Şimdi Ara

Marmara mı Eskişehir Anadolu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyoloji bölümü için hedef marmara üniversitesi, eğer tutmazsa eskişehir anadolu'ya gidilir mi yoksa marmara için 1 sene daha hazırlanmaya değer mi ? Cv'de marmara yerine eskişehir anadolu yazması bana çok şey kaybettirir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 15 Ocak 2016; 20:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanına parantez içinde açık öğretim değil yazman gerek
  • Marmaradayım, tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Marmaradayım, tavsiye ederim

Sosyoloji mi

@Gin And Juice doğru

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Tarih

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Tarih

Tarih okumayı gerçekten çok istiyorum ama öğretmen olmak istemiyorum, başka nerde çalışır tarih mezunu ?

Yeteneğine, ilgine, becerine, gelişimine kısacası sana bağlı. Bende gazeteci olmak istiyorum. Dil çok önemli ayrıca osmanlı türkçesi öğreneceksin. Normal bir insandan daha detaylı tarih bileceksin. Türkiye'de siyasetçilerin, gazetecilerin ve şirket yöneticilerinin çoğu tarihten çıkma kişilerdir. En kötü öğretmen olursun en iyisinin ucu açık sana kalmış :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah. Biraz daha araştırayım kafama yatarsa neden olmasın,en kötü hobi olarak ilgileniriz

Hayırlısı neyse o olsun hocam ama bizim hocalar gerçekten çok şahane insanlar :))

• Sosyoloji bölümü için hiç böyle olumlu şeyler söylemiyolar Anadolu üniversitesi için çok olumlu şeyler yazmışlar ama 30 puan düşük nerdeyse. Bakalım dediğin gibi hayırlısı, bi bakmışız tarih olmuş

O bölümü bilmiyorum hocam bir şey diyemicem :))

• Ap

• Uppitu

• Sosyoloji'de garanti meslek için BOÜN ya da Galatasaray'da okumalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

Sosyoloji'de garanti meslek için BOÜN ya da Galatasaray'da okumalısın

Birkaçı hariç hiçbir bölümü garanti görmüyorum zaten, galatasaray'da falan okuyacak kapasitem de yok malesef. Kendimi dil konusunda geliştiriyorum,cv'mi elimden geldiğinde doldurcağım. Eğitim konusunda eskişehir anadolu'yu övüyorlar marmarayı ise kötülüyorlar, puanlar ise tam tersi. Acaba iş görüşmesinde isme mi bakarlar eğitime mi ?

Üniversite ismine daha dikkatli bakıyorlar.

Marmara, siyaset yönünden daha aktif bir okul. Orada sosyoloji okumanı tavsiye etmem. Eskişehir ise öğrenci şehri ve genelde hareketli bir il. Eğer eğlence peşinde olmayacaksan orayı uygun görebilirsin. Marmara'ya göre biraz daha sakin okul ama eğitimi bence daha iyi.

• Anadolu Üniversitesi'ndeyim. Merak ettiğin bir şey varsa pm atabilirsin
  • anadolu sözelde oldukca iyi bi üniversite diye biliyorum ben.

eskiheşir osmangazide okuyorum. eskişehiri tavsiye ederim. istanbulda yaşamıyorsan ekonomik olarak çok rahat edersin eskişehirde istanbuldansa.
  • Pdr çok daha mantıkl

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

Üniversite ismine daha dikkatli bakıyorlar.

Marmara, siyaset yönünden daha aktif bir okul. Orada sosyoloji okumanı tavsiye etmem. Eskişehir ise öğrenci şehri ve genelde hareketli bir il. Eğer eğlence peşinde olmayacaksan orayı uygun görebilirsin. Marmara'ya göre biraz daha sakin okul ama eğitimi bence daha iyi.

Üniversitede eğlence mutlaka olacak kaçarı yok, ama dersleri aksatmam tabi onun ortasını bulurum. Marmara yerine İstanbul Üni de olabilir o da köklü bir üniversite sonuçta, pek kötü yorum da okumadım ama gönlüm eskişehir diyor harika şehir ve imkanları yüksek bir üniversite. Kafandaki tek sorun iş görüşmesindeki isim meselesi.. Marmara ile Eskişehir Anadolu kulağa çok farklı geliyor

Dediğiniz gibi Marmara ve İstanbul'da siyasi olaylar çok. Terörist destekçileri bolca var, en ufak bi olayda saldırırım başıma iş gelir tepki göstermesem de kafayı yerim orda. Sıkıntı yani her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 16 Ocak 2016; 3:55:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.