Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi Göztepe'den Mecidiyeköy Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesin'den Mecidiyeköy Metrobüs durağına sasıl gidebilirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

• en güzeli azcık yol uzasada , üniversitenin önündeki duraktan 14B otobüsüne binip tepeüstünde inip orda hemen sorucaksın 122C yi yakın zaten ; 122C ye binip mecidiyeköyde inersin zaten son durağı mecidiyeköy , metrobüsede yakın bırakıyor (20 mt. falan)
    +
    kadıköy den beşiktaşa vapurla geçersin , beşiktaştan zincirlikuyuya giden otobüslerden birine binersin zincirlikuyu metrobüs duragında inersin , zincirlikuyudan metrobüse binersin 1 durak sonra mecidiyeköy metrobüs duragı zaten
    +
    kadıköy den kabataşa vapurla geçersin , kabataştan taksime finükülerle geçersin , taksimdende metroyla mecidiyeköy yaparsın , mecidiyeköy metro çıkışından çıktıktan sonra zaten metrobüs yakın
    +
    başka yol varsa ben bilmiyorum

•  Marmara Üniversitesi Göztepe'den Mecidiyeköy Nasıl Giderim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

en güzeli azcık yol uzasada , üniversitenin önündeki duraktan 14B otobüsüne binip tepeüstünde inip orda hemen sorucaksın 122C yi yakın zaten ; 122C ye binip mecidiyeköyde inersin zaten son durağı mecidiyeköy , metrobüsede yakın bırakıyor (20 mt. falan)
    +
    kadıköy den beşiktaşa vapurla geçersin , beşiktaştan zincirlikuyuya giden otobüslerden birine binersin zincirlikuyu metrobüs duragında inersin , zincirlikuyudan metrobüse binersin 1 durak sonra mecidiyeköy metrobüs duragı zaten
    +
    kadıköy den kabataşa vapurla geçersin , kabataştan taksime finükülerle geçersin , taksimdende metroyla mecidiyeköy yaparsın , mecidiyeköy metro çıkışından çıktıktan sonra zaten metrobüs yakın
    +
    başka yol varsa ben bilmiyorum

+
    manyak gibi bostancıya gidersin oradan direkt mecidiyeköye otobüs var ona binersin.

• Üniversitenin önündeki otobüs durağında üzerinde "Kadıköy" güzergahına giden otobüslerinden birine bin ve Söğütlüçeşme durağında in. Söğütlüçeşmede indiğin durakta karşıdan karşıya geçip tren istasyonunun olduğu yere doğru git zaten karşıya geçtiğin zaman Metrobüs seferinin yapıldığı kısımı göreceksin. Metrobüse binip Gayrettepeye kadar gideceksin sonrasında aktarmalı(parasız) olarak ikinci metrobüs seferine binip 1 durak sonra Mecidiyeköy'de olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Üniversitenin önündeki otobüs durağında üzerinde "Kadıköy" güzergahına giden otobüslerinden birine bin ve Söğütlüçeşme durağında in. Söğütlüçeşmede indiğin durakta karşıdan karşıya geçip tren istasyonunun olduğu yere doğru git zaten karşıya geçtiğin zaman Metrobüs seferinin yapıldığı kısımı göreceksin. Metrobüse binip Gayrettepeye kadar gideceksin sonrasında aktarmalı(parasız) olarak ikinci metrobüs seferine binip 1 durak sonra Mecidiyeköy'de olacaksın.

Genel olarak söylüyorum arkadaşlar neyin kafasındasınız? Otobüs diyenler var vapur diyenler var.Dostum senin tarifin metrobüse kadar doğru ancak Gayrettepe değil aktarma yeri.Konuyu açan arkadaş Söğütlüçeşmeye kadar bu tarifi uygula 34A numaralı metrobüse bin ve paşa paşa Mecidiyeköy durağında in.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak993

quote:

Üniversitenin önündeki otobüs durağında üzerinde "Kadıköy" güzergahına giden otobüslerinden birine bin ve Söğütlüçeşme durağında in. Söğütlüçeşmede indiğin durakta karşıdan karşıya geçip tren istasyonunun olduğu yere doğru git zaten karşıya geçtiğin zaman Metrobüs seferinin yapıldığı kısımı göreceksin. Metrobüse binip Gayrettepeye kadar gideceksin sonrasında aktarmalı(parasız) olarak ikinci metrobüs seferine binip 1 durak sonra Mecidiyeköy'de olacaksın.

Genel olarak söylüyorum arkadaşlar neyin kafasındasınız? Otobüs diyenler var vapur diyenler var.Dostum senin tarifin metrobüse kadar doğru ancak Gayrettepe değil aktarma yeri.Konuyu açan arkadaş Söğütlüçeşmeye kadar bu tarifi uygula 34A numaralı metrobüse bin ve paşa paşa Mecidiyeköy durağında in.

34A'nın geçtiğinden bir haberim yoktu, bunu da sizden öğrenmiş oldum. Uzun zaman oldu Metrobüs ile oradan giderken hep normal 34'ler geliyordu saat farkından dolayı da olabilir tabii. Bir zamanlar belirli bir saatte 34A otobüs seferlerini koyuyorlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

34A'nın geçtiğinden bir haberim yoktu, bunu da sizden öğrenmiş oldum. Uzun zaman oldu Metrobüs ile oradan giderken hep normal 34'ler geliyordu saat farkından dolayı da olabilir tabii. Bir zamanlar belirli bir saatte 34A otobüs seferlerini koyuyorlardı.

Doğrudur 34A lar yeni yeni çoğalmaya başladı.Bilginiz olsun Söğütlüçeşmeden Avcılara gitmek isterseniz 34 numaralı araç Zincirlikuyuda 34A numaralı araç Cevizlibağda aktarma yapıyor.

• Çok kısa açıklıyorum, okuolun önünden 112 dışında herhangi bir otobüse biniyorsun, zincirlikuyu da iniyorsun.Metrobüs ile 20 dk.Toplam ulaşma süren de maksimum 30 dk.
  • quote:

Tamamdır dostum nettende araştırdım 21Y, 19V türü otobüsler buldum onlara bakacağım belediye'de ineceğim ordan söğütlüçeşme metrobüs doğru mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Çok kısa açıklıyorum, okuolun önünden 112 dışında herhangi bir otobüse biniyorsun, zincirlikuyu da iniyorsun.Metrobüs ile 20 dk.Toplam ulaşma süren de maksimum 30 dk.

Sağolasın 112 dışı tamamdır.

quote:

Eyvallah diğer arkadaşların otobüs taktiği ve 34A tamamdir sağolasın tekrardan.

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

[simage][/simage]

Adamı götür paintlerinden yeni moda oldu sanırsam çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 5 Eylül 2012; 1:02:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.