Şimdi Ara

MARMARA TIP GELİR Mİ? {GELDİ}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2017)
Giriş
  • Tercihleri yapmak üzereyim emin olamadığım için sorayım dedim

Benim mf-3 sıralamam: 3599

Marmara Tıp'ın geçen yıllardaki sıralamaları:

2016 --> 3765
    2015 --> 3697
    2014 --> 3460
    2013 --> 3650
    2012 --> 3060

Ek bilgi: Geçen yıla göre Marmara'ya kadar olan okulların kontenjanlarını toplayıp bu yılki kontenjanlar ile kıyaslayınca 15 kişilik bir azalma olduğu görülüyor ama bu sene Marmara kontenjanı 15 kişi arttırdığı için eşitlenmiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadesofcool -- 8 Ağustos 2017; 20:52:53 >

• Teşekkür ederim cevap için, gelir umarım
  • Up
  • marmara düşüşte 3800e geriler rahat ol
  • Hacım sana gelir de benim belli değil yav 3845

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • To The Future T kullanıcısına yanıt
    Hocam size gelme olasılığı baya yüksek, tanıdığınız tıpçıları kendi şehirlerinde kalmaya ikna edin bence
  • Marmara eğitim olarak iyi midir yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Yeditepe'ye ne oldu ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelir bence de hocam

• xraxion61 kullanıcısına yanıt
    Kendi sıralamasındaki ünilere bakıldığında Ege kadar iyi değil sanırım ama iyi yine de
  • Up
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    Bezmialem ve Medipol den iyidir sanki en azından devlet

• Onlardan daha iyidir tabii ki orası kesin
    Marmara neden underrated kalmış anlamadım zaten; yeri, eğitimi, fiziki koşulları, insan profili Cerrahpaşa ve Çapa ile yarışır düzeyde hatta bazı konularda daha iyi
    Yalnızca eğitimi Hacettepe ve Ege kadar iyi değil, ki zaten Türkiye'deki hiçbir tıp eğitimi Hacettepe ve Ege kadar iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadesofcool

Onlardan daha iyidir tabii ki orası kesin
    Marmara neden underrated kalmış anlamadım zaten; yeri, eğitimi, fiziki koşulları, insan profili Cerrahpaşa ve Çapa ile yarışır düzeyde hatta bazı konularda daha iyi
    Yalnızca eğitimi Hacettepe ve Ege kadar iyi değil, ki zaten Türkiye'deki hiçbir tıp eğitimi Hacettepe ve Ege kadar iyi değil

Devlette düzgün hocamı kaldı

Bütün ingilizce bilen yurtdışı görmüş hocalar hepsi özelde

Türkçe bilmeyen yarımlarıda bemzialem medipol kapıyor

Devlettede tek tük

Yolluyor asistanı next next

10 yıl içerisinde tüm adam akıllı özeller

Devleti geçecek

Bu arada gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 23 Temmuz 2017; 1:1:1 >

• jony___ J kullanıcısına yanıt
    Özel hiç bakmıyorum hocam ya, Acıbadem ve Bahçeşehir'e gidebilirim istesem ama ikisini de pek beğenmedim açıkçası
    Teşekkür ederim yorum için
  • Günaydın herkese, up
    Gelmez diyenlerin içine mi doğmuş acaba
    Yalnız ege ve hacettepeye cerrahpasadan iyi demişsiniz yeni bir cerrahpaşalı olarak bu görüşe hic katilmiyorum hadi hacettepeyle cerrahpasayi kiyaslayabiliriz ama ege bi de yani inanmiyorum gercekten

Herhalde tus siralamalarina hic bakmadin ilk 100ün yüzde 90ı çapa cerrahpasa ve hacettepede nedense egeden kimse goremedim

• AliiBaba07 A kullanıcısına yanıt
    Yeni bir Cerrahpaşalı olarak henüz okulda hiç derse girmediniz yanılıyor muyum gören de sizi 1. ya da 2. sınıfın sonunda sanar

Emin olun ben araştırmamı iyi yaptım, yurtiçi/yurtdışı istatistiklerinden öğretim görevlilerin geçmişlerine kadar didik didik ettim bütün okulları. Fiziksel koşullara bakıldığında CTF zaten dökülüyor bilmem hiç gördünüz mü Hacettepe ya da Ege'yi Ege diye küçümsediğiniz okul (?) Ege Bölgesi'ndeki bütün vakaların geldiği 360 profesörlü dev gibi bir yer. Cerrahpaşa dendiğinde herkes ne kadar rahat olduğundan, yatarak sınıf geçildiğinden, doğru düzgün intörnlük yapılmadığından bahsediyor. Daha 1-2 başlık yukarıda bir arkadaş Çapa'yla kıyaslama yapmış ve Cerrahpaşa dökülüyor yine.

Tus hakkında hiçbir şey yazmayacağım bunu tartışıyor olmamız baya komik bir durum
    (Klinik Tıp'ı eklemeye gerek duymadım az çok aynı)

Tus tamamen kişisel çalışmayla ilgili, ha değil diyorsanız Hitit ya da Sakarya yazmanızı öneririm bakın daha iyiymiş woww
    Ki Tus çalışmak için intörn hayatı görmeyen insanlardan bahsediyoruz okullar açısından pek mantıklı bir kıyas değil

Ha bakın açık söylüyorum benim puanım Cerrahpaşa İngilizce'ye yetseydi kesinlikle orayı yazardım ama eğitim/imkan açısından Türkiye'nin en iyisi olduğunu düşündüğüm için değil rahat bir okul olduğu için - bunu kendim uydurmuyorum genel kanı bu yönde

Bi kere şu ülkedeki tıp öğrencilerinin tamamı kendi okuduğu okulu övüyor ben bu arada sıralamanıza dikkat etmemişim 3500. Olarak gidebileceğiniz okulu daha iyi gòrmeniz bence bir nevi kendini rahatlatma cerrahpasaya kötü demeniz de kedi ulaşamadığı ciğere pis der misali

Size hayatınızda basarılar

• AliiBaba07 A kullanıcısına yanıt
    Ben Marmara en iyisidir demedim ki Sadece Ege de Hacettepe de Cerrahpaşa'dan iyidir dedim ve açıkladım gayet
    Kendi okuduğum/okuyacağım okul hakkında bir kelime etmiş miyim bakın

Mantıklı bir argüman veremeyince beni yargılamanıza bayıldım ayrıca sizi müthiş bir doktor yapacaktır eminim
    Tam bir bilimsel düşünme örneği harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadesofcool -- 23 Temmuz 2017; 12:10:3 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.