hocam sağ olasın bilgilendirdiğin için ya, attım pm.

• İibf hakkında bilgisi olan cevaplandırırsa sevinirim.Hukuk için mezuna kaldım , ama iibf de düşünüyorum bir yandan.Marmara iktisat ing ve bilkent iktisat %50 burslu 45-50 k dolaylarında birbirine yakın sıralamaları var.Bilkentte %50 burslu okumak+ yurt veya eve çıkma masrafları da var tabi yoksa istanbulda kalıp marmara veya istanbul iktisat işletme okumak mı ? Bilkent'e gidicek imkanım da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Descartes10

İibf hakkında bilgisi olan cevaplandırırsa sevinirim.Hukuk için mezuna kaldım , ama iibf de düşünüyorum bir yandan.Marmara iktisat ing ve bilkent iktisat %50 burslu 45-50 k dolaylarında birbirine yakın sıralamaları var.Bilkentte %50 burslu okumak+ yurt veya eve çıkma masrafları da var tabi yoksa istanbulda kalıp marmara veya istanbul iktisat işletme okumak mı ? Bilkent'e gidicek imkanım da var.

düşünme bilkenti yaz ama 5 senede bitiremezsin onuda gözonunda bulundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

quote:

İibf hakkında bilgisi olan cevaplandırırsa sevinirim.Hukuk için mezuna kaldım , ama iibf de düşünüyorum bir yandan.Marmara iktisat ing ve bilkent iktisat %50 burslu 45-50 k dolaylarında birbirine yakın sıralamaları var.Bilkentte %50 burslu okumak+ yurt veya eve çıkma masrafları da var tabi yoksa istanbulda kalıp marmara veya istanbul iktisat işletme okumak mı ? Bilkent'e gidicek imkanım da var.

İstanbul'a bir doymuşluk var artık her yönüyle yaşadım bu saatten sonra değişiklik olur gözüyle bakıyorum ve istanbulda durursam gene lisedeki gibi biraz sallıcam okulu eminim ..Önceliklerim değişti biraz hayatta eğitime ağırlık verdim bu sene alışkanlık olsun istiyorum.İngilizce 0 bende bilkent tahminen 5.5 sene diyosun hocam

• quote:

quote:

Hocam neden böyle diyorsunuz pişman olmanızın sebebi nedir.

ne pisligini anlatayım sana hangisini istersin.bi kere saçmalıkların oldugu bir bölüm bir ders için bütün seneni yakabilirsin ögrencinin arkasında durma destek olmak yok.okdugun göztepe kampüsü tam bir siyasal savaş alanıdır.okulda hergün 5toma uyumaktadır.diyelim ki bu fakültede bir bölüm kazandınız. diyelim ki bölümleriniz ingilizce (işletme, iktisat, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler)den herhangi biri olsun. öğrenci belgesi alabilmek için ya üç gün beklemek durumundasınız yada göztepeden kalkıp 1.5 saat yolun sonunda bahçelievlere varıp -üstelik saat 4.30dan- önce o kağıdı onaylatırsınız. diyelim ki mezun oldunuz. mezun olduğunuzla ilgili bir kağıt verirler ve 3-5 yıl sonra gerçek diplomanızı elinize alabilirsiniz. saçınız uzun ve küpeliyseniz göztepe kampüsünün bazı bölgelerinde dikkatli olmanız gerekir zira bazıları saçınızı çekip kulağınızı koparabilir. işte böyle bir fakültedir marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi. ha hiç mi iyi yanı yok? olmaz mı? diyelim ki uluslarası ilişkiler okuyorsunuz. işte o zaman pırlanta gibi hocalara sahip olursunuz ve kesin 7 yıl okursunuz.marmara iibf eskiden iyiydi şimdi öldü artık.

bu söyledikleriniz Marmara ing işletme içinde geçerli mi?

• quote:

quote:

quote:

İstanbul'a bir doymuşluk var artık her yönüyle yaşadım bu saatten sonra değişiklik olur gözüyle bakıyorum ve istanbulda durursam gene lisedeki gibi biraz sallıcam okulu eminim ..Önceliklerim değişti biraz hayatta eğitime ağırlık verdim bu sene alışkanlık olsun istiyorum.İngilizce 0 bende bilkent tahminen 5.5 sene diyosun hocam

hocam ing sıfırsa 7sene de sen ona

• Forumun Kitapçısı kullanıcısına yanıt
    kardeş görmüyormusun yazıyo işte ing işletme diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 8 Temmuz 2014; 16:44:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ing sıfırsa 7sene de sen ona

Sordum soruşturdum o kadar da değil 1.5 dönem de hallolur en iyi ihtimali 1 sene zaten sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.