Şimdi Ara

marmara tıp mı yoksa istinye tıp mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saffira

İstinyenin hastanesi neydi
    medical park ve liv hospital
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    İntörnleri 2 ay...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Açıkçası bit arkadaşımın ricasıyla sırf bu soruya cevap vermek için hesap açtım. Ben İstinye üni %100 burslu okuyorum. Bu sene dönem 3e geçtim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki İstinye ile herhangi bir devlet üniversitesini karşılaştıran sorulara kahkahalarla gülüyorum. Çünkü bir yanda her sene milyonlarca dolar destek alan bir üniversite var diğer yanda binaları dökülen, çoğu yerde mikroskopları 3 4 kişi (klişe olduğu için bu örneği verdim) birlikte kullanan devlet ünileri var. Spesifik bir soru olmadığı için çok uzatmayacağım. Benim İstinye üni seçmemin sebebi tıbbi yapay zeka idi. Biz bununla tıp fakültesi derslerinin yanında seçmeli olarak bilgisayar mühendisliği dersleri aldık. İkisi beraber ağır olduğu için sadece 1 sene yürüttüm. 2. Sene tıbba daha çok yöneldim. Ayrıca ek verilen bursla alakalı da şunu söyleyeyim. Ben bursu için gitmedim. Benim girdiğim sene 2000 - 3000 arasına yılda 8 ay aylık 2000 lira burs ve de bilgisayar hediye ediyorlardı. Bu da yanında çerez gibi oldu. 12 ay burs veriyorlardı diye bir şey yazmıştı biri. Öyle bir şey yok yani. Bu arada bu sene verilecek burs miktarı da artacak. Eğer gelişiniz burslara bağlı olacaksa diye söylüyorum bunu.

• İstiridye alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 15 Temmuz 2020; 11:35:7 >
  • Peki sınıfta kalma durumunda vs burslara ne oluyor? Hem okuk ücreti yerine olan hem de maaş gibi verilen ayri ayrı soruyorum.

• Zaten yök bursu dediğimiz şey 6 + 3 yıl. Maaş gibi verilen yıldız öğrenci bursu ise -yeni girecekler için- sınıfta kalma yada 2.5 not ortalaması altına inerseniz kesiliyor. Bizim zamanımızda 2 ydi bu not. Biz rahatız o yüzden ama yeni gireceklerin biraz daha fazla çalışması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralKusto -- 16 Temmuz 2020; 11:40:40 >
  • benim de arada kaldığım soru. Kafamı anadolu vakfı karıştırıyor biraz.

• tıp devlette okunur, eğer üniversitede iyi burs alayım eğtimi 2. plana çekerseniz vakıflar iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.