Şimdi Ara

Marmara makine ve gazi makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 38 k sıralamam var bu üniversitelerden hangisi iyidir? Buralarda okuyan varsa fikirleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mühendislikle ilgili bilgisi olan help

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marmara üni ve bölümleri için wp grubu paylaşabilirim

Marmara makine okuyan var grupta

• gtü bı bak derim

• Hck34 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam

• pm attım

• Hocam bence ikisi de değil geçen sene 35k yaptım şu an Başkent Makinede okuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazi makine'de okuyorum. Objektif olmam gerekirse tercihlerimde (2018) marmara makine yoktu bile. Okulun imkanları fazlaca diyebilirim. Ancak hocalarımız zorluyor, eğer ortalamanız yüksek olursa aselsan, havalsan taı gibi yerlerde kolaylıkla staj yapabilirsiniz. Eğer staj performansınız da iyiyse iyi bir maaşla yine bu yerlerde işe başlayabilirsiniz. Okul savunma alanına birçok öğrenci gönderiyor. Ve hocalar da ilgili diyebilirim. Bölüm %30 ingilizce ama en az %30 ingilizce mesela ikinci sınıf ilk dönem 7 dersten 4ü ingilizce türkçe olan ders de türk dili dersi.
  • barıscaa kullanıcısına yanıt
    Benim de yönelimim tam olarak sanayi sanayiide çalışmak hocam.Ankarada olması savunma için de iyi olur düsünüyorum.Bir de ben ingilizce olmasında ısrar ediyorum mühendislikte.Bu ısrarım sence yerinde mi? Bir de genel olarak makine okumak ileri açısından nasıldır ? Ne düsünürsün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NedLance

Benim de yönelimim tam olarak sanayi sanayiide çalışmak hocam.Ankarada olması savunma için de iyi olur düsünüyorum.Bir de ben ingilizce olmasında ısrar ediyorum mühendislikte.Bu ısrarım sence yerinde mi? Bir de genel olarak makine okumak ileri açısından nasıldır ? Ne düsünürsün ?
    hocam yurt dışına çıkmak istiyorsanız özellikle avrupa için iyi bir seçim olabilir. çalışmalarınız dil durumunuz elbette önemli ancak hem avrupada hem de asyada şansınız olur diyebilirim herkes batıdan bahsediyor ama çinde, korede çalışan tanıdıklarım da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.